Το επεισόδιο με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κάιν στην 10η σεζόν ήταν γεμάτο pop-αναφορές τις οποίες είδαμε εδώ. Πάμε τώρα να δούμε τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες μικρολεπτομέρειες του επεισοδίου:
by Amalia
Η φωνή που ακούγεται από την ενδοεπικοινωνία στην πύλη όταν ο Sam και ο Dean μπαίνουν στη φυλακή ανήκει στον σκηνοθέτη του επεισοδίου και παραγωγό της σειράς, Phil Sgriccia.
Στον τοίχο της εγκαταλειμένης σχολικής αίθουσας όπου ο Cas ανακρίνει τον δαίμονα υπάρχει μια κορνίζα που γράφει “Συγχαρητήρια κύριε Riley – Δάσκαλος της Χρονιάς“. Η φωτογραφία είναι φόρος τιμής στον Matt Riley, ο οποίος ήταν ο ντουμπλέρ του Jared Padalecki για αρκετά χρόνια και πέθανε στις αρχές του 2015.
Ο Keith Martin Gordey (Διευθυντής Φυλακών Skieff) είχε παίξει παλιότερα στο Supernatural το ρόλο του πατέρα της Sarah Blake στο 1×19 Provenance.
Καθώς συνομιλούν για το μακάβριο χόμπι του Sam να “συλλέγει πληροφορίες για κατά συρροή δολοφόνους”, ο Dean αναφέρει ως αληθινά χόμπι το ψάρεμα και το πλέξιμο. Λίγο αργότερα στο επεισόδιο, βλέπουμε τη Rowena να πλέκει.
Το πάθος του Sam για τους διάσημους serial-killers αναφέρεται ξανά στο 11×05 Thin Lizzie, όπου τον βλέπουμε συνεπαρμένο με την ιδέα του να μείνει ένα βράδυ στο σπίτι της διαβόητης Lizzy Borden. [Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ]



