Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Stories > Supernatural Πλάσματα : Πολυμορφικός

Supernatural Πλάσματα : Πολυμορφικός

Σε πολλούς πολιτισμούς πιστεύουν ότι η φωτογραφία αιχμαλωτίζει την ψυχή. Τα μάτια των πολυμορφικών είναι άσπρα. Μέσα από την φωτογραφία ή την κάμερα μπορείς να τα ξεχωρίσεις, είναι σαν να γυαλίζουν, σαν αντικατοπτρισμός. Μεταμορφώνεται σε όποιον άνθρωπο θέλει. Και όταν αλλάζει μορφή, αλλάζει και δέρμα. Ένας σίγουρος τρόπος για να τον σκοτώσεις είναι με μια ασημένια σφαίρα στην καρδιά. Μπορεί να χρησιμοποιεί υπονόμους για να κινείται. Διαβάζει τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του προσώπου που έχει μεταμορφωθεί. Αυτό το πράγμα γεννήθηκε άνθρωπος, αλλά ήταν διαφορετικός. Αποκρουστικός, μισητός. Μέχρι που έμαθε να γίνεται κάποιος άλλος. Για να πάρει τις σκέψεις αυτού που μεταμορφώθηκε, ΔΕΝ πρέπει να τον σκοτώσει, η λεγόμενη «ψυχική σύνδεση».
Το ασήμι, γενικότερα τους σκοτώνει, δεν χρειάζεται να είναι σφαίρα. Αλλάζει δέρμα πολύ γρήγορα.
Μπορούν να κάνουν παιδιά, όπως ένας κανονικός άνθρωπος.

Βασιλιάς Πολυμορφικός. Ο πρώτος που έβγαλε όλους τους άλλους. Ο «Άλφα» τους. Υπάρχουν χιλιάδες παραδόσεις, γι’αυτόν. Είναι πάρα πολύ δυνατός. Αν υπάρχει μωρο-πολυμορφικός, μπορεί να το αισθανθεί και να το βρει που είναι, σαν να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Τον σκοτώνει το ιρίδιο, το οποίο μοιάζει με το ασήμι. 

Το παρόν άρθρο ίσως αλλάξει/ανανεωθεί όσο κυλούν οι σεζόν και παίρνουμε πληροφορίες από τα επεισόδια για τα συγκεκριμένα τέρατα.

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • Billmanolo7

    ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Top