Fan Fiction | “Πες μου, ακόμα κι αν δεν τολμάς, τα λόγια της αλήθειας…”

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Amalia
Amalia
Με θυμάμαι να βλέπω ξένες ταινίες και σειρές πριν μάθω καλά-καλά να διαβάζω τους υπότιτλους. Αγαπημένο είδος ήταν πάντα το fantasy/sci-fi (βλ. μαγισσούλες, φαντασματάκια, υπερδυνάμεις, και τα συναφή). Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δύο πράγματα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω την ποπ-κουλτούρα και τον Dean Winchester!

Η φίλη της σελίδας μας, Joanna, έγραψε ένα μικρό fanfic που διαδραματίζεται στην αρχή του 15×02 του Supernatural. Δεν περιέχει spoilers για την υπόλοιπη τελευταία σεζόν, έχει μόνο κάποιες αναφορές στο παρελθόν. Χωρίς να είναι slash fiction, υπάρχει μια υπόνοια Destiel, όμως, ο κεντρικός άξονας της παρακάτω ιστορίας είναι η φιλία, οι ενοχές και το συναισθηματικό δέσιμο των τριών ηρώων της σειράς, μετά από τόσα που έχουν περάσει μαζί. Διαβάστε το σαν ένα μικρό “ερωτικό γράμμα” σε μια ιδιαίτερη σχέση, αυτή του Sam με τον Castiel, η οποία στηρίζεται στην αγάπη και στη δύναμη των ανθρώπων να συγχωρούν.

Να θυμίσω ότι μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε τα δικά σας fanfics, ή οποιοδήποτε άλλο άρθρο σχετικό με το Supernatural θέλετε να δημοσιεύσουμε, στο [email protected]

“Πες μου, ακόμα κι αν δεν τολμάς, τα λόγια της αλήθειας…”

by Joanna

Ο Κας έγνευσε στον Σαμ να τον ακολουθήσει λίγο πιο πέρα, μακριά από τα βλέμματα και τα αυτιά όλων όσων μπορούσαν να τους ακούσουν. Ο Σαμ δεν είπε τίποτα, μόνο βημάτησε με ευκολία, σαν να ακολουθούσε τυφλά τον δρόμο πάνω στον οποίο βάδιζε ο Κας.

Σαμ, η πληγή στον ώμο σου είναι μία που δεν μπορώ να γιατρέψω, όμως μπορώ να σε κάνω να μη νιώθεις τον πόνο.” Ο Σαμ γέλασε δειλά, βλέποντας τον εαυτό του να καθρεφτίζεται μέσα σε δύο γαλάζιες θάλασσες. Για μία στιγμή απόρησε πώς ήταν δυνατόν ο Ντιν να μην είχε μαγευτεί από αυτά τα μάτια.

Δεν χρειάζεται, Κας. Κράτα τη δύναμή σου. Θα τη χρειαστούμε σύντομα, είμαι σίγουρος.” Οι δύο φίλοι σιώπησαν για λίγο και τα λόγια που αιωρούνταν στον αέρα δεν μπορούσαν να ειπωθούν, γιατί αν αυτό γινόταν, τότε η αλήθεια θα έπαιρνε σάρκα και οστά. Μία αλήθεια που κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να αντέξει.

Τελικά, ο Κας ήταν εκείνος που κατάφερε να μιλήσει, αφού πρώτα κράτησε τον Σαμ όρθιο, όταν ο μικρός αδελφός Γουιντσέστερ άρχισε να νιώθει την σφαίρα στον ώμο του να του καίει την σάρκα.

Σαμ, ο Τζακ δεν θα ήθελε να σε βλέπει να υποφέρεις. Επιθυμείς να νιώθεις τον πόνο στο κορμί σου, ώστε να μη νιώθεις αυτόν στην ψυχή σου. Όμως, αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά, το ξέρεις. Άσε με να σε βοηθήσω, σε παρακαλώ.” Η φωνή του Κας τώρα ήταν παρακλητική και μόνο τα χέρια του κρατούσαν τον Σαμ όρθιο.

Να υποφέρω… Χρειάζεται πραγματικά να το νιώσεις ώστε να θα μπορέσεις να το δεις μέσα στον άλλον, έτσι δεν είναι, Κας;” Είπε ο Σαμ με τρεμάμενη φωνή, γνωρίζοντας πως ο άγγελος θα κατέβαζε το βλέμμα του. Και έτσι και έγινε. “Κας, εγώ ξέρω… Ξέρω πόσο πονάς για τον Τζακ. Ο Ντιν… Ο Ντιν πάντα είναι σκληρός. Όμως…” Ο Σαμ κόμπιασε όταν, άξαφνα, ο Κας σήκωσε το βλέμμα του και μίλησε ξανά.

Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό; Όσα λάθη και αν έκανα, και είναι πολλά, εσύ πάντα μπορούσες να με συγχωρέσεις. Όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά, ένιωθα το δέος, την συγκίνηση, τον θαυμασμό και σεβασμό που είχες για εμένα.” Με μια βαθιά ανάσα, ο Κας μίλησε ξανά. “Για το είδος μου.

Ο Σαμ βλεφάρισε γεμάτος απορία. “Φυσικά και σε θαύμαζα, Κας. Ακόμα το κάνω.

Ο άγγελος κούνησε το κεφάλι του. “Οι πρώτες λέξεις που σου είπα, παρά τον μεγάλο θαυμασμό που ένιωθα από μέρους σου, ήταν ‘το αγόρι που πίνει δαιμονικό αίμα.’ Δεν σου έδωσα καν το χέρι μου.

Ο Σαμ φάνηκε πραγματικά ξαφνιασμένος από την εξομολόγηση του φίλου του και βιάστηκε να τον σταματήσει. “Κας, δεν έχει καμία σημασία πια. Με έσωσες τόσες φορές. Εμένα, τον Ντιν, τη μαμά…

Ο Κας έγνεψε αρνητικά. “Σαμ, έσπασα την ασπίδα που είχε σχηματίσει ο Θάνατος μέσα στο μυαλό σου, σε οδήγησα στη τρέλα.

Την οποία μετά πήρες πίσω,” του θύμισε ο Σαμ, σαν αυτό να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου.

Εγώ σε άφησα να πας να βρεις την Λίλιθ, εγώ άλλαξα το περιεχόμενο του μηνύματος που σου είχε αφήσει ο Ντιν. Δεν σε αποκάλεσε πότε τέρας, Σαμ. Γιατί ποτέ δεν υπήρξες. Εγώ είπα το ‘ναι’ στον Εωσφόρο όταν εσύ είχες τη δύναμη να αρνηθείς. Σε έφερα στα δόντια του βασανιστή σου, τον άφησα να αγγίξει την ψυχή σου, και τώρα ο Τζακ…” Ο Κας σταμάτησε απότομα να μιλά, όλη του η ανάσα είχε πλέον παγιδευτεί στο λαιμό του, είχε μπλεχτεί μέσα στις λέξεις, μέσα στα λάθη που τον στοίχειωναν.

Κας…” Ο Σαμ πήρε μία βαθιά ανάσα σαν να ζύγιζε τις λέξεις του. “Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Δεν θα πω πως δεν έκανες λάθη. Αλλά, Κας, όλοι μας κάναμε λάθη. Και αυτά τα λάθη μας στοίχισαν πολλούς αγαπημένους ανθρώπους… Την μαμά, τον Τζακ…” Ο Σαμ κόμπιασε, πνίγοντας ένα λυγμό πριν προλάβει να αναδυθεί από τα βαθιά του κορμιού του. “Όμως είμαστε ακόμα εδώ. Έχουμε χρόνο να φτιάξουμε τα λάθη αυτά,” είπε ο Σαμ, ακουμπώντας το χέρι του στον ώμο του ας, γνεύοντάς του να ακολουθήσει το βλέμμα του. Πίσω τους, σε αρκετά μεγάλη απόσταση, στέκονταν ο Ντιν, περιτριγυρισμένος από τους κατοίκους της πόλης, που ήθελαν να μάθουν τι στο καλό συνέβαινε με αυτήν την περίεργη διαρροή η οποία τους είχε αναγκάσει να κλειστούν σε ένα γυμναστήριο.

Ο Κας αναστέναξε και χαμογέλασε δειλά. Ήξερε πως όσο κι αν προσπαθούσε ο Σαμ, ο Ντιν δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ. “Κας, το ξέρω πως δεν σου φτάνει… Όμως, εγώ σε έχω συγχωρήσει. Για όλα,” ψέλλισε ο Σαμ, σαν να μπορούσε να διαβάσει τη σκέψη του αγγέλου. Έπειτα, με βαριά και αργά βήματα στράφηκε προς την κατεύθυνση όπου ήταν ο αδερφός του. “Σαμ…” Μα ο μικρός Γουιντσέστερ δεν είπε τίποτα άλλο, μόνο προχώρησε προς το πλήθος των ανθρώπων, οι οποίοι και είχαν βάλει τον αδερφό του στη μέση του κύκλου, ζητώντας εξηγήσεις.

Ο Κας έμεινε με το βλέμμα καρφωμένο στις ανοιχτές πλάτες του Σαμ. Ό,τι και αν συνέβαινε με το επερχόμενο σχέδιο τους, ο άγγελος είχε λάβει πλέον την απόφασή του. Θα μιλούσε στον Ντιν, ακόμα και αν ήταν το τελευταίο πράγμα που θα έκανε…

“The One Who Gripped Me Tight”

“Home is where the heart is”

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Marianna Winchester
Marianna Winchester
12 February 2021 14:02

Πολύ καλή προσπάθεια, αν και δεν κρύβω οτι φοβήθηκα λιγάκι με το “Samstiel” (έτσι δε λέγεται;). Αλλα τελικά βγήκε εντάξει..
Βλεπω τόσο καιρό τα fan fiction που ανεβάζετε εδώ, πάντα βαριέμαι να τα διαβασω αλλα σήμερα…ηρθε η ώρα. 😁

Latest

More Articles Like This