Supernatural Ιστορία: Η Οικογένεια Στάιν (Stynes)

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Iro
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

“Το πραγματικό οικογενειακό δέντρο. Το όνομα άλλαξε από ανάγκη. Έχετε συνδεθεί με μια γενιά που χαρακτηρίζεται από μια μακρόχρονη και υπερήφανη παράδοση … Και κάποια ανεπιθύμητη φήμη. Μία από τις παλαιότερες οικογένειες της Ευρώπης. Τον οίκο του … Φρανκενστάιν”.

Eldon Styne, 10×21 Dark Dynasty

Monroe Styne: πατριάρχης της οικογένειας, ο πατέρας του Jacob και του Eldon.
Jacob Styne: ο μεγαλύτερος γιος του Monroe, αδελφός  του Eldon και του Cyrus. Eldon Styne: γιος του Monroe, αδελφός του Jacob και του Cyrus.
Cyrus Styne: ο νεότερος γιος του Monroe, αδελφός του Jacob και  του Eldon.
Eli Styne: ανιψιός  του Monroe, ξάδελφος του Jacob, του Eldon και του Cyrus, ο αδελφός του Roscoe.
Roscoe Styne: ανιψιός του Monroe, ξάδελφος του Jacob, του Eldon και του Cyrus, ο αδελφός του Eli.

Οι Stynes ​​ήταν μια από τις παλαιότερες οικογένειες της Ευρώπης, γνωστή τότε ως Frankenstein. Αναγκάστηκαν να αλλάξουν το όνομα της οικογένειάς τους και να ζουν και να δρουν “κρυμμένοι” μετά τη γνωριμία τους με την Mary Shelley, η οποία πέρασε μερικές νύχτες στο κάστρο των Φρανκενστάιν, ανακάλυψε τα μυστικά τους και μετά έγραψε το μυθιστόρημα  Frankenstein ή The Modern Prometheus. Ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι είναι μια αληθινή ιστορία και οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι ήταν αποκύημα της φαντασίας της.

Τα μέλη της οικογένειας Styne πιστεύουν ότι μέσα από το χάος και την απελπισία, υπάρχει πάντα το κέρδος για όποιον αποκαθιστά την τάξη και την ευρρυθμία. Μέσω της χρήσης του Βιβλίου των Καταραμένων (Book of the Damned) η οικογένεια Styne πέρασε αιώνες χρησιμοποιώντας ξόρκια για να προκαλέσει ασθένειες, όπως ο “Μαύρος Θάνατος” (Black Death)  ξεκινώντας  έναν Πόλεμο Εκατό Ετών, προκαλώντας  αποσταθεροποίηση των αγορών και οικονομική ύφεση. Για τα τελευταία εκατό χρόνια, η οικογένεια Styne ήταν χωρίς το Βιβλίο των Καταραμένων, αν και δεν έχει μειωθεί η επιρροή τους στην παγκόσμια γεγονότα, καθώς η οικογένεια βοήθησε τους Ναζί στην άνοδό τους στην εξουσία, την Αραβική Άνοιξη και ακόμη τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.  Η διεκδίκηση του Βιβλίου των Καταραμένων  τους διευκολύνει μόνο στο έργο τους, ενώ η αληθινή πηγή της δύναμης της οικογένειας προέρχεται από την ευφυΐα και τη θέλησή τους.

Ωστόσο, η οικογένεια ειδικευόταν στην βιο-μηχανική και στην ενίσχυση των χειρουργικών επεμβάσεων. Κάθε μέλος των Stynes ​​είχε κάποιο  ενισχυτικό προσθετικό μέλος στο σώμα τους, κάτι που τους έκανε σωματικά πολύ  δυνατούς και ανθεκτικούς, όπως φάνηκε όταν ο Jacob Styne παρόλο που δέχτηκε  πέντε πυροβολισμούς στο στήθος, συνέχισε να επιτίθεται στον Sam και ο Eldon Styne ήταν σε θέση να ξεριζώσει τον βραχίονά του αλλά να μην υποκύψει στην απώλεια μεγάλης ποσότητας αίματος. Ωστόσο, ένας πυροβολισμός στο κεφάλι μπορούσε να  τους σκοτώσει αμέσως αφού είχαν μόνο έναν εγκέφαλο.

Trivia

Μια ένδειξη για την πραγματική ταυτότητα των Styne, ότι δηλαδή συνδέονται με τον οίκο του Frankestein,  μπορεί να εντοπιστεί στο οικόσημο της οικογένειας, που είδαμε για πρώτη φορά στο 10×18 Book of the Damned, που παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το οικόσημο της οικογένειας Frankestein, στο Frankestein Junior.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This