Άκαρπη η προσπάθεια αναβίωσης του The Winchesters…

Must Try

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Το franchise του Supernatural έφτασε στο τέλος του -τουλάχιστον προς το παρόν- με την είδηση ότι το spin-off The Winchesters δεν κατάφερε να βρει αλλού στέγη, μετά την ακύρωσή του από το The CW. Παρά τη δυνατή καμπάνια #SaveTheWinchesters για τη σωτηρία της σειράς, της οποίας ηγήθηκε ο εκτελεστικός παραγωγός (και πρωταγωνιστής του Supernatural) Jensen Ackles, κανένα δίκτυο δεν ενδιαφέρθηκε να τη σώσει, δυστυχώς.

Το The Winchesters ήταν μια από τις πολλές σειρές μυθοπλασίας που ακυρώθηκαν από τη νέα ηγεσία του CW, που σκοπεύει να αυξήσει τα κέρδη του καναλιού, στρέφοντας το πρόγραμμά του σε εκπομπές χωρίς σενάριο και σε σειρές που έχουν μεν σενάριο, αλλά κοστίζουν λιγότερο.

Βέβαια, η ακύρωση του The Winchesters στο CW ήταν κάτι απολύτως αναμενόμενο (γι’αυτό οι σεναριογράφοι προνόησαν και δεν άφησαν cliffhanger), οπότε η Warner Bros. Television είχε αρχίσει εδώ και μήνες τις διαπραγματεύσεις με άλλα κανάλια και πλατφόρμες. Οι τρεις πιο πιθανοί υποψήφιοι ‘σωτήρες’ ήταν το Max, που ανήκει στην ίδια εταιρία, το Netflix, όπου οι αμερικανοί χρήστες μπορούν να βρουν διαθέσιμες τις 15 σεζόν του Supernatural, και το Prime, καθώς η εταιρεία των Jensen και Danneel Ackles υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Amazon Studios. Η συγκυρία δεν βοήθησε καθόλου τη σειρά, όμως. Εκτός από την αλλαγή των επικεφαλής στο CW, είχε την επιπλέον ατυχία να πέσει πάνω στη νέα απεργία των σεναριογράφων του Hollywood (που αναμένεται να είναι ίσως και πιο καταστροφική από εκείνη του 2007-2008). Χωρίς να ξέρει κανείς ιθύνων πότε θα τελειώσει αυτή η απεργία, δεν παίρνει το ρίσκο να ποντάρει σε μια νέα σειρά που δεν έχει εδραιώσει ακόμη το όνομά της.

O Jensen Ackles ευχαρίστησε μέσω Twitter όλους τους fans που παρακολούθησαν και υποστήριξαν τη σειρά, καθώς κι όλους τους συντελεστές που την υλοποίησαν. Κι όπως πάντα, μας έκλεισε το ματάκι, υπονοώντας ότι δεν είναι αυτό το οριστικό αντίο!

SourceDeadline
- Advertisement -spot_img

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Memi
Memi
1 September 2023 22:46

Που μπορούμε να δούμε το hpi ;

- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img