Μπείτε στον Discord Server της ελληνικής Supernatural Family!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του Supernatural, στο Facebook της σελίδας μας σας ανακοινώσαμε ότι δημιουργήσαμε έναν Discord Server όπου μπορείτε να γίνετε μέλη και να συνεχίσουμε εκεί την κληρονομιά της σειράς μας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Discord πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να γίνετε μέλη. Εκεί φτιάξαμε τον δικό μας server με Chats για το Supernatural, με γενικές συζητήσεις και φυσικά κουβέντα για άλλες σειρές/ταινίες/game/anime κτλ. Θα μπορείτε να μιλάτε μεταξύ σας, να προτείνετε σειρές/ταινίες, να χαβαλεδιάζετε, να ακούτε Supernatural μουσική όλοι μαζί και να έχουμε πολλές πολλές δραστηριότητες ακόμα.

Τα Σαββατοκύριακα διοργανώνουμε Supernatural Quizzes, όπου μπορείτε να παίξετε όλοι και βγαίνει ένας νικητής με βαθμολογία και Leaderboards.

Μπορείτε να γίνετε μέλη στον Discord Server μας κλικάροντας εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις μπείτε στο Server, θα πρέπει να μπείτε στους κανόνες, να πατήσετε το πράσινο ΤΙΚ όταν τους διαβάσετε και τότε και μόνο τότε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα Chats του Supernatural Greece!


Μπορείτε να ακολουθήσετε το Supernatural Greece και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυά μας:
Facebook
Youtube
Twitter
Instagram


Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This