Οι πρωταγωνιστές διαλέγουν: αγαπημένους χαρακτήρες/επεισόδια/στιγμές από τη σειρά

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Οι πρωταγωνιστές διαλέγουν: αγαπημένους χαρακτήρες/επεισόδια/στιγμές από τη σειρά!

Ruby-4x12-demons-of-supernatural-9381298-1280-720

Ruby (played by Genevieve Padalecki)

Αγαπημένο επεισόδιο; “‘Έβλεπα πρόσφατα τη σεζόν στην οποία συμμετείχα, την 4η, και έβλεπα το ‘Yellow Fever,’ και έλεγα ‘πω πω τι επεισόδιο’. Είναι φανταστικό. Το λάτρεψα. Ένα από τα αγαπημένα μου επεισόδια όπως και το ‘Changing Channels,’ το οποίο είχε πολύ πλάκα.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Λατρεύω τον Τσακ. Είναι ο αγαπημένος μου. Είναι τόσοι πολλοί, αλλά ο Τσακ και η Τσάρλι είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες.”

Αγαπημένη στιγμή; “Αγαπημένη μου σκηνή όταν η Ρούμπυ είχε τον μεγάλο μονόλογος στο τέλος της σεζόν. Πολύ διασκεδαστικό που έλεγε τελικά ό,τι έλεγε και είπε την αλήθεια. Και μετά ήρθε η σκηνή θανάτου. Δούλεψα σκληρά γι’αυτήν και ήρθε η απόλυτη ανατροπή στο φινάλε. Ήμουν σοκαρισμένη γιατί δεν ήξερα τι πραγματικά συνέβαινε.”

Μπορεί να επιστρέψει; “Ποτέ μη λες ποτέ. Θα το ήθελα, αλλά πρέπει να ρωτήσετε τον Jeremy Carver. Πάντα μου αρέσει να δουλεύω με τους ανθρώπους του Supernatural.”

Balthazar (played by Sebastian Roche)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Το επεισόδιο ‘The French Mistake‘ το λάτρεψα. Ένα από τα πιο έξυπνα επεισόδια που έχω δει ποτέ. Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιό του.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Ο χαρακτήρας του Rob Benedict. Και του Mark Sheppard.  Επίσης του Osric Chau ήταν υπέροχος. Και αγαπώ τον δικό μου χαρακτήρα! {Γέλια}”

Αγαπημένη στιγμή; “Στο επεισόδιο όπου δεν βυθίζω τον Τιτανικό ήταν μια υπέροχη στιγμή. Είχα μια σκηνή με τον Σαμ και τον Ντιν που ήταν του στυλ ‘Γιατί δεν τον βύθισες;!’ Και εγώ ήμουν σε φάση, ‘Δεν έχετε δει την ταινία; Σιχαίνομαι το τραγούδι!'”

best_s9_moments_sheriffmills

Sheriff Jody (played by Kim Rhodes)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Λάτρεψα το φινάλε της 8ης όπου έπεφταν οι άγγελοι. Ήταν εκπληκτικό. Και φυσικά το επεισόδιο ‘French Mistake!'”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Όλοι αγαπούν τον Κράουλη και τον Κας. Θα λεγα ότι μου λείπει ο Γκαρθ και Μπόμπι.”

Μπορεί να επιστρέψει; Ναι, στην 10η σεζόν!

gabriel-5x08-angels-of-supernatural-9528411-1280-720

Gabriel/Trickster (played by Richard Speight, Jr.)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Είμαι της παλιάς σχολής, φαν της Αποκάλυψης εγώ. Λάτρεψα την 5η σεζόν και το αγαπημένο μου είναι το ‘Swan Song‘. Επίσης, αγαπώ το ‘French Mistake’ που ήταν ξεκαρδιστικό και ο Sebastian υπέροχος. ”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Είμαι φαν της Άμπαντον. Επίσης ο Λούσιφερ μου αρέσει αλλά και ο Θεός/Τσακ. Αλλά ο Εωσφόρος του Mark Pellegrino ήταν φανταστικός. Αν διάλεγα έναν χαρακτήρα, θα ήταν αυτός.”

