Ο Jeffrey Dean Morgan θέλει τον Jensen στο Walking Dead Spinoff

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Ο Jeffrey Dean Morgan, γνωστός για τον ρόλο του ως Negan στο “The Walking Dead”, θέλει τον Jensen Ackles να συμμετάσχει στο spinoff “Dead City“. Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν αυτή την ιδέα σε πρόσφατο πάνελ στο Burbank, όπου ο Morgan αποκάλυψε ότι έχουν ήδη κάνει συζητήσεις. Αν και τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να είναι εμπόδιο, ο Morgan είναι ενθουσιασμένος για την προοπτική.

Ο Jensen Ackles, γνωστός για τον ρόλο του ως Dean Winchester στο “Supernatural“, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα αν το επιτρέψει το πρόγραμμά του. Ο Ackles τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με φίλους στη βιομηχανία, λέγοντας ότι θα ήταν χαρά του να δουλέψει ξανά με τον Morgan.

Ο Morgan δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ιδέα, ζητώντας από τους παραγωγούς να “το κάνουν πραγματικότητα“. Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα μαζί στο “The Walking Dead“, συμμετέχουν στη σειρά “The Boys” του Eric Kripke στο Prime Video. Επιπλέον, ο Ackles και ο Jared Padalecki έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναβιώσουν το “Supernatural”, δίνοντας έτσι στους θαυμαστές ελπίδες για περισσότερες συνεργασίες στο μέλλον.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This