Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Supernatural Fun Fact | Η απροσδιόριστη προφορά της Κοσμικής Οντότητας

Supernatural Fun Fact | Η απροσδιόριστη προφορά της Κοσμικής Οντότητας

Σε ένα συνέδριο Supernatural, ο Misha Collins μίλησε στο κοινό για την περίεργη προφορά της Κοσμικής Οντότητας, τον νέο χαρακτήρα που κλήθηκε να ερμηνεύσει ο ηθοποιός στο επεισόδιο The Big Empty.

Εξήγησε πως το να παίζεις δυο διαφορετικούς χαρακτήρες στην ίδια σκηνή είναι εξαιρετικά δύσκολη δουλειά και χρειαζόταν κάτι για να μπορέσει να τους διαχωρίσει στο μυαλό του. Έκανε λοιπόν την συνειδητή ερμηνευτική επιλογή αυτής της απροσδιόριστης προφοράς για να μπορέσει και ο ίδιος αλλά και το κοινό να ξεχωρίσει τους δυο χαρακτήρες που είχαν ακριβώς την ίδια εξωτερική εμφάνιση. Αστειευόμενος είπε επίσης ότι πρόκειται για την προφορά των κατοίκων των πετρελαιοπηγών του Ατλαντικού και ότι μετά από αυτό το επεισόδιο απαγορεύτηκε η προβολή του Supernatural εκεί! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το συνέδριο και γελάστε ελεύθερα με τον Jensen που δουλεύει ψιλό γαζί τον καημένο τον Misha για την προφορά — αν και στο τέλος του λέει συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. (Εξάλλου τα αξίζει…)

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top