Supernatural Ιστορία: Οι Βρετανοί Άνδρες των Γραμμάτων (British Men Of Letters)

Must Try

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Οι Βρετανοί Άνδρες των Γραμμάτων είναι ένα από τα πιο παλιά παρακλάδια της οργάνωσης των Ανδρών των Γραμμάτων, αφού είχαν πολλές επιτυχίες  όσον αφορά στην εξάλειψη τεράτων στη Βρετανία, ώσπου δεν υπήρξε κανένα τέρας που να σχετίζεται με το θάνατο κάποιου από το 1965. Αυτό είχε επιτευχθεί μέσω μιας συντονισμένης και συστηματικής προσέγγισης του θέματος “εξόντωση των τεράτων”. Μελετούν τις πιο απόκρυφες γνώσεις εκτενώς και έχουν εφεύρει πολλά όπλα που χρησιμοποιούν, συνδυάζοντας ξόρκια με την τεχνολογία. Έχουν εκπαιδευτεί σε ένα ίδρυμα που ονομάζεται Ακαδημία του Κέντριξ. Έχουν, επίσης, εκπαιδεύσει κυνηγούς για να αναλάβουν το έργο της εξολόθρευσης των τεράτων, ενώ αυτοί παρείχαν το στρατηγικό σχεδιασμό. Αντιμετωπίζουν τους κυνηγούς πολύ απλά σαν ένα “εργαλείο” στον αγώνα τους.

“Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια εικόνα. Από έναν κόσμο χωρίς τέρατα ή δαίμονες, ή οποιαδήποτε από αυτά τα μικρά “ζιζάνια”, που ξεπηδούν ξαφνικά μέσα στη νύχτα. Από έναν κόσμο όπου κανείς δεν θα πεθάνει από κάτι υπερφυσικό. Από έναν νέο κόσμο, έναν καλύτερο κόσμο”.

Mick Davies, 12×09 First Blood

Οι Βρετανοί Άνδρες των Γραμμάτων παρακολουθούν τους Winchesters για χρόνια, από τότε που “σχεδόν ο κόσμος ήρθε στο τέλος του την πρώτη φορά”, όταν ξεκίνησε η Αποκάλυψη. Μερικοί από αυτούς ήθελαν να εμπλακούν και παλιότερα, για να βοηθήσουν αλλά η Πρεσβύτεροι, οι κύριοι ηγέτες στην εξουσία, δεν το είχαν επιτρέψει. Ωστόσο, όταν οι Winchesters ελευθέρωσαν το Σκοτάδι με αποκορύφωμα την καταστροφική εικόνα του Ήλιου, που σχεδόν πέθαινε, οι Πρεσβύτεροι αποφάσισαν ότι ήταν αναγκαία μια παρέμβαση.

Η λαίδη Antonia Bevell στάλθηκε να έρθει σε επαφή με τους αμερικανούς κυνηγούς, αλλά ανακλήθηκε μετά την απαγωγή και το βασανισμό του Sam Winchester, που εμφανίστηκε ότι είναι φανατικός και αποφασισμένος κυνηγός προσηλωμένος στο στόχο του. Ο Mick Davies ανέλαβε την επιχειρησιακή ηγεσία στο εγχείρημα να επεκταθεί η δραστηριότητα των Βρετανών Ανδρών των Γραμμάτων στις ΗΠΑ και επιδίωξε μια συστηματική εξόντωση των τεράτων στην Αμερική, ξεκινώντας με την εξάλειψη των βαμπίρ με το “Project V” καθώς και την στρατολόγηση των αμερικανών κυνηγών.

Ο Κώδικας

“Ο Κώδικας” είναι ένα σύνολο κανόνων για όλα τα μέλη της βρετανικής οργάνωσης των Ανδρών των Γραμμάτων ως ένας τρόπος να διασφαλιστεί ότι όλα τα μέλη εκτελούν εντολές χωρίς ερώτηση, για το καλό της ανθρωπότητας:

  • Όλα τα μέλη πρέπει να υπακούουν και να εκτελούν τις εντολές από τους ανωτέρους τους, χωρίς καμία τύψη υπό την απειλή του θανάτου.
  • Για να περάσει στο επόμενο επίπεδο κατάρτισης, ένας νεαρός δόκιμος πρέπει να πολεμήσει με έναν άλλο μέχρι θανάτου για να αποδείξει την πίστη του.
  • Ο θάνατος ενός μέλους, άνδρα ή γυναίκας, έχει ως συνέπεια το θάνατο του υπεύθυνου δράστη ανεξαρτήτως των περιστάσεων.
  • Τυχόν προδότες στην οργάνωση ανακρίνονται και / ή σκοτώνονται αν είναι επίσημο μέλος ή ένας κυνηγός που εργάζεται για την οργάνωση.

BMOL Κινητό Αρχηγείο

Οι Βρετανοί Άνδρες των Γραμμάτων έχουν μια αμερικανική βάση σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο κάπου στην δυτική Αμερική. Η βάση αποτελείται από μια σειρά διαρθρωμένων χώρων και περιλαμβάνει δωμάτια διαμονής, τα δωμάτια υπολογιστών, γραφεία, μια αίθουσα συσκέψεων, ένα θάλαμο βασανιστηρίων, φυλακές  και ένα οπλοστάσιο.

 

- Advertisement -spot_img

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
CB Punk
CB Punk
28 November 2017 12:50

Να υπάρχει ακόμα ο Κετς και όχι ο Μικ που θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα η ιστορία του…

Sawyer Orestis
28 November 2017 12:59
Reply to  CB Punk

Μακάρι να επέστρεφε ο Μικ!

- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img