Supernatural πλάσματα | Τα ‘ξεχωριστά παιδιά’ του Azazel

Must Try

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Έχω σχέδια, Sammy, σχέδια για σένα και για όλα τα παιδιά σαν κι εσένα…

– Azazel, 1×22

‘Ξεχωριστά Παιδιά’ (‘Special Children’) είναι το όνομα που έχει δώσει το fandom στα ψυχοκινητικά παιδιά, όπως o Sam Winchester, που ‘δημιούργησε’ ο Azazel με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει στην επερχόμενη Αποκάλυψη. Ο Κιτρινομάτης επισκέφτηκε κάθε ένα από αυτά τα παιδιά τη μέρα που έκλεισαν τους 6 μήνες και έσταξε το αίμα του στο στόμα τους. Κάθε ένας τους ανέπτυξε κάποιου είδους ψυχοκινητική δύναμη μετά την ενηλικίωση. Οι μητέρες των περισσότερων από αυτά τα παιδιά δολοφονήθηκαν κατά την επίσκεψη του δαίμονα (πιθανότατα επειδή προσπάθησαν να τον σταματήσουν).

Ο ίδιος ο Azazel αποκαλύπτει πως υπάρχουν πολλές γενιές ‘ξεχωριστών παιδιών’. Ο Sam Winchester ανήκει στη γενιά του 1983. Αρχικά ο καθένας τους ανέπτυξε μόνο μια συγκεκριμένη δύναμη, όμως με εκπαίδευση, υποταγή στο Κιτρινομάτη ή/και κατανάλωση δαιμονικού αίματος, κάποια Ξεχωριστά Παιδιά ανέπτυξαν επιπλέον, ισχυρότερες δυνάμεις. 

special children
Από αριστερά προς δεξιά: Sam Winchester, Max Miller, Andy Gallagher, Ansem Weems, Scott Carey, Ava Wilson, Jake Talley, Lily

Η παρακάτω λίστα περιέχει όλα τα γνωστά Ξεχωριστά Παιδιά:

Max Miller 

Ο Max μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου τον κακοποιούσαν ο πατέρας και ο θείος του. Όταν απέκτησε τις ψυχοκινητικές δυναμεις του (τηλεκίνηση), το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τους σκοτώσει. Οι Winchesters τον απέτρεψαν από το να σκοτώσει και τη μητριά του, όμως δεν τον πρόλαβαν πριν πάρει την ίδια του τη ζωή (1×14 Nightmare).

Scott Carey 

Ο Scott είχε τη δύναμη της Ηλεκτροκίνησης. Τον επισκέπτονταν στα όνειρά του ο Azazel όπου τον ώθησε να σκοτώσει τη γάτα του γείτονα. Στον ψυχολόγο του ο Scott εκμυστηρεύτηκε ότι ο Κιτρινομάτης προσπαθούσε να τον πείσει να αρχίσει να σκοτώνει ανθρώπους. Τον Scott σκότωσε ο Gordon Walker (2×10), ο οποίος είχε εμμονή με το να σκοτώσει όλα τα Ξεχωριστά Παιδιά.

Ava Wilson 

Η Ava ήταν μια καλοσυνάτη γραμματέας, αρραβωνιασμένη με ένα καλό παιδί, πριν τα προμηνύματα την οδηγήσουν να βρει τον Sam και, μαζί με αυτόν, δαιμονικά μυστικά που θα της αλλάξουν τη ζωή. Ο Azazel απάγει την Ava και τη ρίχνει μαζί με άλλα Ξεχωριστά Παιδιά της γενιάς της στην εγκαταλειμένη πόλη Cold Oak, όπου περνά μήνες μαχόμενη εναντίον τους. Κάποια στιγμή χάνει την ανθρωπιά της, και αποδέχεται τον καινούργιο ρόλο που της καθόρισε ο Κιτρινομάτης. Αναπτύσσει τη δύναμη να καλεί δαίμονες από την Κόλαση (στην προκειμένη περίπτωση ένα Acheri που κάνει το θέλημά της) και αποδεκατίζει έναν-έναν τους υπόλοιπους, εκτός του Jake Talley και του Sam. Την σκοτώνει τελικά ο Jake, πριν τους σκοτώσει αυτή.

Andy Gallagher

Αρχικά ο Andy μπορούσε να ελέγξει το μυαλό όποιου ήθελε, ικανότητα που χρησιμοποιούσε προς όφελός του για να φυτοζωεί, χωρίς να δουλεύει και να κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια. Κατά βάθος όμως δεν ήταν κακός άνθρωπος, πράγμα που φάνηκε όταν βοήθησε τους Winchesters να νικήσουν τον  δίδυμο αδερφό του που είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί τις ψυχοκινητικές του δυνάμεις για να κάνει πραγματικό κακό. Όταν ο Azazel έφερε τον Andy στο Cold Oak , μαζί με τα υπόλοιπα Ξεχωριστά Παιδιά, ο Andy κατάφερε να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις του, στέλνοντας νοητικές εικόνες σε κάποιον απομακρυσμένο άνθρωπο, στην προκειμένη περίπτωση στον Dean Winchester. Εικάζεται πως, αν δεν τον είχε σκοτώσει η Ava, ο Andy θα είχε διευρύνει κι άλλο τις δυνάμεις του.

Ansem Weems / Weber 

O Ansem ήταν ο δίδυμος αδερφός του Andy Gallagher και είχε την ίδια ικανότητα νοητικού έλεγχου, μόνο που αυτός την είχε εξελίξει περισσότερο και δεν χρειαζόταν να δώσει κάποια εντολή με λόγια. Μπορούσε να αναγκάσει τους ανθρώπους να κάνουν το θελημά του, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να το σκεφτεί. Ο ψυχοπαθής Ansem χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να σκοτώσει και γενικά να κάνει κακό. Ο Andy αναγκάστηκε να τον σκοτώσει για να σώσει  την κοπέλα του και τον Sam (2×05).

Jake Talley

Ο Jake είχε καταταχθεί στο στρατό για να στηρίξει την οικογένειά του. Η πρώτη ικανότητα που επέδειξε ήταν υπεράνθρωπη δύναμη. Αφότου αποδέχτηκε τον Azazel έγινε πιο ισχυρός και μπορούσε να ελέγξει τη σκέψη των ανθρώπων (και πιθανότητα είχε κι άλλες δυνάμεις που δεν είδαμε). Ο Jake σκότωσε τον Sam Winchester και έμεινε (για λίγο) ο μοναδικός επιζών από όλα τα Ξεχωριστά Παιδιά της γενιάς του. Ο Dean όμως έκανε συμφωνία για να φέρει τον αδερφό του πίσω. Ο Sam σκοτώνει τον Jake και παίρνει αυτός την εξέχουσα θέση στα πλάνα του Azazel. 

  • Trivia: Όταν ο Jake Talley αποδέχεται τις δυνάμεις του κι αρχίζει να χρησιμοποιεί νοητικό έλεγχο, οι ίριδες των ματιών του αστράφτουν στιγμιαία με μια χρυσαφιά λάμψη. 

Lily

Γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για την Lily, γιατί ήταν από τα πρώτα Ξεχωριστά Παιδιά που πέθαναν στο Cold Oak. Ξέρουμε ότι το άγγιγμά της σταματάει την ανθρώπινη καρδιά και ότι έτσι σκότωσε κατά λάθος την κοπέλα της. Σε κατάσταση πανικού, το σκάει από το Cold Oak και την βρίσκουν νεκρή οι υπόλοιποι, κρεμασμένη για παραδειγματισμό.

  • Trivia: Στο επεισόδιο Darkness Calling του Supernatural: The Animation (το οποίο, βέβαια, δεν θεωρείται canon), το επώνυμο της Lily είναι Baker και το όνομα του πατέρα της είναι Gray. Ο πατέρας της την εγκαταλείπει όταν είναι μικρή, επειδή είδε τον Azazel να την ταΐζει το αίμα του όταν ήταν μωρό, κι έγινε μάρτυρας του θανάτου της μητέρας της με τον ίδιο τρόπο που είχε πεθάνει και η Mary Winchester. Επίσης, στο anime, η Lily σκοτώνει κατά λάθος τη συγκάτοικό της κι όχι την κοπέλα της. Ύστερα σκοτώνει εσκεμμένα τον πατέρα της.

 Sam Winchester 

Ο Sam ξεκίνησε να έχει προμηνύματα από πολύ νωρίς, όμως θεωρώντας τα απλούς εφιάλτες δεν έδινε σημασία. Όταν ο ‘εφιάλτης’ του θανάτου της Jess βγήκε αληθινός ο Sam ταράχτηκε γιατί δεν ήξερε τι σημαίνουν αυτά τα προμηνύματα και από που προέρχονται. Η έρευνα τον οδήγησε να βρει κι άλλους συνομηλίκους με παρόμοιες δυνάμεις, των οποίων οι μητέρες είχαν πεθάνει σε παρόμοιες πυρκαγιές. Όσο το κουβάρι του μυστηρίου ξετιλίγονταν, ο Sam ανακάλυπτε κι άλλες ψυχοκινητικές δυνάμεις (όπως πχ. τηλεκίνηση). Όταν ο Azazel του αποκάλυψε τα σχέδιά του για τα Ξεχωριστά Παιδιά και πως ήθελε εξαρχής αυτόν να είναι ο μοναδικός επιζών της γενιάς του ’83, ο Sam υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τις δυνάμεις του. Όμως μετά το θάνατο του Dean, η Ruby πλεύρισε τον Sam και τον χειραγώγησε ώστε να αρχίσει να πίνει το αίμα της για να γίνει πιο ισχυρός. Με το δαιμονικό αίμα ο Sam ήταν ικανός να εξορκίσει και αργότερα να σκοτώσει δαίμονες.  Εικάζεται βέβαια, ότι ο θάνατος του Azazel ήταν αυτός που κατέστησε αναγκαία την κατανάλωση δαιμονικού αίματος για να γίνει ο Sam ισχυρότερος. Ίσως αν ο Azazel παρέμενε ζωντανός μέχρι την επιστροφή του Εωσφόρου, ο Sam να μην χρειαζόταν το δαιμονικό αίμα γιατί θα είχε την επιρροή του Κιτρινομάτη να τον καθοδηγεί και να τον ισχυροποιεί. Όπως και να έχει, ο Sam κατέληξε αρκετά δυνατός για να σκοτώσει τη Lilith και να ξεκινήσει την Αποκάλυψη, στην οποία θα συνέχιζε να παίζει κεντρικό ρόλο ως το προδιαγεγραμμένο δοχείο του Εωσφόρου.

  • Trivia: Μετά την κατάποση μιας τεράστιας ποσότητας δαιμονικού αίματος (που αντιστοιχούσε στο αίμα ενός ανθρώπινου δοχείου), ενόσω χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να σκοτώσει τη Lilith, τα μάτια του Sam έγιναν εντελώς μαύρα, όπως των δαιμόνων.

ΣημείωσηΗ 6 μηνών Rosie Holt (1×21) είναι αμφιλεγόμενο αν πρέπει να θεωρηθεί Ξεχωριστό Παιδί ή όχι. Ο Azazel είχε κάνει την ίδια συμφωνία με τους γονείς της, αλλά δεν είναι σαφές αν πρόλαβε να στάξει το αίμα του στο στόμα της. Είναι πιθανό να μην μολύνθηκε ποτέ με δαιμονικό αίμα, άρα δεν θα αναπτύξει ποτέ ψυχοκινητικές δυνάμεις. Αν όντως είναι Ξεχωριστό Παιδί, είναι η μοναδική, από όσα είδαμε στη σειρά, που δεν ανήκει στη γενιά του ’83. 

Azazel

Το σχέδιο του Azazel και ο λόγος της δημιουργίας των Ξεχωριστών Παιδιών

Μέσα στους μήνες πριν το θάνατό του στο 2×22, ο Azazel έφερε όλα τα Ξεχωριστά Παιδιά της γενιάς του ’83 στην πόλη-φάντασμα Cold Oak, όπου τους έβαλε να παλέψουν ο ένας με τον άλλο μέχρι θανάτου. Το σχέδιό του ήταν περίπλοκο και είχε μπει σε λειτουργία δεκαετίες πριν. Ο άμεσος στόχος του Κιτρινομάτη σε αυτή τη φάση ήταν το Ξεχωριστό Παιδί που θα κυριαρχούσε στο Col Oak να ανοίξει την Πύλη του Διαβόλου στο Wyoming, κάτι που ένας δαίμονας δεν μπορούσε να κάνει, επειδή ο Samuel Colt είχε κατασκευάσει μια τεράστια δαιμονοπαγίδα από σιδηρογραμμές γύρω της.

