12×21 There’s Something About Mary | Fun Facts & Trivia

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 19ο επεισόδιο της 12ης σεζόν του Supernatural που έχει τίτλο There’s Something About Mary, του οποίου το σενάριο γράφτηκε από τους Brad Buckner & Eugenie Ross-Leming, σε σκηνοθεσία του PJ Pesce.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην 12χρονη συμμετοχή τους στη σειρά που οι Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner έχουν γράψει 5 επεισόδια μέσα στην ίδια σεζόν. 

Η πλειοψηφία του κοινού μίσησε το επεισόδιο, σε σημείο που έφτασε να γίνει trend στο Twitter το #FireBucklemming, ένα hashtag με το οποίο οι φανς προτρέπουν τους παραγωγούς της σειράς να απολύσουν το σεναριογραφικο δίδυμο που είναι διαβόητο για τα σεναριακά κενά που δημιουργεί.


Σε αυτό το επεισόδιο, ο Sam κι ο Dean μαθαίνουν για το θάνατο του Mick Davies από την Toni. Δεν γνωρίζουν ακόμη ότι ο Ketch εκτέλεσε επίσης την Magda Peterson (12×04) και τους κυβερνητικούς πράκτορες (12×09), μια πληροφορία που ο Ketch μόνος του έχει ήδη αποκαλύψει στην Mary.


Η τελική τηλεθέαση του επεισοδίου το κατατάσσει ως το 2ο με τη χαμηλότερη τηλεθέαση στη 12χρονη πορεία της σειράς, μετά το The Future.


Η Eileen επιστρέφει (για λίγο δυστυχώς) σε αυτό το επεισόδιο, κάνοντας την 12η σεζόν τη μοναδική στην οποία είχε περισσότερες από μια εμφανίσεις.

Η Eileen ήταν ένας ακόμη χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον Robbie Thompson και πέθανε σε επεισόδιο γραμμένο από τους Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner. Άλλος ένας τέτοιος χαρακτήρας ήταν η Charlie. Και οι δυο αυτοί θάνατοι χαρακτήρων (που συμπτωματικά συνέβησαν στο 21ο επεισόδιο κάποιας σεζόν) ξεσήκωσαν τους φανς εναντίον των συγκεκριμένων σεναριογράφων.


Από την 9η σεζόν κι έπειτα παρατηρούμε στο 21ο επεισόδιο τον θάνατο ενός σημαντικού χαρακτήρα:


Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ένα διαολόσκυλο να υπακούει κάποιον άνθρωπο. (Αν και τον Ketch δεν τον λες και φανατικά ‘άνθρωπο’…)


Ο Andrew McNee (Rick), είχε εμφανιστεί ως Βοηθός Σερίφη στο 6×16 …And Then There Were None.


Στο επεισόδιο αποκαλύπτεται η συμφωνία που έχουν κάνει οι δαίμονες (την οποία συνέχισε με χαρά ο Crowley) με τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την οποία οι Δαίμονες των Σταυροδρομιών συνεχίζουν να κλείνουν συμφωνίες με τους θνητούς.

Αυτό μπορεί να έχει τα θεματάκια του σαν ιδέα, αλλά τουλάχιστον εξηγεί το πως η Bela Talbot μπόρεσε να πουλήσει την ψυχή της όταν ήταν μικρή για να εκδικηθεί τους γονείς της, παρόλο που οι Βρετανοί ΑτΓ δηλώνουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ασφαλές και απελευθερωμένο από οποιοδήποτε υπερφυσικό συμβάν από το 1965.


Ο τεχνικός οπτικών εφέ, Alexandre Boucher, ανέβασε στο Twitter του σχόλιο για την τελευταία σκηνή του επεισοδίου (με τον Εωσφόρο να στέκεται θριαμβευτικά στην άκρη ενός γκρεμού ατενίζοντας τον ορίζοντα), στο οποίο δεν φαίνεται ότι συνειδητοποιεί πόσο κακό CGI ήταν! [Διαβάστε περισσότερα εδώ]


Και κλείνω με μια παρασκηνιακή φωτογραφία του Jensen στο τρέιλερ του μακιγιάζ:


Δείτε ακόμη:

Αναφορές στην ποπ-κουλτούρα

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

3 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Castiel Lover
Castiel Lover
15 May 2017 21:06

Ε, εντάξει…δεν την λες σημαντική την Eileen για τρία επεισόδια…

Amalia
15 May 2017 22:06
Reply to  Castiel Lover

Ηταν όμως recurring χαρακτηρας, δεν ειχε εμφανιστει σε ένα επεισόδιο μόνο όπως οι περισσότεροι κυνηγοι ας πουμε…

Castiel Lover
Castiel Lover
16 May 2017 17:57
Reply to  Amalia

Ναι, Garth κατάσταση…

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα