Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Trivia | Ο σκύλος Kuma Blu

Trivia | Ο σκύλος Kuma Blu

Με το αφεντικό του, στα γυρίσματα του Bad Boys τον Αύγουστο του 2013.

Ο Kuma Blu, ή σκέτο Kuma, είναι ένα κατάλευκο σαμογιέντ που ανήκει στον βοηθό σκηνοθέτη Kevin Parks και την εικονολήπτρια Jill MacLauchlan κι έχει εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια του Supernatural. (Ο προηγούμενος σκύλος του ζευγαριού, ο Chilko, είχε επίσης κάνει 3 εμφανίσεις στη σειρά.)

Ο Kuma σε ηλικία 9 εβδομάδων, στα γυρίσματα της σειράς, στις αρχές του 2013.

Ο Kuma εμφανίστηκε πρώτη φορά στο 9×02 Devil May Care, στο φόντο της εναρκτήριας σκηνής όπου ο Sam κι ο Dean βρίσκονται στο πάρκο. Ήταν επίσης και σε μια κομμένη σκηνή 9×07 Bad Boys μαζί με τον Aiden Glass (γιο του σεναριογράφου Adam Glass).

Ο Kuma έχει κάνει cameo εμφάνιση και στα επεισόδια: 10×13 Halt & Catch Fire, 11×19 The Chitters και 12×07 Rock Never Dies. Συνήθως τον δείχνουν να περνάει μπροστά από τους Winchesters με το εκάστοτε ‘αφεντικό’ του.

Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή του ήταν στο 12×11 Regarding Dean, αφού τον απολαύσαμε να τρέχει πλουμιστός και μετά να κάθεται στο πλευρό του αφεντικού του που δάνεισε στον Dean το τηλέφωνό του για να μιλήσει.

Ο Kuma στο Regarding Dean

 

O Kuma στο The Chitters.

 

12x07-rock-never-dies-kuma-blu-cameo-dog-sam-dean-background-lounge
O Kuma στο Rock Never Dies.

Και μια τελευταία φωτο που θα προκαλέσει τάσεις λιποθυμίας σε όλο το fandom! Ποιός Jensen, και ποιός Jared και ποιός Misha… Να ένας κούκλος:

Cuteness overload!

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top