Supernatural Πλάσματα : Δαίμονες

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Demon-Dean-supernatural-792368_624_352

Διαβάστε παρακάτω όσο πρέπει να ξέρετε για τους Δαίμονες του Supernatural : Υπάρχει θειάφι; Υπάρχει και Δαίμονας! Κυριεύουν ανθρώπους και δεν αντέχουν τον αγιασμό. Τα πραγματικά μάτια ενός Δαίμονα είναι μαύρα. Ζητούν συνέχεια την καταστροφή. Αντιδρούν στην λέξη Θεός στα Λατινικά («Κρίστο»). Για να τον νικήσεις, πρέπει να τον εξορκίσεις. Ονομάζεται τελετουργικό Ρομάνο. Τον στέλνει πίσω στην Κόλαση και τον απομακρύνει από το σώμα του ανθρώπου που έχει κυριεύσει. Τα λόγια του εξορκισμού είναι :

“Regnae terrae, cantata deo, psallite dominio. Tribuite virtutem deo. Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congredatio et secta diabolica. Ergo. Perditionis venenum proprinare. Vade, satana, invtentor et magister omnis fallaciae. Hostis humanae salutis, Humiliare sub potenti manu dei. Contremisce et effuge, Invocato a nobis sancto et terrible nomine. Quem inferi tremunt. Ab insidis diaboli, libera nos, domine. Ut ecclesiam tuam secura tibi facias, libertare servire, te rogamus, audi nos. Ut inimicos sanctae ecclosiae humiliate digneris, te rogamus audi. Dominicos sanctae ecclesiae, terogamus audi nos, terribilis dues do sanctuario suo dues israhel. Lpse tribuite virtutemet fortitudinem plebi suae benedictus dues, Gloria patri”

Ο συγκεκριμένος εξορκισμός είναι ο πιο σίγουρος. Υπάρχουν πάρα πολλοί και πιο σύντομοι αλλά δεν είναι σίγουροι.
Για να αγιάσεις το νερό λες τα παρακάτω λατινικά :

“Exorcizo te, creatura aquae, in nomine. Dei patris omins potentis, et Jesu Christi, filii ejus domini nostri, et invirtute spiritus sancti: ut fias aqua exorcizata ad effugardam omnem potestatem inimici, et ipsum inimicum eradicare et explantare valeas cum angelis suis apostaticis, per virtutem ejusdem domini nostri Jesu Christi: qui venturus est judicare vivos et mortuos et saeculum per ignem. Deus, qui ad salutem humani generis maxima quaeque sacramenta in aquarum substantia condidisti : adesto propitius invocationibus nostris, et elemento huic, multimodis purificationibus praeparato, virtutem tuae benedictionis infude; ut cteatura tua, mysteriis tuis serviens, ad abigendos daemones mor bosque pellendos divinae gratieae sumat effectum; ut quidquid in domibus vel in locis fidelium haec unda resperserit careat omni immunditia, liberetur a noxa. Non illic resideat spiritus pesti lens, non aura corrumpens: discedant omnes insidiae latentis inimici; et si quid est quod aut incolumitati habitantium invidet aut quieti, aspersione hujus aquae effugiat:ut salubritas, per invocationem sancti tui nominis expetita, ab omnibus sit impugnationibus defensa. Per Dominum, Amen.”

To αλάτι απωθεί τους Δαίμονες. Ρίχνεις γύρω στις πόρτες, στα παράθυρα και δεν μπορούν να μπουν. Όταν κυριεύουν έναν άνθρωπο, τότε είναι ένας άνθρωπος που κυριεύεται από Δαίμονα. Ο άνθρωπος παγιδεύεται στο ίδιο του το σώμα. Αν όσο ο Δαίμονας βρίσκεται μέσα του χτυπήσει σοβαρά, ο άνθρωπος θα πεθάνει μόλις ο Δαίμονας βγει από μέσα του αν το τραύμα είναι θανάσιμο. Κάποια διαστήματα, ο άνθρωπος είναι ξύπνιος, δεν μπορεί να κουνήσει το ίδιο του το σώμα και βλέπει τα πάντα που κάνει ο Δαίμονας.

Παγίδα του Διαβόλου. Οι Δαίμονες δεν μπορούν να το περάσουν ή να μπουν μέσα.

Πάλο Σάντο. Είναι ένα είδος «Άγιου Δέντρου» από το Περού. Είναι τοξικό για τους Δαίμονες, σαν τον Αγιασμό. Τους κρατά ανήμπορους κάτω, ενώ εσύ τους εξορκίζεις. 1280px-PaloSanto

Παγίδα για Δαίμονες. Αν βάλεις έναν Δαίμονα εκεί μέσα, είναι παγιδευμένος και αδύναμος! tumblr_makzdj2exL1rri1y9

Το Κλειδί του Σολωμόντα. Είναι ό,τι καλύτερο για να παγιδέψεις έναν Δαίμονα.

Devils_trap_supernatural_by_Marky306

Συμφωνίες Δαιμόνων. Με ένα τελετουργικό, μπορείς να καλέσεις κάποιους Δαίμονες και να κάνεις συμφωνία μαζί τους. Μπορείς να ζητήσεις ό,τι θέλεις, όμως σε αντάλλαγμα θα έρθει να σε σκοτώσει σε 10 χρόνια. Έτσι, 10 χρόνια αργότερα, οι Δαίμονες στέλνουν τα λεγόμενα Σκυλιά της Κολάσεως ή Διαολόσκυλα για να σε σκοτώσουν και να σε πάρουν στην Κόλαση. Οι συγκεκριμένοι Δαίμονες έχουν κόκκινα μάτια.

Στο τελετουργικό χρειάζεσαι : Χιλιόφυλλα λουλούδια(τα οποία χρησιμοποιούνται και σε άλλες τελετές επίκλησης), κόκκαλα μαύρης γάτας, χώμα από νεκροταφείο, μια φωτογραφία σου και κάποια ακόμα υλικά. Τα βάζεις σε ένα κουτάκι, πας σε ένα σταυροδρόμι, θάβεις το κουτάκι με τα υλικά και όλα είναι έτοιμα. Εμφανίζεται τότε ένας Δαίμονας με κόκκινα μάτια σε μορφή ανθρώπου και γίνεται η συμφωνία. Δεν υπάρχει διέξοδος όμως από αυτήν την συμφωνία. Σε 10 χρόνια πεθαίνεις! Ένας Δαίμονας ΔΕΝ μπορεί να φέρει πίσω έναν άνθρωπο αν δεν υπάρχει συμφωνία. Crossroads

Το σύμβολο(το παρακάτω) αυτό είναι μια «δεσμευτική σύνδεση», είναι σαν μια κλειδαριά. Αν ένας Δαίμονας την κάνει στο σώμα σου, τότε είσαι «κλειδωμένος» στο ίδιο σου το σώμα. Ο Δαίμονας δεν μπορεί να εξορκιστεί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να χαλάσεις το σύμβολο αυτό και να φύγει ο Δαίμονας.

Ένας Δαίμονας μπορεί να ψυχαναγκάσει έναν άνθρωπο με ένα άγγιγμά του.

Πολλοί Δαίμονες, πριν γίνουν έτσι, κάποτε ήταν άνθρωποι. Στην Κόλαση όμως ξεχνάς ποιος ήσουν. Αργά ή γρήγορα (μπορεί και αιώνες), η Κόλαση θα εξαλείψει την ανθρωπιά σου. Έτσι γίνεσαι Δαίμονας. Κανένας όμως Δαίμονας δεν θυμάται πως είναι να είσαι άνθρωπος. Κανένας δεν είναι καλός!

supernatural-tattoo

Το συγκεκριμένο σύμβολο, εμποδίζει τους Δαίμονες να μπουν στο σώμα σου. Μπορείς να φτιάξεις φυλαχτά, ή να το κάνεις τατουαζ πάνω σου.

Οι Δαίμονες μπορούν να μυρίσουν την ψυχή κάποιου από μακρυά.

