Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία | Αντι-δαιμονικά τατουάζ

Supernatural Ιστορία | Αντι-δαιμονικά τατουάζ

4x18 The Monster at the End of This Book -winchesters-tattoos

Μετά το δαιμονισμό του Sam από τη Meg στο 2×14 Born Under a Bad Sign, ο Bobby δίνει σε κάθε ένα από τα αδέρφια ένα φυλαχτό με ένα σύμβολο το οποίο εμποδίζει τη δαιμονική κυρίευση. Στο 3×12 Jus in Bello, τα αγόρια αποκαλύπτουν ότι έκαναν τατουάζ με αυτό το σύμβολο στο στήθος τους. 

Η Sera Gamble, σεναριογράφος του Supernatural (η οποία για μια περίοδο διατέλεσε και showrunner), μίλησε για το αν τα τατουάζ αυτά ήταν καιρό στο πλάνο των συντελεστών:

Θυμάμαι που το συζητούσαμε αυτό με τον Ben Edlund στην προηγούμενη σεζόν, ενόσω η Cat έγραφε το Born Under A Bad Sign. Συμφωνήσαμε πως αν ήμασταν στη θέση του Sam, το πρώτο πράγμα που θα κάναμε ήταν να πάρουμε το αντι-δαιμονικό φυλαχτό και να πάμε στον κοντινότερο tattoo artist. Μου το ξαναθύμισε ενώ γράφαμε το Jus in Bello, γιατί η σκηνή που δείχνουν τα αντι-δαιμονικά προστατευτικά τους είναι σημαντικό σημείο του επεισοδίου. Οπότε το κόλλησα εκεί μέσα κι αποδείχθηκε ωραία στιγμή. Είναι η φάση, «Φυσικά ο Sam κι ο Dean έχουν ίδια τατουάζ. Πως θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό;». Παρεμπιπτόντως, θα πεισθώ ότι είμαστε  cult σειρά όταν ένας fan κάνει το ίδιο τατουάζ.»

Που να ήξερε η Sera, ότι οι fans είχαν αρχίσει να χτυπάνε τατουάζ εμπνευσμένα από το Supernatural από την αρχή της σειράς; Το αντι-δαιμονικό σύμβολο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια. 

Το φαινόμενο των fan tattoos αναφέρεται στο meta-επεισόδιο 4×18 The Monster at the End of This Book, όταν ο Sam κι ο Dean αποκαλύπτουν τα τατουάζ τους για να περάσουν ως φανατικοί των βιβλίων Supernatural του Chuck Shurley. Με τη σειρά της, η εκδότρια των βιβλίων τους δείχνει το δικό της ίδιο τατουάζ – στο δεξί κωλομέρι! Αν και δεν αναφέρεται στο επεισόδιο, το όνομα του χαρακτήρα είναι ‘Sera Seige’, φόρος τιμής στην σεναριογράφο του επεισοδίου Julie Siege και στην Sera Gamble που είχε την ιδέα για τα τατουάζ.

Αποτέλεσμα εικόνας για demon dean tattooΣτο 9×10 Road Trip, ο Dean ζητά από τον Castiel να αφαιρέσει το τατουάζ του Sam, έτσι ώστε να μπορέσει ο Crowley να μπει μέσα του και να τον βοηθήσει να εκδιώξει τον Gadreel. Μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουμε αν ο Sam έχει ανανεώσει το τατουάζ του. Ο Dean πάντως το είχε ακόμη και ως δαίμονας

Σημείωση: Πολλοί fans βιάστηκαν να θεωρήσουν σεναριακή τρύπα το οξύμωρο γεγονός ότι ο Dean ήταν ένας δαίμονας με αντι-δαιμονικό τατουάζ. Όμως, το μόνο που κάνει ένα τέτοιο τατουάζ είναι να εμποδίζει τον καπνό ενός δαίμονα να εισέλθει σε ένα ανθρώπινο σώμα. Στην περίπτωση του Dean που είχε δαιμονοποιηθεί η δική του ψυχή, το τατουάζ απλά δεν είχε λόγο ύπαρξης, ούτε τον επηρέαζε σε κάτι. 

Στο 8×02 What’s Up, Tiger Mommy?, οι Winchesters πείθουν τον Kevin και την μητέρα του, Linda Tran, ότι είναι αναγκαίο να ‘χτυπήσουν’ από ένα αντι-δαιμονικό τατουάζ. Η Linda παραδέχεται ότι δεν είναι το πρώτο της ( go Mama Tran! 😛 ). Αργότερα, ο βοηθός του Πλούτου, ο Beau, καίει το τατουάζ της Linda έτσι ώστε να μπορέσει να την κυριεύσει ο Crowley.

πηγή

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top