Αγαπημένη στιγμή; “Αγαπημένη μου σκηνή είναι όταν ο Τρίκστερ αποκαλύπτεται και λέει ποιος πραγματικά είναι ως Αρχάγγελος Γαβριήλ. Ο Jeremy Carver πήρε έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν ήταν βασικός και τον απογείωσε πραγματικά.”

best_s9_moments_gadreel_dies

Gadreel (played by Tahmoh Penikett)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Μου άρεσαν τα πρώτα επεισόδιά μου. Μου άρεσε που δούλευα με τον Jared Padalecki και τον Jensen Ackles. ”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Νομίζω θα πω τον Μέτατρον. Η δουλειά του Curtis Armstrong ήταν καταπληκτική.”

Αγαπημένη στιγμή; “Έχω κανά 2 από αυτές. Η σκηνή όπου ο Ντιν απαγάγει τον Γκαντριήλ και τον έχει δεμένο και τον βασανίζει. Και η τελευταία μου σκηνή μου άρεσε πάρα πολύ όταν θυσιάζομαι για να ελευθερωθεί ο Κας.”

Μπορεί να επιστρέψει; “Φυσικά! Είναι Supernatural, όλα μπορούν να συμβούν. Είμαι άγγελος και μπορώ να επιστρέψω. Ίσως και σε αυτή τη σεζόν, ποτέ δεν ξέρεις!”

promo photos 10x03 castiel

Castiel (played by Misha Collins)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Το αγαπημένο μου είναι το ‘The French Mistake.’ Ήταν απλά το καλύτερο και το αγαπημένο μου μακράν. Ήταν υπέροχο και ταυτόχρονα γελοίο.”

SDCC2011_Supernatural_19_Sera Gamble

Executive producer Sera Gamble

Αγαπημένο επεισόδιο; “Έχω αγαπημένη ιστορία. Στο τέλος της 3ης σεζόν, ο Έρικ ήρθε στο γραφείο μου και μου λέει, ‘ξέρεις, δεν έχουμε βάλει στη σειρά ακόμα τους αγγέλους. Και αλλάζω γνώμη. Θα τους βάλουμε στο παιχνίδι. Πήγαινε και σκέψου πως μπορούν να μπουν στην ιστορία μας. Κάν’ τους badass!’ Και μετά στην 4η σεζόν ήρθαμε με καινούριες και φρέσκες ιδέες. Αρχικά ο Misha ήταν να παίξει κανά 2 επεισόδια μόνο και πάω και του λέω ‘δεν νομίζω ότι είσαι προετοιμασμένος για το τι εστί Supernatural Fandom. Θα σε αγαπήσουν πάρα πολύ. Έρχεται κάτι μεγάλο για σένα.’ Είχα δίκιο τελικά και είμαι περήφανη.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Έχω ένα τόνο από δαύτους. Ο Kurt Fuller ήταν καταπληκτικός, όπως και η Felicia Day. Αγαπώ τον Θάνατο επίσης και η εισαγωγή του στη σειρά ήταν από τις καλύτερες σκηνές όλων των εποχών.”

crazy sammy lucifer

Lucifer (played by Mark Pelligrino)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Το ‘The French Mistake.’ Ήταν από τα καλύτερα και επίσης αγαπώ το ‘Hammer of the Gods‘ με τον Εωσφόρο να διαλύει τους Παγανιστικούς θεούς.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Δύσκολο γιατί όλοι είναι φοβεροί. Οι αγαπημένοι μου είναι τα αδέρφια και αγαπώ την οικογενειακή τους σχέση. Είναι υπέροχοι.”

Αγαπημένη στιγμή; “Όταν ο Εωσφόρος ήταν μέσα στο μυαλό του Σαμ και τον έκανε ότι ήθελε. Είχε πολύ πλάκα.”

Μπορεί να επιστρέψει; “Ο Εωσφόρος είναι ακόμα εδώ. Δεν μπορείς να τον σκοτώσεις! Είναι απλά στο κλουβί με τον Άνταμ. Νομίζω κάτι πρέπει να συμβεί. Ελπίζω ο Κράουλη να ανοίξει το κλουβί.”

garth

Garth (played by DJ Qualls)

Αγαπημένο επεισόδιο; “Προφανώς και είναι κάτι δικό μου. Το ‘Party On, Garth‘ είναι το αγαπημένο μου.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Η Jodi Mills είναι από τις αγαπημένες μου και θα θελα να την ξαναδώ. Λατρεύω επίσης τους Ghostfacers. Όποιος τους έφερε στη σειρά είναι μια ιδιοφυΐα!”

Αγαπημένη στιγμή; “Ο χαρακτήρας μου είναι γνωστός για τις μεγάλες αγκαλιές που δίνει στον Ντιν. Στο τελευταίο επεισόδιο που γύρισα, το ‘Sharp Teeth,’ ο Ντιν με αγκαλιάζει πρώτος. Στο γύρισμα παρ’όλο που το περίμενα με έπιασαν τα κλάματα.”

Μπορεί να επιστρέψει; “Το ότι δεν με σκότωσαν λέει πολλά. Όταν γύρισα το τελευταίο μου επεισόδιο ήταν σαν να είπα αντίο. Αλλά δεν μου φέρθηκαν σαν να είναι το τέλος. Ακόμα δεν με έχουν αλατίσει και κάψει, οπότε είμαι καλά.”

Charlie_Porn_magazine

Charlie (played by Felicia Day)

Αγαπημένο επεισόδιο;  “Ένα από τα καλύτερα είναι το ‘Changing Channels.’ Τα πιο σκοτεινά και συναισθηματικά επεισόδια είναι τα καλύτερα και μου αρέσουν και τα περίεργα.”

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Ο χαρακτήρας του Tahmoh, Γκαντριήλ, και μου άρεσε η ιστορία του με τον Κας. Θέλω να γυρίσει πίσω!”

Αγαπημένη στιγμή; “Το επεισόδιο με το LARPing ήταν από τα αγαπημένα μου λόγω κουστουμιών. Ταίριαξα πολύ εκεί μέσα.”

Μπορεί να επιστρέψει; Ναι, στην 10η σεζόν!

Abaddon (played by Alaina Huffman)

Αγαπημένος χαρακτήρας; “Η Σερίφης Μάιλς είναι πολύ δημοφιλής σαν χαρακτήρας. Και η Τσάρλι είναι επίσης, όπως και ο χαρακτήρας του Όσρικ. Όλοι κάνουν φοβερή δουλειά.”

Αγαπημένη στιγμή; “Το επεισόδιο ‘Mother’s Little Helper‘ μου άρεσε πάρα πολύ όπου είδαμε την προιστορία του χαρακτήρα μου το 1950. Σκηνοθετήθηκε από τον Misha Collins και είχα πάρα πολύ πλάκα. Ήταν υπέροχο.”

5 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest

5 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
cas4ever
cas4ever
9 years ago

Μακαρι ο crowley να ανοιξει το κλουβι…λετε να ηταν κρυφο spoiler???

JuKi
JuKi
Reply to  cas4ever
9 years ago

Einai o monos pou kserei ti einai k ti kanei to mark of cain… Aytos to edwse. Poli pithano loipon

Sawyer Orestis
Reply to  cas4ever
9 years ago

Το αποκλείω είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον για τώρα

Chrysa
Chrysa
Reply to  cas4ever
8 years ago

δεν νομίζω, γτ όταν είχε βγει ο Luci, o Crowley ήθελε να βοηθήσει τους Winchesters να τον ξαναβάλουν μέσα, γτ έλεγε ότι θα κατέστρεφε όλους τους δαίμονες και, όπως πάντα, κοίταζε το δικό του καλό

Olga M
Olga M
9 years ago

Ο κραουλι γιατί να ανοίξει το κλουβί; Δεν νομίζω να τον συμφέρει να βγει ο λουσιφερ..
Θέλω πολύ να γυρίσει ο γκαμπριελ και ο λουσιφερ..και να υπάρξουν περισσότερα επεισόδια με τον τσακ

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα