Ο Andrew Dabb μιλά για τα τελευταία επεισόδια και αποκαλύπτει ποιοί ΔΕΝ θα επιστρέψουν

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Είναι επιτέλους γεγονός! Το Supernatural επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη με το πρώτο από τα επτά τελευταία του επεισόδια, όπου θα δούμε την κλιμάκωση της μάχης των Winchesters με τον ίδιο το Θεό.

Τα αγόρια θα έχουν σίγουρα βοήθεια από τους πιο έμπιστους συμμάχους τους, αλλά “στην τελική, όλα θα εξαρτηθούν από τον Sam και τον Dean, δυο τύπους από το Kansas, που θα έρθουν αντιμέτωποι και το Υπέρτατο Ον,” εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Andrew Dabb, ένας εκ των δυο επικεφαλής του Supernatural. “Άσε που το μυστικό τους όπλο ενάντια στο Θεό είναι ‘εξασθενημένο’, τώρα που η ψυχή του Jack αποκαταστάθηκε.

Παρακάτω, ο Dabb απαντά κάποιες καίριες ερωτήσεις σχετικά με τα τελευταία επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου που θα δούμε σε flashback τους μικρούς Winchesters. Αποκαλύπτει επίσης ποιοί guest stars, δυστυχώς, δεν θα επιστρέψουν για το series finale.

Όταν αφήσαμε τα πράγματα, η μάχη με το Θεό όδευε σε κλιμάκωση. Πώς θα εξελιχθεί αυτό στα τελευταία επτά επεισόδια;

Δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτή η μάχη. Ο Chuck θα επιστρέψει, και ξέρουν τί έχει σκοπό να κάνει, ξέρουν τί θέλει, ξέρουν τα πάντα. Οπότε, τί μπορούν να κάνουν για να τον πολεμήσουν; Μαζεύουν όλους τους στρατιώτες και συμμάχους, κάποιους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει ξανά, κάποιους που γνωρίσαμε φευγαλέα, και κάποιους που δεν έχουμε ξαναδεί, και χρησιμοποιούν κάθε εργαλείο, κάθε βέλος στη φαρέτρα τους, για να πολεμήσουν αυτή την υπαρξιακή, κυριολεκτικά θεϊκή, απειλή. Αλλά όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, στην τελική, όλα θα εξαρτηθούν από τον Sam και τον Dean, δυο τύπους από το Kansas, που θα έρθουν αντιμέτωποι και το Υπέρτατο Ον. Οπότε είναι ακόμα το outsider σε αυτή τη μάχη.

Μπορείτε να μιλήσετε λίγο για τα όσα συμβαίνουν μέσα στο μυαλό και στην καρδιά των Sam και Dean σε αυτά τα τελευταία επεισόδια, δεδομένων όσων αντιμετωπίζουν;

Κανείς από τους δυο δεν τα παρατά. Δεν είναι στο χαρακτήρα τους. Πιστεύω ότι έχουμε έναν Sam ο οποίος θέλει να το διαχειριστεί όλο αυτό με έναν έξυπνο, μελετημένο τρόπο, σαν να λέει ‘Ας καταστρώσουμε ένα σχέδιο’ […], κι έχουμε κι έναν Dean ο οποίος είναι λίγο πιο παρορμητικός και λίγο πιο διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να νικήσει τον Chuck, εξαιτίας όσων τους έχεις στερήσει ο Chuck. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα αγόρια μας, μόλις είδαν τον κόσμο τους να καταρρέει, όλα όσα έκαναν στη ζωή τους. Όταν συνειδητοποιείς ότι όλη σου η ζωή ήταν μια χειραγώγηση, τί σημαίνει αυτό για εσένα σαν άτομο; Ποιός είσαι στ’ αλήθεια; Οπότε και για τον Sam και τον Dean είναι αυτό: ‘Ποιοί είμαστε στ’ αλήθεια;’ Νομίζω ξέρουν, αλλά υπάρχει σύγχυση μόνο και μόνο εξαιτίας των συνθηκών. Μέχρι ένα βαθμό, πρέπει να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, και να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων μας, καθώς θα έρχονται αντιμέτωποι με την πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν.

Στο 5×13, ο Jack πήρε πίσω την ψυχή του. Θα επηρεάσει αυτό την ικανότητά του να έρθει αντιμέτωπος με το Θεό και να εκπληρώσει το πεπρωμένο του σκοτώνοντάς τον;

Ναι, θα τον επηρεάσει. Ο Jack δέχεται τώρα το βάρος όσων έκανε. Από τη μια, αυτό είναι καλό γιατί επιτέλους μπορεί να το αντιμετωπίσει, [αλλά] από την άλλη, του κόβονται τα πόδια, όπως κάνουν συνήθως η θλίψη και οι ενοχές. Οπότε, από τη δική του πλευρά, ναι, είναι κάπως δύσκολο να το διαχειριστεί όλο αυτό, δεν είναι εύκολη διαδικασία για αυτόν. Ο Sam κι ο Dean, αλλά κυρίως ο Castiel, [θα τον βοηθήσουν] σε αυτή την απίστευτα δύσκολη διαδικασία.

Έχετε επίσης ένα επεισόδιο flashback με τους μικρούς Dean και Sam. Τι καινούργιο θα μάθουμε; Και γιατί ήταν αυτή μια ιστορία που θέλατε να πείτε στα τελευταία επεισόδια;

Κάθε χρόνο έχουμε κάποιο είδος ιστορίας με αναδρομή στο παρελθόν. Ένα από τα πρώτα μου επεισόδια με flashback που έκανα ήταν ο Sam κι ο Dean στο λύκειο. Ήταν κάτι που κάναμε συχνά, και σιγά-σιγά το αφήσαμε, κυρίως επειδή οι ηθοποιοί [που έπαιζαν] τον μικρό Sam και τον μικρό Dean μεγάλωσαν πολύ. Ο Colin Ford αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερος από ότι ήταν ο Jared [Padalecki] όταν ξεκίνησε η σειρά, νομίζω. Μιλούσαμε για τα είδη επεισοδίων που θα θέλαμε να κάνουμε προς το τέλος, και το άφησα να αιωρείται: “Κοιτάξτε, αν κάποιος έχει ένα πραγματικά καλό επεισόδιο με flashback, πάει καιρός που είπαμε μια τέτοια ιστορία.” Η Meghan [Fitzmartin], μια από τους σεναριογράφους της σειράς, είχε μια ιδέα, και λειτουργούσε για εμάς. Λειτούργησε όχι μόνο σαν υπόθεση στο τώρα, αλλά και σαν κάτι που μας πληροφορούσε για το ταξίδι που έχουν κάνει ο Sam κι o Dean, πού ξεκίνησαν ως παιδιά, πώς έγιναν ομάδα και πώς αυτό [τους οδήγησε] στο σημείο που βρίσκονται τώρα, συναισθηματικά, όταν προβληθεί το επεισόδιο. Οπότε κατέληξε να είναι μια πολύ ακριβής αντανάκλαση του πώς είναι τα αγόρια μας στο τώρα, λέγοντας μια ιστορία για τα αγορια μας στο τότε. [Αυτές] είναι πάντα οι καλύτερες, για μένα, εκδοχές αυτών των τύπων ιστοριών αναδρομής το παρελθόν.

Υπήρξε κάποιος που πραγματικά θέλατε να φέρετε πίσω για αυτά τα τελευταία επεισόδια, αλλά απλά δεν συνέβη για οποιονδήπτε λόγο, είτε λόγω ημερομηνιών που δεν βόλευαν, είτε λόγω COVID;

Κοιτάξτε, [η πανδημία COVID] ήταν περιοριστική, κυρίως σε ότι αφορούσε τα δυο τελευταία επεισόδια. Και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλαμε να έχουμε φέρει πίσω, όπως η Samantha Smith, όπως ο Jeffrey Dean Morgan. Ανθρώποι που έχουν υπάρξει στην πυρήνα της σειράς μας για τόσο καιρό. Αλλά δυστυχώς, εξαιτίας της COVID και κάποιων άλλων θεμάτων, δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρουμε να κάνουμε μια υπερμεγέθη οικογενειακή επανένωση με πολλούς guests. Σε ότι αφορά την ιστορία που θέλαμε να πούμε, όμως, δεν χρειάστηκε να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Όλοι όσοι επανέρχονται, το κάνουν για συγκεκριμένο λόγο. Αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουμε. Είναι σημαντικοί για εμάς. Είναι υπέροχοι χαρακτήρες και απλά σκεφτήκαμε ότι ηταν ευκαιρία να επανέλθουμε σε κάποιους δικούς μας, κι ελπίζω και του κοινού, αγαπημένους [χαρακτήρες].”

SourceTVLine

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
3 years ago

Χμμμ δεν ανεφερε τιποτα για Mark Sheppard… 😉

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα