Πώς είπαν αντίο στο Supernatural οι J2 αφού δεν έγινε αποχαιρετιστήριο πάρτι

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Πριν την πανδημία COVID-19, το Supernatural ηταν να ολοκληρώσει την 15χρονη πορεία του τον Μάιο του 2020. Αλλά όταν η παραγωγή σταμάτησε τον Μάρτιο, το καστ και το συνεργείο πέρασε 5 μήνες μακρυά πριν επιστρέψουν στα γυρίσματα των δυο τελευταίων επεισοδιων – με νέα πρωτόκολλα ασφαλείας, φυσικά.

Αν και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα χωρίς προβλήματα, η διαδικασία του αποχαιρετισμού έπρεπε να αλλάξει δραστικά για να αξασφαλιστεί οι υγεία όλων των εμπλεκόμενων. Περιττό, λοιπόν, να πούμε ότι δεν έγινε ποτέ αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Έτσι, για να πουν το αντίο τους, οι πρωταγωνιστές Jared Padalecki και Jensen Ackles οργάνωσαν ένα δικό τους μινι-πάρτι. “Ο Jared κι εγώ τελειώσαμε την Πέμπτη, και το Σάββατο το βράδυ αυτός κι εγώ πηγαμε σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας εστιατόρια, μόνο οι δυο μας, και τσουγκρίσαμε με λίγη σαμπάνια,” είπε ο Ackles.

Ήταν η ετήσια παράδοσή τους. Κάθε σεζόν, πηγαιναν για φαγητό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. “Βγαίναμε έξω για φαγητό και λέγαμε τα νέα μας και μιλούσαμε για τη σειρά και για τη ζωή μας,” είπε ο Padalecki. Οπότε αυτή τη φορά πρόσθεσαν ένα γευμα στο τέλος της σεζόν τους. “Αυτό ηταν κάτι σαν το αποχαιρετηστήριο δείπνο μας,” συνέχισε ο ηθοποιός. “Ήταν τέλειο που απλά καθόμασταν εκεί και τα λέγαμε και είπαμε ‘Εντάξει, φίλε, τα καταφέραμε.’

Κι ο Ackles συμπληρώνει, “Αυτό ηταν το αποχαιρετηστήριο πάρτι μας.

SourceEW
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This