Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα: Νεφελίμ

Supernatural Πλάσματα: Νεφελίμ

nephilim

Τα Νεφελίμ είναι οι απόγονοι των αγγέλων και των ανθρώπων. Η δημιουργία τους είναι απαγορευμένη και για τον Παράδεισο θεωρούνται βδελύγματα. Μόνο ένα, η Jane, ήταν γνωστό ότι υπάρχει στη Γη (και τη σκότωσε ο Castiel στην 8η σεζόν).

Ο Εωσφόρος (στο σώμα του Προέδρου των ΗΠΑ Jefferson Rooney) κοιμάται με την ερωμένη του και την καθιστά έγκυο. Ο γιος τους, ονόματι Jack, είναι το δυνατότερο Νεφελίμ, σύμφωνα με τον Castiel.

Χαρακτηριστικά

Τα Νεφελίμ έχουν ανθρώπινη μορφή. Ένα κανονικό Νεφελίμ έχει λαμπερά γκρίζα μάτια, όμως ο Jack (γόνος ενός Αρχαγγέλου) έχει χρυσά μάτια.

Δυνάμεις και δυνατότητες

  • Υπεράνθρωπη δύναμη – η δύναμη τους υπερβαίνει κατά πολύ εκείνη των απλών αγγέλων, συμπεριλαμβανομένων των σεραφείμ, όπως ο Καστιέλ.
  • Μεγάλη αντοχή – που μπορεί να αντέξει τις επιθέσεις από τους αγγέλους και Σεραφείμ, όπως ο Μέτατρον και ο Καστιέλ αντίστοιχα.
  • Μπορούν να δουν τα φωτοστέφανα των αγγέλων.

Αδυναμίες

Τα Νεφελίμ στο fandom

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δυο σεζόν του Supernatural, υπήρχε ένα μεγάλο μέρος του fandom που πίστευε ότι ο Σαμ μπορεί να είναι Νεφελίμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεφελίμ

Τα Νεφελίμ στη Μυθολογία

Στις Εβραϊκές γραφές, Νεφελίμ λέγονται οι απόγονοι των «γιων του Θεού» και των «κόρων των ανθρώπων».

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.
Top