Αποκαλύφθηκε και ο τίτλος του 12ου επεισοδίου!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς φέτος έχουν ήδη αποκαλυφθεί από νωρίς όλοι οι τίτλοι των επεισοδίων της 14ης σεζόν μέχρι το 11ο. Αυτό μας βοήθησε να διαμορφώσουμε τις θεωρίες μας και να περάσει πιο εύκολα το hellatus. Σήμερα, μια μέρα πριν την πρεμιέρα της σεζόν, δημοσιοποιήθηκε και ο τίτλος του 12ου επεισοδίου, το οποίο θα είναι και το 299ο συνολικά:

“Prophet and Loss”

“Προφήτης και απώλεια” η κατά λέξη μετάφραση. Ο τίτλος κάνει λογοπαίγνιο με τον οικονομικό όρο “profit and loss” (κέρδη και απώλειες). Προφανώς, στο επεισόδιο θα έχουμε την επιστροφή -με κάποιον τρόπο- του Προφήτη Ντονατέλο ή την ενεργοποίηση κάποιου άλλου Προφήτη, η οποία μπορεί να γίνει μόνο αν ο προηγούμενος πεθάνει.

Για όσους δεν θυμούνται, η τελευταία φορά που είδαμε τον Ντονατέλο ήταν στο Good Intentions της 13ης σεζόν, όπου η σκοτεινή ενέργεια της δαιμονικής πλάκας -ελλείψει ψυχής- τον διέφθειρε, και προσπάθησε να σκοτώσει τους Winchesters. Ο Castiel τον άφησε (εν γνώση του) κλινικά νεκρό όταν απέσπασε από το μυαλό του το ξόρκι που θα άνοιγε δίοδο προς το παράλληλο σύμπαν.

Τι πιστεύετε ότι σημαίνει η πιθανή επιστροφή του Ντονατέλο; Μοιραστείτε μαζί μας τις θεωρίες σας στα σχόλια παρακάτω…

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Μαρία Σοροβίγκα
Μαρία Σοροβίγκα
11 October 2018 11:53

Πως μπορουμπ να δούμε την πρεμιέρα σήμερα ??? (Online,αν έχετε κάποιο site?)

Latest

More Articles Like This