Το CW παραγγέλνει πιλότο για τη σειρά Frequency με εκτελεστικό παραγωγό τον Jeremy Carver

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

jeremy carver

Ο εκτελεστικός παραγωγός του SupernaturalJeremy Carver, θα απλώσει τα σεναριογραφικά δίχτυα του και σε μια άλλη σειρά του καναλιού CW, την τηλεοπτική προσαρμογή της ταινίας Frequency του 2000. Το κανάλι παρήγγειλε τον πιλότο της σειράς πριν λίγες μέρες. Σε αυτό το reimagining, που θα κρατήσει τον τίτλο της ομώνυμης ταινίας, μια γυναίκα αστυνομικός το 2016 ανακαλύπτει ότι μπορεί να συνομιλεί μέσω ασύρματου με τον πατέρα της (επίσης αστυνομικό με τον οποίο δεν είχαν καλές σχέσεις) που πέθανε το 1996. Χτίζουν μια καινούργια σχέση ενόσω δουλεύουν μαζί πάνω σε μια άλυτη υπόθεση φόνου, όμως ακούσιες συνέπειες του ‘φαινομένου της πεταλούδας’ προκαλούν χάος στο παρόν.

Ο Jeremy Carver θα τελεί χρέη σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, μαζί με τους με τους John Rickard, Dan Lin, Jennifer Gwartz και τον σεναριογράφο/παραγωγό της πρωτότυπης ταινίας Toby Emmerich.

ΠΗΓΗ

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This