Το Τέλος των “The Boys”: Η Πέμπτη Σεζόν θα είναι η Τελευταία

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Το Τέλος των “The Boys” πλησιάζει. Το ενήλικο σύμπαν των υπερηρώων και ανθρώπων θα ολοκληρωθεί μετά την πέμπτη σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της σειράς, Eric Kripke, δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν με τρία επεισόδια.

Ο Kripke μοιράστηκε την είδηση με μια φωτογραφία της τελευταίας σελίδας σεναρίου για την τέταρτη σεζόν, στην οποία έγραψε: “Θα σας δούμε στην τελευταία μας σεζόν!”

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Kripke εξήγησε ότι από την αρχή σκόπευε να ολοκληρώσει τη σειρά μετά την πέμπτη σεζόν. “Μου αρέσει ο αριθμός πέντε, είναι αρκετός χρόνος για να γνωρίσεις τους χαρακτήρες και να οδηγηθείς σε μια κορύφωση.

Ο Kripke πρόσθεσε ότι η ιστορία των Butcher και Homelander πρέπει να φτάσει στο τέλος της, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες ιστορίες να εξερευνήσουν στο σύμπαν αυτό. Πριν από την ανακοίνωση της πέμπτης σεζόν, ο Kripke είχε μιλήσει στο THR για την επιτυχία της σειράς, λέγοντας ότι το “The Boys” είναι πλέον μια βασική σειρά για το Amazon και ότι υπάρχουν προκλήσεις στον προϋπολογισμό, αλλά πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να συνεχίζουν.

Με την ανακοίνωση της πέμπτης σεζόν, ο Kripke δήλωσε: “Αγαπώ αυτό το σύμπαν και αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ. Ελπίζω το ‘Gen V’ να συνεχιστεί. Αυτή η ιστορία των Butcher και Homelander πρέπει να τελειώσει, αλλά υπάρχει χώρος για άλλες ιστορίες στο σύμπαν αυτό.

Και πώς θα τελειώσει η πέμπτη σεζόν τη μάχη μεταξύ Butcher και Homelander, ή των Boys και των Supes; Ο Kripke έχει μια γενική ιδέα. “Ξέρω κατά προσέγγιση,” λέει ο Kripke. “Αφήνουμε πάντα χώρο για τους σεναριογράφους να με εκπλήξουν και να πάρουν μια άλλη κατεύθυνση αν το νιώσουμε. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα φτάσουμε εκεί, αλλά ξέρω τον προορισμό.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This