Ολόκληρη ομάδα “ειδικών” διασφαλίζει το canon στο The Winchesters

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Ο πρωταγωνιστής του The Winchesters, Drake Rodger, μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πως το prequel διασφαλίζει το ότι δεν θα πειραχτεί η ιστορία του Supernatural. Οι φανς είναι ενθουσιασμένοι, αλλά και εξίσου ανήσυχοι από την στιγμή που ανακοινώθηκε η σειρά, γιατί δεν ήταν σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί θα έχτιζαν νέες ιστορίες χωρίς να πειράξουν ένα “canon” 15 χρόνων. Οι φανς γνώριζαν λίγα πράγματα για τον John και τη Mary Winchester, αλλά ένα πράγμα ηταν σίγουρο: δεν κυνηγούσαν τέρατα μαζί. Ο John ανακάλυψε την ύπαρξη των δαιμόνων όταν ο Κιτρινομάτης δαίμονας Azazel σκότωσε τη Mary. Οπότε, το The Winchesters ήδη έχει ‘πειράξει’ όσα είχε εδραιώσει η μαμά-σειρά.

Τόσο ο Robbie Thompson, όσο κι ο Jensen Ackles, μας καθησυχάζουν εδώ και καιρό ότι τα κομβικά σημεία της ιστορίας του Supernatural δεν θα πειραχτούν, απλά το The Winchesters θα προσπαθήσει να γεμίσει τα ενδιάμεσα κενά με ευφάνταστους τρόπους. Ο Drake Rodger, που ερμηνευει τον νεαρό John Winchester στη σειρά, υπηρξε φαν του Supernatural πριν καν παρει το ρόλο, οπότε καταλαβαίνει τους φόβους των φανς και έρχεται να καταλαγιάσει κι αυτός με τη σειρά του τους φόβους τους. Σε μια από τις συνεντεύξεις που έδωσε στο πρόσφατο Comic-Con της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε έναν από τους τρόπους που η σειρά προστατευει την κληρονομιά του Supernatural: έχουν μια ολόκληρη ομάδα ατόμων της οποίας η δουλειά είναι να διασφαλίζει πως ό,τι λέγεται και γίνεται δεν θα πάει κόντρα στα ήδη εδραιωμένα.

“Έχουν προσλάβει ολόκληρη ομάδα,” εξηγεί ο Rodger. “Και μια από αυτούς διαχειρίζεται τον ιστότοπο Supernatural Wiki [σσ. η Jules Wilkinson]. Είναι μέλος του συνεργείου μας. Εκείνη *είναι* η μυθολογία. [Τη ρωτάμε] αν μπορούμε να το κανουμε αυτό, κι εκείνη θα πάει να κανει την έρευνά της, και [θα μας πει] όχι, αλλά εκείνο που μπορείτε να πείτε είναι αυτό.”

Robbie Thompson: “Στο επεισόδιο 13 θα εξηγηθούν όλα”

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This