Η 16η σεζόν είτε θα είναι ταινία είτε θα αποτελείται από 8 επεισόδια

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Λίγες ημέρες πριν σας ενημερώσαμε ότι γίνεται ήδη κουβέντα για επιστροφή του Supernatural από ηθοποιούς και σεναριογράφους. Όπως όλα δείχνουν, το θέμα παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά μιας και οι Jensen & Jared συνεχώς μιλούν για την επιστροφή της σειράς δίνοντάς μας… τυράκια για να πιαστούμε στη φάκα.

Κατά τη διάρκεια του Convention στο Creation Entertainment, οι δύο πρωταγωνιστές επισήμαναν την επιθυμία τους για να έχουμε ξανά στις οθόνες μας το Supernatural. Ο Ackles αναφέρει ότι δεν έχει υπογραφεί κάτι για νέα σεζόν αλλά υπάρχουν συζητήσεις.

Που θα μπορούμε όμως να επιστρέψει το Supernatural;

Padalecki: “Το έχω σκεφτεί και το έχουμε συζητήσει τα προηγούμενα χρόνια. Απόλαυσα όσο ήμασταν στο CW αλλά μου αρέσει να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, όπως στο The Boys. Δεν ξέρω αν, όταν επιστρέψουμε, θέλω να λέω τη λέξη f*ck στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω… Θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη κουβέντα. ”.

Και συνέχισε: “Υπήρχε κάτι μαγικό και πριν [στο convention] είχαμε και κανά 2 παιδάκια εδώ, ενώ αν εμείς κυκλοφορούμε γυμνοί [στη σειρά] ή να λέμε αυτό και εκείνο ίσως οι γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να βλέπουν τη σειρά. Θα ήμουν χαρούμενος αν επιστρέφαμε στο The CW”.

Ackles: “Στην ιστορία του Supernatural δεν ταίριαζε η διαφορετική γλώσσα ή το να δείξουμε γυμνό. Αλλά θα μπορούσαμε να τρομάξουμε το κοινό λίγο περισσότερο και να δείξουμε περισσότερο αίμα. Οπότε πιστεύω αν ήμασταν σε κάποιο άλλο κανάλι ή δίκτυο, θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο.”

Padalecki: Η επιστροφή του Supernatural θα μπορούσε να είναι είτε μέσω ταινίας είτε να έχουμε μια 16η σεζόν, με 8 επεισόδια τα οποία θα ήταν 1 με 1μιση ώρα το καθένα.


Αν θέλετε την άποψή μου, το έχω δεδομένο ότι το Supernatural θα επιστρέψει. Νομίζω θα το παλέψουν να κάνουν μια νέα πιο… horror σεζόν, μια πιο βίαιη version της σειράς. Αν δεν βρουν κανάλι (που δεν το πιστεύω) τότε θα επιστρέψουμε στο CW. Δεν νομίζω ωστόσο ότι θα έχουμε μια 16η σεζόν πολύ σύντομα. Νιώθω ότι η επιστροφή θα πάρει από 3 έως 5 χρόνια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας…

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα