Τρομακτικές Ιστορίες: Το σπίτι της Lizzie Borden

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

tromaktikes istories photo

To 1892 στο Fall Rivers της Μασαχουσέτης, ένα νεαρό κορίτσι δικάστηκε για τη δολοφονία των γονιών της.

Η Lizzie Borden, το νεαρό αυτό κορίτσι πήρε ένα τσεκούρι και σκότωσε τη μητέρα της με 40 χτυπήματα! Όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, σκότωσε και τον πατέρα της με 41!! Αργότερα βρέθηκαν στο σπίτι το πτώμα της μητέρας στο πάτωμα του υπνοδωματίου, καθώς και το άψυχο σώμα του πατέρα πάνω στον καναπέ του σαλονιού.

Η αστυνομία άρχισε να υποπτεύεται τη Lizzie, αφού η συμπεριφορά της ήταν πολύ περίεργη. Όμως κανείς δε μπορούσε να πιστέψει ότι μια κοπέλα σαν και αυτή θα προχωρούσε σε ένα τόσο βίαιο και τρομερό έγκλημα. Τελικά η ενοχή της ποτέ δεν αποδείχτηκε και η κοπέλα μετακόμισε σε άλλο σπίτι μαζί με την αδερφή της.

Το σπίτι της οικογένειας αργότερα μετατράπηκε σε μουσείο με το όνομα The Lizzie Borden Bed and Breakfast Museum. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το μουσείο για να κοιμηθούν στο δωμάτιο όπου η κυρία Borden δολοφονήθηκε, αλλά ελάχιστοι από αυτούς καταφέρνουν τελικά να κοιμηθούν ήρεμα!

Οι επισκέπτες έχουν κάποιες περίεργες εμπειρίες στο χώρο. Κάποιοι έχουν ακούσει το τρομακτικό κλάμα μιας γυναίκας, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν δει μια γυναίκα με ρούχα βικτοριανής εποχής να τριγυρνά, να τακτοποιεί τα έπιπλά και τα σκεπάσματα των κρεβατιών.  Κατά καιρούς υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτό συμβαίνει ακόμα και την ώρα που οι επισκέπτες είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με άλλους επισκέπτες, ακούγονται συχνά βήματα στα σκαλιά, ακόμα και όταν το υπόλοιπο σπίτι είναι άδειο! Πόρτες ανοίγουν και κλείνουν μόνες τους και ακούγονται ψίθυροι! Μάλιστα κάποια φορά ένας επισκέπτης που βρισκόταν στο δωμάτιο παρατήρησε τα σκεπάσματα του κρεβατιού να έχουν μετακινηθεί και να έχει σχηματιστεί κάτι σαν ανθρώπινο σώμα κάτω από αυτά! Στο μαξιλάρι επίσης υπήρχε σημάδι από κεφάλι! Και αργότερα έμαθε πως βρισκόταν στο δωμάτιο που είχε πεθάνει η κυρία Borden….

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
blackippotis
blackippotis
11 years ago

ANATRIXIASTIKO
TROMAKSA LIGO!!!

Amalia Fameliari
Amalia Fameliari
11 years ago

ο χριστός και η παναγία!!!! ούτε απέξω δε θα πέρναγα! Ο.Ο

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα