Τελείωσαν τα γυρίσματα οριστικά για τον Rob Benedict!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Ο… Θεός φεύγει νωρίς! Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα γυρισμάτων για τον Rob Benedict aka Chuck, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πλοκή του Supernatural και το τέλος του; Να θυμίσουμε ότι ακόμα ΔΕΝ έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου αλλά μόνο το Tech Survey του.

Άρα ο Τσακ βγαίνει από την μέση από το προ-τελευταίο επεισόδιο; Και τι θα δούμε άραγε στο Series Finale; Όλα αυτά φυσικά είναι θεωρίες μιας και είναι πολύ πιθανό να έχουν γυριστεί λίγες σκηνές μόνο για τον Rob από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και να μην το γνωρίζουμε…

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Agent Dickinson
Agent Dickinson
3 years ago

Βγαίνει ο Θεός απτη μέση το οποίο σημαίνει.. οτι ο Κας είναι χαρούμενος, έρχεται το Κενό κ τον τραβάει.. Και έχουμε δηλαδή μόνο 2 επεισόδια για να βρουν λύση πως να νικήσουν το πιο αρχαίο πλάσμα που υπάρχει!! Μάλιστα..

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα