Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία: Χάρη

Supernatural Ιστορία: Χάρη

Η Χάρη είναι ένας τύπος θείας ενέργειας και σχετίζεται με την ύπαρξη ενός αγγέλου. Είναι αυτό που τους κάνει αγγέλους, και χωρίς την Χάρη είναι θνητή. Η Άννα την αποκαλεί ως «καθαρή δημιουργία». Η απομάκρυνση της Χάρης θεωρείται μεγάλο ταμπού από τους αγγέλους. Αν κάποιος άγγελος δεν υπακούσει σε διαταγές, τότε του απομακρύνεται και τιμωρείται με θανατική ποινή ή βασανιστήρια και φυλάκιση. Ο Ουριήλ πήρε την Χάρη της Άννα από την βελανιδιά που δημιουργήθηκε όταν «έπεσε».

Η Χάρη μπορεί να επιστρέψει στο σώμα του αγγέλου και αυτός να ξαναπάρει πίσω τις δυνάμεις του.

Ο Metatron παίρνει την Χάρη του Castiel για την χρήση Της σε ένα ξόρκι ώστε να διώξει όλους τους αγγέλους από τον Παράδεισο. Χωρίς αυτήν, ο Κας έγινε άνθρωπος, όμως μπορούσε ακόμα να ακούσει το αγγελικό ραδιόφωνο. Αφού έζησε μια περίοδο ως άνθρωπος, πήρε μια αγγελική Χάρη από κάποιον άλλον άγγελο και ξαναέγινε άγγελος. Έτσι φαίνεται ότι μια Χάρη δεν είναι μοναδική για κάθε άγγελο και μπορεί να μεταφερθεί σε κάποιον άλλον. Όμως μια κλεμμένη Χάρη, όπως είπε και ο Μέτατρον, μπορεί να εξασθενήσει και ο άγγελος μπορεί να πεθάνει.

Όταν οι άγγελοι φεύγουν από το δοχείο τους, ένα μικρό ίχνος της Χάρης τους μένει μέσα στο δοχείο. Η αγγελική μυθολογία λέει ότι «η αναχώρηση θα παραμείνει, και τα απομηνάρια πρέπει να αναχωρήσουν». Οι Άνθρωποι των Γραμμάτων πίστευαν ότι αν η Χάρη αφαιρεθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε με ένα ξόρκι παρακολούθησης να εντοπιστεί ο άγγελος που ανήκει η Χάρη.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top