Ένας άλλος τρόπος για να σκοτώσεις έναν Δαίμονα, είναι να βρεις και να κάψεις τα κόκκαλά του απ’όταν ήταν άνθρωπος. Μπορείς να τον βασανίσεις με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τον σκοτώσεις. Έτσι, ούτε καν γυρίζει στην Κόλαση. Όμως το δοχείο πεθαίνει επίσης.

6 - demon burns

Οι Δαίμονες στην ουσία, δεν είναι τίποτε άλλο παρά πνεύματα. Διεστραμμένα, ανώμαλα, διαβολικά πνεύματα που τα έφτιαξε ο Εωσφόρος.

Υπάρχουν ξόρκια επίκλησης για Δαίμονες. Άλλα πιο δυνατά άλλα όχι. Το πιο δυνατό και η πιο ισχυρή επίκληση είναι αυτή που θέλει το «αίμα του εξορκιστή». Χρειάζεσαι το αίμα του εξορκιστή που τον έδιωξε στην Κόλαση. Για την τελετή αυτή επίσης, χρειάζεσαι την καρδιά ενός σκύλου. Λες κάποια Λατινικά και ο Δαίμονας έρχεται!

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα διαβάστε τα κλικάροντας εδώ.
Δαίμονας Samhain. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες κλικάροντας εδώ.
Δαίμονας Azazel. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες κλικάροντας εδώ.

Το παρόν άρθρο ίσως αλλάξει/ανανεωθεί όσο κυλούν οι σεζόν και παίρνουμε πληροφορίες από τα επεισόδια για τα συγκεκριμένα τέρατα.

8 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

8 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Κυριάκος
Κυριάκος
25 February 2013 15:52

Πόσο γουστάρω τέτοια άρθρα !!
Συνεχιστε παιδιά ! Πολυ καλη δουλειά !!

sofi74
sofi74
26 February 2013 16:42

Πολύ ωραίο άρθρο!!Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!

AstroDragon
AstroDragon
21 May 2015 13:08

παιδιά, νομίζω ότι κάποιες λέξεις στον πρώτο εξορκισμό είναι λάθος

ncis merlin like
ncis merlin like
11 May 2017 15:07

Παιδιά, υπάρχουν ‘υπηρεσίες’ στο εσωτερικό των υπολογιστών που λέγονται δαίμονες. 😮😮😮😮😂😂😂

Sawyer Orestis
11 May 2017 18:08

Υποθέτω εννοείς τις διεργασίες για το χειρισμό αλληλογραφίας, ιστοσελίδων, ειδήσεων, εκτυπώσεων κτλ που εκτελούνται στο παρασκήνιο

ncis merlin like
ncis merlin like
11 May 2017 18:24
Reply to  Sawyer Orestis

Αν εννοείς με το ‘υπηρεσίες’, ναι, εννοώ διεργασίες (δεν μου ερχόταν η λέξη…)

Castiel Lover
Castiel Lover
11 May 2017 18:44

Πολύ ωραίο το Κλειδί του Σολωμόντα, μπελαλίδικο όμως…

Jacklin Shantiq
Jacklin Shantiq
7 September 2020 17:40

παλο σαντο ιερη φασκομηλια το συμβολο του φυλακα σου γιατι που πας χωρις φύλακες και η προσευχη για εξορκισμο ειναι κατι που το γνωριζεις μονο εσυ το χεις μαθει απο τους φυλακες ,τωρα πως μπορεις να χεις φυλακες εγω εχω καποιους εκ γεννετης θυμαμαι απο 4αρων χρονων που μου εμφανιστηκε ο 1ος αργοτερα μπαινοντας βαθια στο χωρο της μαγειας μπορεις να επικαλεστεις καποιον μεν δαιμονα αλλα πρεπει να του θυμησεις οτι ειναι αγγγελος εκπτωτος και ειναι εδω για βοηθεια ο φυλακας που εχεις επικαλεστει βρησκετε παντα αριστερα σου και ποτε μπροστα σ

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα