ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Αρκετοί το θεωρούν στοιχειωμένο και καταραμένο. Βρίσκεται στην Βασιλίσσης Όλγας, στον αριθμό 263.

Σήμερα χρησιμοποιείται ώς αποθήκη οικοδομικών υλικών. Κανείς δεν τολμάει να μείνει εκεί λόγω της ιστορίας του αλλά και γιατί είναι ετοιμόρροπο. Λέγεται πως σε αυτό το περίεργο μέρος παλαιότερα έμενε  κάποιος Εβραίος ή ήταν χώρος για καζίνο. Πάντως συνεχίζει να τρομάζει όλους τους περαστικούς.

Πολλοί διστάζουν ακόμα και να το κοιτάξουν γιατί όπως λένε φοβούνται μήπως θυμώσουν τα πνεύματα.

Η ιστορία του επίσης αναφέρει ότι πολλοί άνθρωποι σφαγιάστηκαν εκεί με φρικτό τρόπο, κάτι που δημιούργησε διάφορους θρύλους και μύθους.

Οι ψυχές όσων πέθαναν πιστεύεται ότι παραμένουν ακόμα μέσα στο σπίτι. Όποιος έτυχε να το κατοικήσει άκουγε περίεργους θορύβους και έβλεπε σκιές να κυκλοφορούν γύρω του με αποτέλεσμα να φεύγει τρέχοντας.

Γι’ αυτό τον λόγο κανείς δεν επέλεξε να ξαναπλησιάσει την περιοχή με τον φόβο μην τρελαθεί ή μην πάθει κακό ο ίδιος και η οικογένειά του.

Είναι μία από τις κατάρες που έχουν στοιχειωσει το σπίτι. Επιπλέον, αυτοί που προσπάθησαν να το κατεδαφίσουν πέθαναν είτε εκείνη την στιγμή είτε λίγο αργότερα.

Μια οικογένεια τσιγγάνων δεν έδωσε σημασία στις δεισιδαιμονίες και εγκαταστάθηκε εκεί . Το βράδυ είπαν πως άκουσαν δυνατούς θορύβους στα διπλανά δωμάτια.

Ένα άλλο κτίριο με παρόμοια ιστορία είναι εκείνο στην Αρετσού όπου έχουν ακουστεί στο εσωτερικό του περίεργοι θόρυβοι κυρίως μετά τα μεσάνυχτα.

Οι γείτονες έχουν βάλει σκόρδα, εικόνες χριστιανικές και ανάβουν όλα τα φώτα το βράδυ για να ξορκίσουν το κακό.

ΠΗΓΗ:  Πληροφορίες από διάφορες ιστοσελίδες και κατοίκους

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα