Ο Gattlin Griffith συναντά ξανά τον Jensen Ackles στο The Boys

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Πίσω στο 2009, ο 11χρονος τότε Gattlin Griffith έπαιξε στο Supernatural το ρόλο του Jesse Turner, ενός ανθρώπινου παιδιού με δαιμονικό DNA που τον έκανε πανίσχυρο. Οι Winchesters προσπάθησαν να τον πάρουν με το μέρος τους για να τους βοηθήσει ενάντια στον Εωσφόρο, αλλά εκείνος προτίμησε να παραμείνει ουδέτερος στην Αποκάλυψη. Παρόλο που ο χαρακτήρας του εμφανίστηκε σε μόλις ένα επεισόδιο, είναι ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους ολόκληρης της σειράς, και για χρόνια οι φανς θέλαμε την επιστροφή του. Δυστυχώς, η ευχή μας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αλλά ο Eric Kripke ξέρει πως να μας ευχαριστεί, έστω και μέσω easter eggs σε άλλες σειρές του…

Στα 24 του πια, ο Griffith ανέλαβε και πάλι το ρόλο ενός υπερανθρώπου. Στο επεισόδιο Barbary Coast της 3ης σεζόν του The Boys, τον είδαμε ξανά δίπλα στον Jensen Ackles, να παίζει τον πολεμοχαρή νεαρό βοηθό του Soldier Boy, τον Gunpowder. Ο ρόλος του είναι σύντομος (και δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει κάποιο άλλο flashback στην σεζόν για να τον ξαναδούμε), αλλά ήταν αρκετός για να χτυπήσει τα καμπανάκια της Supernatural νοσταλγίας μας. (Όχι δυνατότερα, βέβαια, από αυτά που μας χτυπάνε τα guest του αγαπημένου Jim Beaver κάθε φορά!)

ΥΓ Στην πρώτη σκηνή που τους βλέπουμε μαζί, κρύβεται ένα ακόμη easter egg για τους μυημένους στο Supernatural: ο Soldier Boy επιχειρεί να χρησιμοποιήσει έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων, αλλά η Mallory τον σταματά. Για όσους δεν θυμούνται, ο Dean το είχε καημό να χρησιμοποιήσει έναν παρόμοιο εκτοξευτή χειροβομβίδων που είχαν οι Winchesters να κάθεται στο πορτ-μπαγκάζ της Impala, αλλά ο Sam δεν τον άφηνε.

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Latest

More Articles Like This