Supernatural Ιστορία: Το Roadhouse των Harvelle

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

harvelle's roadhouseΤο Roadhouse των Harvelle, ή απλώς το Roadhouse, ήταν ένα μπαρ που άνηκε στην Ellen και τη Jo Harvelle και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του αποθανόντος συζύγου της Ellen, Bill Harvelle. Εκεί σύχναζαν πολλοί κυνηγοί, συμπεριλαμβανομένου του Ash, που ήταν μόνιμος εκεί. Καταστράφηκε από δαίμονες, σκοτώνοντας όλους όσους ήταν μέσα, εκτός της Ellen που έφυγε νωρίτερα για να αγοράσει pretzels. Η Jo είχε φύγει έξι μήνες πριν για κυνήγι, ενάντια στις επιθυμίες της μητέρας της.

Κρίνοντας από τους τουρίστες που εμφανίστηκαν στο 2×06 No Exit, το Roadhouse βρίσκεται κάπου στη Νεμπράσκα ή σε μία από τις γειτονικές της πολιτείες. Αυτό είναι ένα αλήθινό γεγονός. Στο χάρτη “Road So Far”, από το επίσημο Supernatural Magazine, δείχνει το Harvelle’s Roadhouse στην κεντρική Νεμπράσκα.

Κυνηγοί που ξέρουμε ότι σύχναζαν ή έχουν περάσει από το Roadhouse:

  • John Winchester
  • Sam Winchester
  • Dean Winchester
  • Bobby Singer
  • Gordon Walker
  • Caleb
  • Rick
  • Shawn
  • Danny (σύμφωνα με το Ημερολόγιο της Jo, αντικαταστάθηκε από τον Ash, γνωστό και ως “Miles” στο Ημερολόγιο της)
  • Jake Reilly

Κάποιοι από αυτούς φαίνεται να έχουν Hunter’s Blogs.

Ξέρουμε από τον Gordon στο 2×10 Hunted, ότι κάποιος από το Roadhouse μετέδωσε πληροφορίες για τις ψυχικές ικανότητες του Σαμ.

Η λέξη «Harvelle», είναι ένα αρχαίο, γυναικείο, αγγλικό όνομα που σημαίνει “στρατιώτης” ή “πολεμιστής”.

To Roadhouse των Harvelle εμφανίζεται σαν ο προσωπικός παράδεισος του Ash στο επεισόδιο 5×16 Dark Side of the Moon, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει και από τον προσωπικό παράδεισο του Σαμ και του Ντην στο τελευταίο επεισόδιο 15×20 Carry On.

Γιατί έπρεπε να φύγει το Roadhouse;

Στο βιβλίο Season 2 Companion,  ο Eric Kripke μιλά για το πώς το Roadhouse και οι θαμώνες του μπήκαν στην ιστορία, για να δώσουν στα αγόρια ένα μέρος να πηγαίνουν για να συγκεντρώνουν πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως, η ομάδα του Supernatural κατάλαβε ότι δεν δούλευε:

“Αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι αυτή η σειρά είναι πιο πολύ για το οδικό ταξίδι. Δίνοντάς τους ένα μέρος για να πάνε, ερχόμαστε σε αντίθεση με αυτό, και πραγματικά αλλάζει τον τόνο με έναν τρόπο που δεν θέλετε.”

– Eric Kripke, Supernatural: The Official Companion Season

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

3 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Deanmon
Deanmon
27 June 2015 03:36

Ναι μα τωρα .. εχουν ολοκληρο batman’s cave ..μας δουλευουν .. ?? Το roadhouse τους πειραξε?? 😛

ovelix
ovelix
27 June 2015 13:47
Reply to  Deanmon

Ακριβώς! Εξάλλου δεν έμεναν εκεί, απλά πήγαιναν να μαζέψουν πληροφορίες κάτι που έκαναν και με τον Μπόμπυ. Ήταν απλά ένα πέρασμα κυνηγών. Εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι φανς αν όχι όλοι στεναχωρήθηκαν όταν κάηκε το ROADHOUSE και περισσότερο που σκοτώθηκε ο Ας…

Deanmon
Deanmon
29 June 2015 16:04
Reply to  ovelix

συμφωνω απολυτα ..πιστευω ηταν λαθος να φυγει το roadhouse και φυσικα ο <3 Ash <3

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα