Το λουγκαρού εμφανίζεται ως φύλακας σε ένα νεκροταφείο της Νέας Ορλεάνης. Πρόκειται για έναν τύπο λυκανθρώπου Cajun, ένα δίποδο τέρας με δέρμα, που θυμίζει αλιγάτορα και με ένα τεράστιο κεφάλι παρόμοιο με λύκου. Με την σούπερ δύναμη που διαθέτουν, αποτελούν μια σημαντική απειλή για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με την γαλλική λαϊκή παράδοση, πρόκειται για ένα είδος λυκανθρώπου που περιφέρεται σε βάλτους και δάση.

Η μόνη γνωστή μέθοδος για να σκοτώσει κανείς το λουγκαρού είναι ο αποκεφαλισμός, ενώ το ασήμι μπορεί να του προκαλέσει κάποια βλάβη. Και, όπως φάνηκε στο πρώτο επεισόδιο, η φωτιά δεν είναι το καλύτερό του.

Σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, το λουγκαρού και το ρούγκαρου χρησιμοποιούνται εναλλακτικά για τον ίδιο τύπο λυκανθρώπου. Ωστόσο, στο Supernatural, το ρούγκαρου έχει ανθρώπινη μορφή και εμφανίζει κανιβαλιστικές τάσεις.

Προηγούμενο άρθροΤραγούδια επεισοδίου – The Winchesters – 1×01 Pilot
Επόμενο άρθροThe Winchesters | Αναφορές και Trivia | 1×01 Pilot
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια