The Wayward Podcast: Η Kim και η Briana ξεκινούν διαδικτυακή εκπομπή

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Exclusive: 'Supernatural' stars Kim Rhodes, Briana Buckmaster to launch 'The Wayward Podcast'

Οι fans του Supernatural είχαν δημιουργήσει το κίνημα ‘Wayward’, πολύ πριν προβληθεί ο backdoor πιλότος για το Wayward Sisters, του πιθανού spin-off που ακολουθούσε την επιστροφή της Claire Novak (Kathryn Newton) στο σπίτι, για να ξαναβρεθεί με την Jody Mills (Kim Rhodes) και την Donna Hunscam (Brianna Buckmaster) και τις προστατευόμενές τους, και μαζί να κυνηγούν τέρατα. Η ιδέα μιας ξεχωριστής σειράς που θα ακολουθούσε τις γυναίκες του Supernatural, είχε γεννηθεί το 2015, όταν οι φανς άρχισαν να συζητούν στα κοινωνικά δίκτυα την ιδέα που είχαν ονομάσει “Wayward Daughters Academy” και είχε πάνω κάτω τον πυρήνα της ιστορίας που είδαμε στις οθόνες μας. Με άλλα λόγια, ο πιλότος που είδαμε το 2018 δεν ήταν η αρχή των Waywards, αλλά απλά ένα κεφάλαιο ενός πράγματος που είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Κι όταν το CW αποφάσισε να μην προχωρήσει με το spin-off το Μάιο, οι φανς και οι ηθοποιοί των σειρών μαζεύτηκαν για να το σώσουν. Κι όταν αυτό δεν δούλεψε, η Buckmaster είχε μια άλλη ιδέα…

“Ήταν μέσα Ιουλίου, οπότε είχαν περάσει δυο εβδομάδες από την επίσημη λήξη του συμβολαίου μας με την Warner Bros, και απλά δεν ένοιωθα λυπημένη πια,” δήλωσε η Buckmaster. “Ένοιωθα απλά ότι ήθελα να προχωρήσω, και το μόνο πράγμα που είχε αλλάξει ήταν ότι δεν είχαμε την ευκαιρία για τη δική μας σειρά πια. Είχαμε ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα fanbases στον κόσμο, και ήταν ακόμη πριζωμένοι κι έτοιμοι,” προσθέτει η Rhodes. “Νοιώσαμε ότι αυτό που πραγματικά ήθελαν οι φαν ήταν κάπου να εστιάσουν, και πιστέψαμε ότι το spin-off θα ήταν το μέρος όπου θα εστίαζαν όλη αυτήν την ενέργεια και το πάθος και την αγάπη τους, και ύστερα δεν την πήραμε τη σειρά, και δεν θέλαμε να τους εγκαταλείψουμε.” Οπότε η Buckmaster είχε άλλη ιδέα.

Η Buckmaster και η Rhodes ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν το The Wayward Podcast, μια διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, που “δεν είναι για το Supernatural, δεν είναι για το fandom, είναι για την δική μας ματιά στη ζωή σαν δυο φίλες και δυο γυναίκες που προχωράνε σε αυτόν τον κόσμο,” εξηγεί η Rhodes. “Προσκαλούμε τους φανς να σταματήσουν να είναι φαν και να αρχίσουν να είναι συνοδοιπόροι. Πραγματικά αγαπώ το γεγονός ότι αυτό το εμπνευστήκαμε επειδή δεν πήραμε τη σειρά μας, και δεν το βλέπουμε σαν βραβείο παρηγοριάς. Το βλέπουμε σαν κάτι παραπάνω από μια τηλεοπτική σειρά, επειδή η ανθρωπιά και η επαφή είναι πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε σειρά, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό. Έχουμε την ευκαιρία να μεγεθύνουμε αυτό που είμαστε, όχι από εγωκεντρικότητα, αλλά από το πάθος μας για ανθρωπινή επαφή και αυθεντικότητα.”

Σε σχέση με το τι πρέπει να περιμένουν οι φανς από το Podcast, η Rhodes και η Buckmaster προειδοποιούν ότι έχουν αποφασίσει να διαχειριστούν τα πάντα οι ίδιες, πράγμα που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν μια διαδικασία εκμάθησης σχετικά με τον τομέα της παραγωγής. «Έχουμε καταφύγει στο google για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον τομέα αυτό,» λέει χαρακτηριστικά η Rhodes γελώντας. Αλλά σχετικά με το περιεχόμενο, έχουν ήδη αρχίσει την καταγραφή και την αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων. «Κοιτάξαμε τα πράγματα που απολαμβάνουμε να μαθαίνουμε, βοηθώντας η μια την άλλη, όπως: «Τι σημαίνει ‘αρκετά’; Τι σημαίνει να δείχνει κάποιος θυμωμένος; Τι σημαίνει να υποδύεται κάποια μια μητέρα;» λέει η Rhodes. «Είναι πράγματα, για τα οποία δεχόμαστε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις στα Q&As με τους φανς, αλλά μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο αναλύοντας αυτά».

Το The Wayward Podcast έχει σχεδιαστεί σε μια εβδομαδιαία βάση, και μέχρι σήμερα, τα περισσότερα επεισόδια του podcast, που έχουν ολοκληρωθεί,  είναι μικρότερα από 20 λεπτά. «Η προσδοκία μας ήταν οι άνθρωποι να μπορούν να μας παρακολουθούν, ακούγοντας αυτά τα επεισόδια ενώ ετοιμάζονται για το σχολείο ή ενώ είναι στο δρόμο για την δουλειά τους» αναφέρει η Buckmaster. «Είναι κάτι που ευελπιστούμε να τους κάνει να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι, να τους συνεπάρουν, να τους εμπνεύσουν, να νιώσουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε προκλήσεις, που αισθάνονται ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θέλουμε να είναι ένα μέρος της ζωής των ανθρώπων, πραγματικά».

Και ναι, ένα γνωστό πρόσωπο – ή φωνή, μάλλον – θα μπορούσε να εμφανιστεί για τους fans του Supernatural. (Ούτως ή άλλως, τόσο η Buckmaster όσο και η Rhodes θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο Supernatural, αν και το spin off Wayward Sisters δεν πραγματοποιήθηκε.) Η Buckmaster λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπορούμε να φέρουμε τους φίλους μας, οι οποίοι μπορεί να είναι ή να μην είναι στο Supernatural ή είναι κοντά στο Supernatural – και να τους ρωτήσουμε παρόμοια πράγματα: «Πώς είναι να είσαι μπαμπάς; Πώς εκφράζεται αυτός ο φόβος; Τι είναι ο μεγαλύτερος φόβος του να είσαι μπαμπάς;» (Ο κιθαρίστας των Louden Swain, Billy Moran ήδη έγραψε το ομώνυμο τραγούδι για το Podcast.)

Αποτέλεσμα εικόνας για wayward podcastΣυνολικά, το Podcast γεννιέται για να κρατηθεί ζωντανή η ιδέα για τις Wayward, κάτι το οποίο είναι ο λόγος που η Rhodes και η Buckmaster δεν μπορούσαν να δώσουν στο Podcast κάποιο άλλο όνομα. «Έγινε απλά αυτό που είμαστε», λέει η Buckmaster, με την Rhodes να προσθέτει: «Κάνοντάς το σόου της Kim και της Briana θα ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε ζωή σε αυτή την ιδέα που δεν γεννήθηκε για εμάς. Αυτό δεν είναι δικό μας σόου. Εμείς το ενισχύουμε και μας αρέσει πολύ και θα το αγαπάμε, αλλά ανήκει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είμαστε εμείς. Γι ‘αυτό και δεν αισθανθήκαμε πως ήταν σωστό να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε ή να το τροποποιήσουμε».

Μιλώντας για το κίνημα ‘Wayward’, η Buckmaster αναφέρει: «Θέλουμε να το διατηρήσουμε ενισχύοντάς το γιατί είναι κάτι που είναι τόσο σημαντικότερο από ότι ένα spin-off. Μας άρεσε πολύ η ιδέα να έχουμε μια δική μας σειρά, γιατί πάνω από όλα είμαστε ηθοποιοί και μας αρέσει να ψυχαγωγούμε το κοινό και αγαπάμε τους χαρακτήρες μας και όλα τα πράγματα που το Supernatural μας έχει δώσει, αλλά το κίνημα ‘Wayward’ έχει γίνει κάτι τόσο τεράστιο, που νιώσαμε ευθύνη να το ενδυναμώσουμε».

Ένα teaser του The Wayward Podcast θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018.

Μετάφραση κειμένου: Amalia & Iro
SourceEW
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
- Advertisement -

Latest

More Articles Like This