Τρομακτικές Ιστορίες : Η υπόθεση Hello Kitty

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Το 1999  στο Hong Cong, τρεις γκάνγκστερς απήγαγαν την εικοσιτριάχρονη Fan Man-yee. Η κοπέλα, γνωστή και ως Ah Map χρωστούσε κάποια χρήματα στο αφεντικό τους και παρόλο που είχε ξεπληρώσει το χρέος της εκείνη την εποχή, αυτός της ζητούσε όλο και περισσότερα. Έτσι λοιπόν έβαλε να αρπάξουν την κοπέλα και να την κρατήσουν σε ένα διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα οι άνδρες   τη χτυπούσαν επί ένα μήνα και την υπέβαλλαν σε αφάνταστα μαρτύρια. Επίσης την ανάγκασαν να εργάζεται ως πόρνη. Μερικές φορές στα μαρτύρια συμμετείχε και η κοπέλα ενός από τους γκάνγκστερ, η δεκατετράχρονη Melody.  Τελικά η Ah Map δεν άντεξε άλλο και πέθανε στο πάτωμα του μπάνιου δίπλα στη ναρκομανή Melody.

Οι γκάνγκστερς έπρεπε με κάποιον τρόπο να ξεφορτωθούν το πτώμα και έτσι το τεμάχισαν μέσα στη μπανιέρα, στη συνέχεια το έβρασαν και έριξαν τα χέρια και τα πόδια σε πεινασμένους σκύλους!

Όχι πολύ καιρό μετά, η Melody άρχισε να έχει τρομερούς εφιάλτες. Η Ah Map στοίχειωνε τα όνειρά της και δεν την άφηνε στιγμή να ηρεμήσει. Το κορίτσι δεν άντεξε και πήγε στην αστυνομία για να πει την αλήθεια. Διηγήθηκε όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα, καθώς και ότι την στοίχειωνε το φάντασμα της νεκρής. Οι αστυνομικοί δεν την πίστεψαν αλλά προχώρησαν σε κάποια τυπική έρευνα και τελικά αυτό που βρήκαν στο διαμέρισμα σόκαρε ακόμα και τους πιο γενναίους … Δεν είχαν μείνει πολλά από την Ah Map, εκτός από το κρανίο το οποίο είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μεγάλη λούτρινη κούκλα  Hello Kitty…

Έτσι λοιπόν το φάντασμα της Ah Map οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στην εξιχνίαση της φριχτής δολοφονίας της και στην καταδίκη των βασανιστών της…

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα