Το φινάλε του Supernatural έγινε Trend στην Ελλάδα στο Twitter!

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Το Supernatural τελείωσε οριστικά και την ώρα προβολής του τελευταίο επεισοδίου, σε ολόκληρο τον πλανήτη το τέλος της σειράς γινόταν trend στα κοινωνικά δίκτυα.

Έτσι, λοιπόν, πιστοί φάνηκαν και οι οπαδοί στην Ελλάδα όπου κάθισαν να δουν μαζί μας, ζωντανά, το μεγάλο φινάλε του Supernatural στις 3 το πρωί, τοπική ώρα. Μέχρι τις 5 όπου τελειώσε το επεισόδιο, είχαμε ήδη κάνει Trend στο Twitter το #SPNFamilyForever και για τελευταία φορά οι Έλληνες fans υποκλίθηκαν και ευχαρίστησαν τη σειρά που έγραψε ιστορία τα τελευταία 15 χρονιά.

Πρόκειται για άλλη μια τρανή απόδειξη ότι το Supernatural έγινε μύθος στην Ελλάδα, αγαπήθηκε από χιλιάδες fans και θα λείψει μένοντας χαραγμένο στις καρδιές όλων μας.

#ThankYouSupernatural


Μπορείτε να ακολουθήσετε το Supernatural Greece και στα κοινωνικά δίκτυά μας:
Facebook
Youtube
Twitter
Instagram
Discord

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This