Δυο τηλεοπτικοί άγγελοι βοηθούν τους αστέγους με την φιλανθρωπική καμπάνια “SuperGood”

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean Winchester και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος χρειάζεται αγγέλους, ακόμη και φανταστικούς. Ίσως γι’αυτό, ο Misha Collins κι ο Michael Sheen, που παίζουν αγγέλους στο Supernatural και στο Good Omens αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά για να μοιράσουν λίγη καλοσύνη. Την περασμένη Τρίτη οι ηθοποιοί ξεκίνησαν τη φιλανθρωπική καμπάνια τους με τον τίτλο “Super Good“. Μέσω της οργάνωσης Stands, οι fans μπορούν να αγοράσουν κοντομάνικα και τα έσοδα θα βοηθήσουν αστέγους, συμπεριλαμβανομένων κι όσων έχουν επηρεαστεί από την COVID-19.

T-shirts & Fan Merchandise by Your Favorite Actors – Stands

Η οικογένειά μου είχε δυσκολίες όταν ήμουν παιδί — υπήρξαμε και άστεγοι κάποιες φορές, οπότε καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι,” δήλωσε ο Misha Collins. “Με την COVID-19, περισσότερες οικογένειες αντιμετωπίζουν υπερβολικές δυσκολίες, οι φτωχότερες οικογένειες είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να έχουν χάσει δουλειές, να έχουν χάσει το σπίτι τους, οπότε αυτό το ζήτημα δεν έχει υπάρξει πιο επείγον από ότι είναι τώρα. Αυτή η καμπάνια θα κινητοποιήσει τους ανθρώπους να υποστηρίξουν οργανισμούς όπως το Lydia Place που κάνουν ‘σούπερ καλή’ δουλειά στο να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της φτώχειας και της έλλειψης στέγης. Εξάλλου, η συνεργασία με τον Michael Sheen (που είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από εμένα και ίσως είναι κυριολεκτικά άγγελος) θα με βοηθήσει να αποκτήσω ‘όνομα’ στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Michael Sheen λέει ότι το online fandom ήταν αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να συνεργαστεί με τον Collins στην καμπάνια. “Το Good Omens βγήκε περίπου την ίδια εποχή που συμμετείχα [στη διοργάνωση] του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Αστέγων στην Ουαλία πέρσι. Οι fans του Good Omens, που είναι μια παθιασμένη και αφοσιωμένη ομάδα ανθρώπων, ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά που έκανα σχετικά με τους αστέγους και τον κοινωνικό αποκλεισμό, κι έβλεπα συνέχεια συζητήσεις για το πόσο παρόμοιες δράσεις κάνουμε [εγώ κι ο Misha Collins]. Το γεγονός ότι είμαστε γνωστοί από τους ρόλους μας ως άγγελοι ήταν μια ευτυχής σύμπτωση που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Όταν μας έγινε η πρόταση να συνεργαστούμε σε μια καμπάνια για τους αστέγους, έμοιαζε σαν την τέλεια ευκαιρία.

Κι ύστερα εξαπλώθηκε η πανδημία της COVID-19 και χρειάστηκε να αλλάξει εν μια νυκτί η δουλειά που κάνουμε κι ο τρόπος που την κάνουμε,” συνεχίζει ο Sheen. “Ενώ αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση, είναι ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία. Μας δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε τον τρόπο που παρέχουμε υποστήριξη στους αστέγους, […] και τον τρόπο που βλέπουν κι αντιμετωπίζουν τους αστέγους όσοι δεν έχουν ζήσει ποτέ χωρίς στέγη. Θα χρησιμοποιήσω όλα τα έσοδα που θα λάβω από αυτήν την καμπάνια για να στήσω ένα κοινωφελές ταμείο που θα παρέχει οικονομική υποστήριξη σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και τοπικούς οργανισμούς που στηρίζουν τους αστέγους στην Ουαλία, σε μια εποχή που οι ίδιες οι οργανώσεις αυτές αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Κύριο Misha κι ελπίζω ότι αυτή θα είναι μόνο η πρώτη από πολλές θεϊκές παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν.

Την Πέμπτη, οι δυο ηθοποιοί έκαναν ένα livestream από κοινού στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής τους για να μιλήσουν για την καμπάνια τους:

SourceEW
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Περισσότερα Άρθρα

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x