Οι παραγωγοί εξηγούν γιατί τώρα είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψει ο John

Must Try

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Η ιδέα του να επιστρέψει ο John Winchester στη σειρά πλανάται στο fandom εδώ και πολλά χρόνια. Όμως, οι σεναριογράφοι δεν το είχαν πάρει στα σοβαρά μέχρι που άρχισαν να κάνουν πλάνα για το 300ό επεισόδιο και συνειδητοποίησαν ότι μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Μπαμπάς. “Το 100ό ήταν ένα ακόμα επεισόδιο,” θυμάται ο ένας εκ των δυο εκτελεστικών παραγωγών της σειράς, Robert Singer. “Το 200ό ήταν τόσο ιδιαίτερο. Ήταν τολμηρό και υπέροχο. Ξέραμε ότι δεν πρόκειται να κάναμε κάτι καλύτερο από αυτό, οπότε είπαμε, ‘Τι θα χαροποιούσε τους φανς; Τι θα ήθελαν να δουν; Την επιστροφή του John.’ Οπότε ουσιαστικά χτίσαμε την ιδέα γύρω από αυτό.

Ο Singer λέει πως το επεισόδιο είναι “John-centric”, με τον συν-showrunner Andrew Dabb να προσθέτει, “Το 300ό επεισόδιο, για τον Sam και τον Dean, έχει με πολλούς τρόπους να κάνει με το σπίτι. Έχεις να κάνεις με δυο άνδρες, οι οποίοι, όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά και για το μεγαλύτερο μέρος της, δεν είχαν ποτέ σπίτι. Ήταν δωμάτια ξενοδοχείων και η Impala, και δεν είχαν ποτέ ένα μέρος να μείνουν για λίγες εβδομάδες ή ίσως για μήνες κάθε φορά. Αυτή ήταν η ζωή τους. Τώρα, ο Sam Και ο Dean έχουν ένα σπίτι, έχουν μια οικογένεια, κι έχουν το Lebanon, κι εκεί ξεκίνησε η ιδέα. Σε φάση, όκει, τι πιστεύει η πόλη του Lebanon για αυτούς τους τύπους; Και από την άλλη, τί πιστεύουν ο Sam και ο Dean για την πόλη; Και ύστερα, όταν η ιδέα για τον Jeffrey Dean Morgan έπεσε στο τραπέζι, ήταν τέλεια, γιατί δεν είναι μόνο φανταστικό να τον έχουμε πίσω, για πολλούς λόγους, αλλά ταιριάζει και θεματικά γιατί ξαφνικά μιλάμε για το σπίτι, για την οικογένεια, για τα οικογενειακά δείπνα, για την επιστροφή στο σπίτι με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο.

Και ξέροντας πόσα έχουν περάσει ο Sam και ο Dean από τότε που είδαν τον πατέρα τους τελευταία φορά στη 2η σεζόν, έχοντας -μεταξύ άλλων- γίνει και οι ίδιοι θετοί πατεράδες του Jack, η δυναμική θα έχει αλλάξει όταν ο John επιστρέψει στις ζωές των γιων του. “Ο τρόπος που φέρεσαι στον πατέρα σου όταν είσαι 25 είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που του φέρεσαι όταν είσαι 40,” λέει ο Dabb. “Το γεγονός ότι τα αγόρια είναι μεγαλύτερα τώρα και θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικές αντιδράσεις προς τον John ήταν αυτό που έκανε [την ιδέα] τόσο συναρπαστική, γιατί δεν θα κάνουν τις ίδιες συζητήσεις που έκαναν στην 1η και τη 2η σεζόν της σειράς.

Αλλά το ότι τα αγόρια θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν αυτές τις συζητήσεις με τον John δεν σημαίνει ότι η ιστορία τους είναι κοντά στο τέλος της. (Δεν σημαίνει καν ότι η ιστορία του John είναι στο τέλος της.) “Θα έχουν επιτέλους ένα κλείσιμο με τον πατέρα τους με τέτοιον τρόπο που δεν θα μοιάζει με το τέλος της σειράς,” μας καθησυχάζει ο Dabb. “Δεν θα είναι σε φάση, ‘Όκει, πέφτουν οι τίτλοι τέλους, δεν θα σε ξαναδούμε ποτέ ξανά!’ Το αισθανεσαι σαν αυτοί οι άνδρες να αφήνουν πίσω τους κάποια, αν όχι όλα, από αυτά που κουβαλούσαν 14 χρόνια και οδεύουν προ το μέλλον ίσως με νέα γνώση, και ίσως λίγο λιγότερο βεβαρημενοι. Επειδή, αν τον φέρναμε πίσω απλά και ήταν σε φάση, ‘Και τώρα πάνε να κυνηγήσουν έναν δαίμονα όλοι μαζί,’ δεν θα ήταν ικανοποιητικό.

SourceEW
- Advertisement -spot_img
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
- Advertisement -

Latest

- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img