Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Trivia | Κανείς δεν λέει «σ’αγαπώ»

Supernatural Trivia | Κανείς δεν λέει «σ’αγαπώ»

«Σ’αγαπώ». Δυο τόσο απλές λεξούλες (τρεις βασικά αν πάρεις την πρωτότυπη αγγλική «I love you»), κι όμως οι βασικοί πρωταγωνιστές φαίνεται να τις φοβούνται πολύ περισσότερο κι από τα τέρατα που κυνηγούν. Τα αδέρφια μπορεί να έχουν θυσιαστεί άπειρες φορές ο ένας για τον άλλο, αλλά «σ’αγαπώ» -υπό κανονικές συνθήκες- δεν έχουν πει ποτέ μεταξύ τους.

Ακούσαμε για πρώτη φορά «I love you» από τα χείλη του Sam, απευθυνόμενος στον Dean, στο Sam, Interrupted. Όμως, πολλοί πιστεύουν ότι δεν πιάνεται, γιατί ο μικρός Winchester εκείνη την ώρα ήταν τέρμα μαστούρα από τα ψυχοφάρμακα που του είχαν δώσει, οπότε δεν συνειδητοποιούσε καν τι έλεγε – και αμφιβάλλω αν θα το θυμάται καν…

Η δεύτερη φορά που ειπώθηκαν τα… λόγια τα βαριά στο Supernatural ήταν στο Dark Side of the Moon της 5ης σεζόν, όπου ο Dean λέει στην Mary ότι την αγαπά. Και αυτή η περίσταση όμως είναι ιδιάζουσα, αφού πρόκειται ουσιαστικά για μια ‘χαρούμενη ανάμνηση’ του Dean την οποία ξαναζεί στον Παράδεισο. Άρα, δεν είναι καν ο ενήλικος εαυτός του που το λέει.

Ο Cas ήταν ο πρώτος ‘γενναίος’ που το ξεστόμισε, αλλά και αυτού του πήρε 9 χρόνια! Το πρώτο κανονικό (ειπωμένο από πρωταγωνιστή) «I love you» της σειράς, το λέει ο ετοιμοθάνατος Castiel, απευθυνόμενος και στους 3 Winchesters, στο επεισόδιο Stuck in the Middle (With You) της 12ης σεζόν.

Σημείωση: Το πρώτο «I love you» του Castiel στους Winchesters ήταν στο Reading Is Fundamental της 7ης σεζόν, αλλά το ότι εκείνη την περίοδο ήταν μισότρελος (έχοντας μεταφέρει στον εαυτό του την τρέλα του Sam) μας κάνει να αμφισβητούμε την ειλικρίνεια και τη γνησιότητά του.

Ο πρώτος Winchester που λέει επίσημα «σ’αγαπώ» είναι ο Dean, απευθυνόμενος στην μητέρα του, στο επεισόδιο 12×22 Who We Are. Στο αμέσως επόμενο επεισόδιο (12×23 All Along The Watchtower), η Mary ανταποδίδει το «σ’αγαπώ» στα αγόρια της, λίγο πριν επιτεθεί στον Εωσφόρο και παγιδευτεί μαζί του στο παράλληλο σύμπαν.

ΥΓ Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό σενάριο του Goodbye Stranger της 8ης σεζόν ήθελε τον Dean να λέει «σ’αγαπώ» στον Castiel, αλλά τελικά, μετά από ένσταση του Jensen Ackles, αντικαταστάθηκε με το «Σε χρειάζομαι», γιατί μια τέτοια μεγάλη δήλωση πήγαινε κόντρα στον χαρακτήρα του Dean.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Castiel Lover

  Σωστός ο Dean που δεν είπε I Love you. Θα έδινε δικαίωμα στους Shippers! Αν και θα το ήθελα τόσο πολύ!!!

  Επίσης ο Castiel το έχει πει στο 7×21. Τι δεν μετράει;;; Πάλι ο Castiel ήταν!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=nSXfNNc2Dks

  • ncis merlin like

   Ε, ήταν λίγο μισότρελος, η αλήθεια είναι…

   • Castiel Lover

    Σνιφ, σνιφ.

    • ncis merlin like

     Μην κλαις, από ανιδιοτέλεια τρελάθηκε. Όχι ότι χρειαζόταν βοήθεια, εδώ που τα λέμε…😂

     • Τι εννοείς;;;

     • ncis merlin like

      Τι εννοώ με τι;

     • Ότι χρειάζονταν βοήθεια.

     • ncis merlin like

      Ότι ο Misha είναι θεοπάλαβος

     • Ααα…Τώρα το πιασα…

     • Να μαντέψω…πάλι δεν το έπιασα…

Top