Ο Jensen μιλάει για τα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής του Κας…

Must Try

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το Supernatural θα έριχνε αυλαία μετά την ολοκλήρωση της 15ης σεζόν. Κάτι που ο Jensen Ackles δεν φάνηκε να το είχε αποδεχτεί. Στην συνέντευξη του στο EW μίλησε για τη στιγμή που άρχισε να συνειδητοποιεί ότι η σειρά πλησίαζε στο τέλος της, τη στιγμή ιδιαίτερα όπου ο Misha Collins θυσίασε τον εαυτό του για να τον σώσει στο δέκατο όγδοο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν, μια σκηνή που ήταν και η τελευταία λήψη  του Misha ως Κάστιελ…

«Η τελευταία σκηνή του Κάστιελ με τον Ντην, η σκηνή του οριστικού αντίο του Κας, ήταν αρκετά δυνατή εκείνη τη μέρα», αναφέρει ο Ackles. «Γνωρίζοντας ότι αυτό ήταν το αντίο του Κας, γεμάτο συναίσθημα και δάκρυα,  το έκανε αρκετά σκληρό. Έκανα τα πάντα για να συγκρατηθώ μέχρι το τέλος της σκηνής». Και έτσι όπως το θέτει ο Jensen, μάλλον ήταν μια σκηνή, που σίγουρα «δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει».

Η σκηνή με το αποτύπωμα του Κάστιελ στον ώμο του Ντην, αφού τον έχει σώσει από το Κενό, φέρνει στη μνήμη μια ανάλογη σκηνή, όταν ο Κας είχε σώσει και τότε τον Ντην από τα άδυτα της Κόλασης. «Θα ήθελα να ομολογήσω ότι αυτό ήταν μια ιδέα του Misha», λέει ο Ackles «ήταν μια ιδέα μιας στιγμής».

Αποδεικνύεται ότι ο Ackles είχε δίκιο για τα μισά από αυτά. Το EW μετά από επικοινωνία με τον σεναριογράφο του επεισοδίου Robert Berens και τον σκηνοθέτη Richard Speight Jr., επιβεβαίωσε ότι ήταν μια ιδέα της στιγμής, αν και παραδέχτηκαν ότι «η έμπνευση του Rich, του Misha και του Jensen γέννησαν αυτή την ιδέα, στην οποία οδηγήθηκαν επηρεασμένοι και από την αλλαγή στην τοποθεσία γυρισμάτων, που έγινε εκείνη την ίδια μέρα…».

- Advertisement -spot_img

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Μάγδα Κοπανου
Μάγδα Κοπανου
18 November 2020 16:11

Καλησπερα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αμα υπάρχει ένα site ή κάτι τέλος πάντων ώστε να δω το επεισόδιο νωρίς πριν φάω σποιλερ γιατί πραγματικα έχω κουραστεί με όλους αυτους που απλά ανεβάζουν ατάκες και σκηνές από το νέο επεισόδιο χωρίς να τους νοιάζει αμα οι άλλοι δεν το έχουμε δει?

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This