Οι Ackles υπέγραψαν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Amazon

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Ο Jensen Ackles, η Danneel Ackles, και η εταιρεία παραγωγής τους, Chaos Machine, υπέγραψαν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Amazon. Οι Ackles και η Chaos Machine είχαν μέχρι πρότινος αντίστοιχο συμβόλαιο με την Warner Bros Television. Είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2022 ότι είχαν διευρύνει τη συμφωνία με την WBTV για δύο ακόμη χρόνια, αλλά τώρα έλυσαν τη συμφωνία εκείνη για να μετακινηθούν στην Amazon.

Σύμφωνα με τις πηγές του Variety, που κυκλοφόρησε την είδηση αποκλειστικά, οι Ackles και η WBTV διέκοψαν τη συνεργασία τους υπο φιλικούς όρους κι όσα projects είχε εν εξελίξει η Chaos Machine με εκείνο το στούντιο συνεχίζουν κανονικά να υφίστανται. Η συμφωνία με την WBTV ήταν αποκλειστικά για παραγωγή, ενώ η συμφωνία με την Amazon περιλαμβάνει και παραγωγή και ερμηνεία.

Η σχέση του Jensen Ackles με την Amazon ξεκίνησε όταν ανέλαβε το ρόλο του Soldier Boy κατά τον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς The Boys. “Ο Jensen είναι ένας πολυτάλαντος ηθοποιός και παραγωγός και ανυπομονώ να δω τι θα μας δώσουν εκείνος, η Danneel, και η Chaos Machine στη συνέχεια,” δήλωσε ο επικεφαλής των τηλεοπτικών προγραμμάτων της Amazon και της MGM Studios.

SourceVariety
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This