Supernatural Ιστορία: Samuel Colt

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Λοιπόν, όταν κάποιος έχει κάνει αυτή τη δουλειά όσο εγώ, ένας γίγαντας από το μέλλον με κάποιο μαγικό τούβλο δεν είναι κάτι το τρομαχτικό.

– Samuel Colt, 6×18 Frontierland

Devil's Gate Colt Key Ιστορία

Ο Samuel Colt είναι κυνηγός και ο δημιουργός του Colt, ένα όπλο που μπορεί να σκοτώσει σχεδόν κάθε υπερφυσικό ον. Έχει επίσης σχεδιάσει την πόρτα, γνωστή ως Πύλη του διαβόλου, για να κρατήσει την πύλη προς την κόλαση κλειστή. Η πύλη και το όπλο συνδέονται μεταξύ τους αφού το όπλο χρησιμεύει ως κλειδί για την πόρτα. Μάλιστα έχτισε έναν σιδηρόδρομο από σίδηρο στο σχήμα πεντάλφας, με μια εκκλησία σε κάθε ένα σημείο γύρω από την Πύλη για να διασφαλιστεί περαιτέρω προστασία .

 

Επεισόδια

Samuel Colt

Στο επεισόδιο 6×18 Frontierland, ο Σαμ, ο Ντιν και ο Μπόμπι ψάχνοντας στο αρχείο των Κάμπελ για το πώς να σκοτώσουν την Εύα, μαθαίνουν ότι οι στάχτες από ένα φοίνιξ μπορούν να κάνουν δουλειά. Ο Ντιν βρίσκει ένα αντίγραφο του Samuel Colt στην Εφημερίδα, το οποίο περιγράφει τον θάνατο ενός φοίνιξ πίσω στο 1861.  Ο Καστιέλ τους στέλνει πίσω στον χρόνο όπου ο Samuel Colt έχει μόλις τελειώσει την κατασκευή των σιδηροδρομικών γραμμών και ζει σαν ερημίτης, παρόλο που εξακολουθεί να είναι κυνηγημένος από δαίμονες. Αποδέχεται το γεγονός ότι ο Σαμ είναι από το μέλλον με ηρεμία, αλλά αρνείται να βοηθήσει. Του δίνει όμως το Colt, το οποίο χρησιμοποιεί ο Ντιν για να σκοτώσει τον φοίνιξ. Όταν ο Σαμ και ο Ντιν γυρνάνε πίσω στο σήμερα, χωρίς τις στάχτες, νομίζουν ότι η ελπίδα έχει χαθεί, αλλά έρχεται ένα δέμα για τον Σαμ από τον Samuel Colt που στάλθηκε πριν από 150 χρόνια, και περιέχει το τηλέφωνο του Σαμ και ένα μπουκάλι με τις στάχτες του φοίνιξ.

 

Ο πραγματικός Samuel Colt

Ο Samuel Colt (1814 – 1862) ήταν ο δημιουργός του περίστροφου Colt, και ιδρυτής της εταιρείας Colt με πυροβόλα όπλα. Τεράστιο επίτευγμα του ήταν να εφεύρει ένα λειτουργικό σχέδιο για ένα όπλο που θα μπορούσε να πυροβολήσει πολλές φορές πριν να χρειαστεί να ξαναφορτωθεί. Ήταν μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία πυρομαχικών και ήταν ένας αξιοσημείωτος εφευρέτης και επενδυτής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Samuel Colt πέρασε το 1835 στην Αγγλία και τη Γαλλία, και κέρδισε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα πιστόλια με περιστρεφόμενο κλείστρο. Όταν επέστρεψε στο σπίτι έλαβε ένα αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1836.

 

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
28 March 2015 03:47

Πώς δεν το ανακάλυψα νωρίτερα αυτό το άρθρο;
Η ιστορία του Σάμιουελ Κολτ είναι από τις πιο αγαπημένες μου στο ΣΠΝ..Αν επέλεγαν να κάνουν ένα σπιν οφφ με “φατρίες” κυνηγών και μία από αυτές τις ιστορίες ήταν και εκείνη του Κολτ, θα ήμουν τρισευτυχισμένη!

Καλέ πέθανε ένα χρόνο μετά που γνώρισε τον Σαμ;
Αμάν αυτό το παιδί, την καταστροφή φέρνει όπου πάει! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :Ρ

Latest

More Articles Like This