Και ο Richard Speight Jr. επιστρέφει στο The Winchesters!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο από τον κόσμο του Supernatural θα σκάσει μύτη στο The Winchesters! Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Gil McKinney στο franchise, τώρα μαθαίνουμε ότι στο 8ο επεισόδιο θα δούμε τον Richard Speight Jr., που έπαιζε τον “μπαγαπόντη” Loki σε 12 επεισόδια της μαμάς-σειράς. Ο χαρακτήρας του περιγράφεται επακριβώς ως “επικίνδυνος” και “πανούργος”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η λακωνική επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του ηθοποιού δεν αναφέρει το ότι ο Loki του Supernatural ήταν στην πραγματικότητα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ. Αυτό σημαίνει ότι ο Speight θα επιστρέψει ως ο αληθινός Loki της Σκανδιναβικής μυθολογίας, τον οποίο είδαμε μόνο στο επεισόδιο Unfinished Business; Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 8ο επεισόδιο για να το μάθουμε…

SourceTVLine
Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Περισσότερα Άρθρα