Αν και το πλάνο του Azazel να ανοίξει την Πύλη του Διαβόλου έγινε γνωστό λίγο πριν πραγματοποιηθεί, οι φήμες για τα Ξεχωριστά Παιδιά είχαν απλωθεί στην κοινότητα των κυνηγών μήνες πριν, όταν κάποιοι κυνηγοί, που σύχναζαν στο Roadhouse των Harvelles, κρυφάκουσαν τους Winchesters να συνομιλούν για το θέμα με την Ellen, τη Jo και τον Ash. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Gordon Walker να πειστεί ότι ο Sam Winchester και άλλοι θα στραφούν εναντίον της ανθρωπότητας, και άρα πρέπει να πεθάνουν. Η εμμονή του Gordon τον οδήγησε στο θάνατο, αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τον φίλο και σύμμαχό του, τον θεοσεβούμενο Kubrick, να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι εκδίκησης εναντίον του Sam Winchester. Μετά από μια σειρά ατυχών συμβάντων που είχαν να κάνουν με ένα καταραμένο λαγοπόδαρο, ο Kubrick ήταν πεπεισμένος ότι ο Θεός θέλει τον Sam νεκρό και ότι ο ίδιος είναι το χέρι του Θεού που θα σκοτώσει τον Sam.  

O Sam ήταν από τα τελευταία Ξεχωριστά Παιδιά που απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στο Cold Oak. Εκεί, για εβδομάδες, όλα τα Ξεχωριστά Παιδιά σκότωναν το ένα το άλλο, ακριβώς όπως τους είπε ο Azazel, για να επιβιώσουν. Οι 3 τελευταίοι επιζήσαντες της γενιάς του ’83 είναι η Ava Wilson, ο Jake Talley και ο Sam Winchester. Ενώ τα δυο αγόρια αντιστέκονται ακόμα στον Azazel, η Ava έχει αποδεχτεί πλήρως τη νέα κατάσταση και είναι αποφασισμένη να βγει νικήτρια. O Jake σκοτώνει την Ava πριν τους σκοτώσει εκείνη και στη συνέχεια συμφωνεί να βοηθήσει τον Azazel, ελπίζοντας κρυφά ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να τον σκοτώσει. Όμως, πρέπει πρώτα να σκοτώσει τον Sam. Ο Jake μαχαιρώνει θανάσιμα τον Sam στην πλάτη. Ο Dean όμως κάνει συμφωνία για να φέρει τον αδερφό του πίσω. Ο αναστημένος Sam σκοτώνει τον Jake και μένει αυτός ο μοναδικός επιζών της γενιάς του. 

Jared-Padalecki-supernatural- sam on demon blood

Μετά το θάνατο του Κιτρινομάτη, αποκαλύφθηκαν κι άλλες λεπτομέρειες για τον Sam Winchester, το Ξεχωριστό Παιδί που επέζησε. Η πρώτη αποκάλυψη έγινε στο 3×04 Sin City, όπου η δαιμόνισσα Casey λέει ότι περίμενε να ακολουθήσει την ηγεσία του Sam στην επόμενη φάση του σχεδίου του Azazel. Αυτό σημαίνει πως το άνοιγμα της Πύλης του Διαβόλου ήταν μόνο το πρώτο βήμα του περίπλοκου σχεδίου. Το επόμενο βήμα ήταν ο μοναδικός επιζών των Ξεχωριστών Παιδιών να ηγηθεί της δαιμονικής στρατιάς στον πόλεμο κατά τον ανθρώπων.

Στο 4×03 In the Beginning, ο Dean στέλνεται πίσω στο 1973, όταν ο Azazel έκανε συμφωνίες με διάφορους νεαρούς ανθρώπους στο Lawrence του Kansas, γενέτειρα των Winchesters. Αυτές οι συμφωνίες δεν ήταν για τις ψυχές τους, αλλά για ελεύθερη είσοδο στο σπίτι τους 10 χρόνια μετά. Υπόσχεται στους νεαρούς πως αν δεν τον ενοχλήσουν ενόσω βρίσκεται στα σπίτια τους, κανείς δεν θα πάθει κακό. Αυτό εξηγεί γιατί κάποια από τα ψυχοκινητικά παιδιά δεν έχασαν τις μητέρες τους, ούτε υπήρξε πυρκαγιά στα σπίτια τους: σε αυτές τις περιπτώσεις ο δαίμονας δεν ενοχλήθηκε από αυτό που ήθελε να κάνει. 

Ο Azazel λέει στον Dean ότι αυτές οι συμφωνίες είναι κάτι σαν ‘δαιμονική γραφειοκρατεία’ και ότι του επιτρέπουν να μπαίνει στα σπίτια και να ρίχνει αίμα στα στόματα των μωρών. Ο δαίμονας επίσης αποκαλύπτει ότι οι στόχοι του υπερβαίνουν την απλή αναζήτηση ενός αρχηγού για τον στρατό των δαιμόνων — υπονοώντας αυτό που μάθαμε αργότερα στη σειρά: ότι ο Sam είναι γραμμένο να δεχθεί μέσα του τον Εωσφόρο.

Από ότι φαίνεται, ο Azazel διάλεξε προσωπικά τον κάθε γονιό. Ήθελε οι γονείς των ψυχοκινητικών παιδιών του να είναι “δυνατοί”. Ο Azazel δεν είχε βάλει στο μάτι την Mary εξαρχής, αλλά μια από τις φίλες της. Μόνο αφότου ενεπλάκη ο χρονοταξιδιώτης Dean κι έφερε στο προσκήνιο τους Campbells, o Azazel την ανακάλυψε. Σκοτώνει την οικογένειά της, και μετά τον John, για να την εξαναγκάσει σε συμφωνία, με την οποία θα επαναφέρει τον αρραβωνιαστικό της. Μέσα στη θλίψη της, η Mary δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι θα συνέβαινε 10 χρόνια μετά…

Στο 4×22 Lucifer Rising, είδαμε ένα flashback στο 1972, όπου ο Azazel κάνει ανθρωποθυσία για να επικοινωνήσει με τον Εωσφόρο. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους ο Εωσφόρος λέει στον Azazel να βρει “ένα πολύ ξεχωριστό παιδί”. Στο ίδιο επεισόδιο, στο παρόν, βλέπουμε τον Sam, ενισχυμένο με δαιμονικό αίμα, να γίνεται τρομακτικά δυνατότερος σε σημείο να σκοτώσει την ίδια τη Lilith, σπάζοντας έτσι την τελευταία Σφραγίδα και απελευθερώνοντας τον Εωσφόρο.

Στο τέλος του 5×03 Free to Be You and Me, ο Εωσφόρος έρχεται στα όνειρα του Sam και αποκαλύπτει πως ο σκοπός του προσηλυτισμού του στη σκοτεινή πλευρά, εκτός από το να σκοτώσει την Lilith και να τον απελευθερώσει, ήταν και το να γίνει το ‘δοχείο’ του. Ο Εωσφόρος αναφέρεται στον Sam ως το “αληθινό δοχείο” του. 

Κατά τη διάρκεια του 5×21 Two Minutes to Midnight, ο Castiel αποκαλύπτει πως το ανθρώπινο δοχείο του Εωσφόρου χρειάζεται να ‘προετοιμαστεί’ με δαιμονικό αίμα, για να ενδυναμωθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να αντέξει τη δύναμή του. 

by Amalia

- Advertisement -spot_img

8 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

8 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Amalia
Amalia
4 October 2015 18:14

Μακάρι να τους είχαμε δει κι άλλο. Ήθελα οι μέρες στο Cold Oak να είναι πιο πολλές και να δούμε περισσότερες μάχες τύπου Hunger Games! 😛

Μαρία
Μαρία
4 October 2015 19:10

Ωραίο άρθρο. Όντως το σχέδιο του Κιτρινομάτη ήταν πολύπλοκο και περίμενε 22 ολόκληρα χρόνια για να δει τα αποτελέσματα των πράξεών του. Από όλα αυτά το μόνο που μου έχει μείνει σαν απορία είναι το γεγονός ότι ο Σαμ, ως δοχείο, θα έπρεπε να πιει μεγάλη ποσότητα δαιμονικού αίματος για να μπορέσει να αντέξει τον Λούσιφερ. Το θέμα είναι ότι ο Σαμ υποτίθεται ότι θα καταλαμβανόταν από Άγγελο, τότε γιατί χρειαζόταν το αίμα ενός δαίμονα μέσα στον οργανισμό του;

Amalia
Amalia
4 October 2015 19:19
Reply to  Μαρία

Για να γίνει ισχυρό το δοχειο, για να μπορέσει να αντέξει την τεράστια δύναμη του Εωσφόρου. Θυμάσαι πως είχε αρχίσει να καταρρέει ο Νικ;

Μαρία
Μαρία
4 October 2015 19:40
Reply to  Amalia

Το θυμάμαι αυτό. Το δέρμα του Νικ είχε αρχίσει να ανοίγει. Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και ο Κας όταν είχε μέσα του τις ψυχές από το καθαρτήριο. Απλώς μου φαίνεται πολύ περίεργο. Ο Ντιν δεν χρειαζόταν τίποτα απολύτως για να αντέξει ως δοχείο παρ’όλο που θα καταλαμβανόταν από ακόμη πιο ισχυρό Άγγελο. Επίσης, ο Λούσιφερ απεχθανόταν τους δαίμονες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Σαμ, ως αληθινό δοχείο, ήταν ελλειπής ή ότι ο ίδιος ο Λούσιφερ έφταιγε και έτσι το δοχείο έπρεπε να μολυνθεί;

anonumous
anonumous
4 October 2015 21:19
Reply to  Μαρία

Polu apla o Sam kai o Dean einai katallhloteroi apo tous upoloipous anthrwpous gia doxeia arxaggelwn. O Sam einai ftiagmenos gia doxeio tou Ewsforou kai o Dean gia doxeio tou Mixahl. (Pithanotata isxuei kai to anapodo alla mallon den einai to idaniko..) Ta swmata tous me tous aggelous mesa tous katastrefontai me thn parodo tou xronou apla me polu pio argous ruthmous giati exei perasei sto aima tous h theikh dunamh pou eixan oi Avel kai Kain (Auto to e3hgouse o aggelos Zachariah nomizw). Einai ta eklekta aderfia tou shmera. Eksou kai antoxh tou allou aderfou, tou Adam ws doxeio tou Mixahl.To mono pou kanei to aima twn daimonwn einai na dunamwnei ta doxeia akoma perissotero..den sou fainetai parakseno to oti o Dean antekse toso polu me th sfragida tou Kain? To swma tou htan ftiagmeno gia na ante3ei th sfragida toso oso kai to swma tou Kain giati o Dean einai diadoxos tou.

Μαρία
Μαρία
5 October 2015 17:14
Reply to  anonumous

Έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις. Τα αδέρφια είναι καταλληλότεροι για τους Αρχαγγέλους, γιατί η γενιά τους ξεκινάει από τον Κάιν και τον Άβελ. Είναι τα πραγματικά δοχεία για τον Λούσιφερ και τον Μιχαήλ. Τα σώματά τους είναι έτσι φτιαγμένα για να τους αντέχουν. Είναι τα ιδανικά για εκείνους. Άρα, όσον αφορά στο δαιμονικό αίμα, το πρόβλημα δεν είναι του Σαμ, αλλά του Λούσιφερ. Εκείνος έχει μάλλον κάποια ιδιομορφία και χρειάζεται το δοχείο του να πιει αίμα για να τον αντέξει.

Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
Μαρία Μαίρη Μαρούλιღ
22 October 2015 05:39

Πολύ ενδιαφέρον για αυτό το κομμάτι είναι το γεγονός ότι αυτά τα ειδικά παιδιά είναι παιδιά γεννημένα το 1983 επειδή υπάρχει μια ολόκληρη “παραφιλολογία” ανάμεσα στους λάτρες του μεταφυσικού γύρω από παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του ’83 και τα οποία υποτίθεται ότι έχουν κάποιες ξεχωριστές ψυχικές ικανότητες.
Τώρα λεπτομέρειες ακριβώς δεν ξέρω σχετικά με το τι λέγεται για τα παιδιά του ’83(ένα βράδυ -πριν από χρόνια- που βαριόμουν κι έβλεπα Χαρδαβέλα τα άκουσα χαχαχαχαχαχαχα :Ρ), αλλά όλο και κάποια σχέση θα έχει με το γεγονός ότι ο Κριπκι διάλεξε να βασίσει τη δική του μυθολογία για τα ξεχωριστά παιδιά του Αζάζελ πάνω σε αυτή την ημερομηνία. Αν θυμάμαι, μάλιστα, καλά τα παιδιά εκείνα λέγεται ότι γεννήθηκαν τέλη Απριλίου ενώ ο Σαμ είναι γεννημένος 2 Μαΐου.

Mhtsos Bardas
Mhtsos Bardas
1 January 2021 13:09

Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος που το παρατηρησε αυτο. Αυτο στο οποιο αναφερεσαι ειναι τα παιδια της γενιας Indigo. Αυτα τα παιδια χαρακτηριζονται ως “παραξενα” και λενε οτι εχουν ασυνηθιστη εξυπναδα και οι λατρεις του παραφυσικου λενε πως τα παιδια Indigo ισως και εχουν και ψυχικες ικανοτητες οπως λες και συ. Τυχαινει επισης να εχω ξαδερφο γεννημενο το Μαιο του 1983 που ανηκει στα παιδια Indigo.

- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img