Το CW δεν παρήγγειλε επιπλέον επεισόδια για το The Winchesters

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Η πρώτη απόφαση που πήρε η Nexstar, η νέα ιδιοκτήτρια-εταιρεία του CW, σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, ήταν να μην δώσει επιπλέον επεισόδια στις υπάρχουσες σειρές μυθοπλασίας του καναλιού. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη σεζόν του The Winchesters θα ολοκληρωθεί στα 13 επεισόδια, όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.

Το ίδιο ισχύει για όλες τις νέες σειρές του CW, και ο πρόεδρος του καναλιού, Dennis Miller, επισήμανε στους παραγωγούς και λοιπούς συντελεστές ότι δεν έχουν παρθεί ακόμη καθοριστικές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν. Με άλλα λόγια, η κίνηση να μην δοθεί full season (20+ επεισόδια) στις σειρές αυτές, δεν συνεπάγεται την ακύρωσή τους.

Βέβαια, οι αποφάσεις αυτές τονίζουν την προσπάθεια της Nexstar να μειώσει τα κόστη, κάτι που στο μέλλον θα φέρει σίγουρα και περισσότερες εκπομπές χωρίς σενάριο ή με φθηνότερο σενάριο. Το μεγαλύτερο μέρος των σειρών του CW έχει ήδη ακυρωθεί ή είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά, και η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο τις επόμενες εβδομάδες.

Το The Winchesters τα έχει πάει σχετικά καλά στις τηλεθεάσεις -για τα δεδομένα του CW πάντα- και το ότι είναι spin-off μιας εκ των πιο δημοφιλών σειρών του καναλιού, υπό κανονικές συνθήκες, θα σήμαινε ότι είχε στο τσεπάκι την full season — και πιθανώς την ανανέωση. Τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Nexstar…

SourceDeadline
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα