Τραγούδια επεισοδίου – The Winchesters – 1×01 Pilot

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Με τραγούδια της δεκαετίας ’60 και ’70 μας καλωσόρισαν στην πρώτη σεζόν οι Winchesters στο επεισόδιο 1×01 Pilot. Τραγούδια που φαίνεται να προέρχονται από την playlist του Dean…

Για την επιστροφή του John στο Lawrence, αλλά και την τελική σκηνή με τον Dean, επιλέχτηκε το τραγούδι των Ten Years Later, “I’d Love to Change the World”.

Ο Frank Lynch με το τραγούδι “People Will Make You Say Things” συντροφεύει τους John και Millie όταν κουβεντιάζουν στο γκαράζ.

Ενώ το τραγούδι της Patsi Kline, “Walkin’ After Midnight” ακούγεται καθώς ένας δαίμονας παίρνει τον έλεγχο της Ada Monroe.

Και όταν ο Carlos με τον John θα στείλουν πίσω στην Κόλαση έναν δαίμονα, θα το κάνουν με μουσικό background το τραγούδι των Free, “All Right Now”.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Περισσότερα Άρθρα