Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία: Τηλεμεταφορά (Teleportation)

Supernatural Ιστορία: Τηλεμεταφορά (Teleportation)

Η Τηλεμεταφορά είναι η ικανότητα να εξαφανίζεται κάποιος και επανεμφανίζεται αλλού με μια απλή σκέψη.

Αυτοί που, εμφανίζονται να χρησιμοποιούν αυτήν την ικανότητα είναι:

Ο Θεός, μπορεί να μεταφέρει τον εαυτό του αλλά και άλλους σε οποιοδήποτε σημείο του σύμπαντος, ο ίδιος επιλέγει.

Οι Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι, όταν έχουν καταλάβει κάποιο “δοχείο”,  μπορούν να τηλε-μεταφερθούν μέσα στον χρόνο και σε άλλους τόπους.

Οι Δαίμονες, στα ανθρώπινα “κοστούμια” τους, είναι σε θέση να τηλε-μεταφερθούν, αν και οι περισσότεροι από αυτούς δεν χρησιμοποιούν αυτό ως κίνητρο του ταξιδιού.

Οι Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης: ο Πόλεμος, ο Λιμός, ο Λοιμός και ο Θάνατος  μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε θέση στη Γη.

Ο Jesse Turner ως ο Αντίχριστος ή ο Cambion έχει την ικανότητα να μεταφέρεται οπουδήποτε στην Γη με μια μόνο σκέψη.

 

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)
  • PanosCassLittleHelper

    Πιστευω πως οι 4 καβαλαρηδες μπορουν να τηλεμεταφερθουν και εκτος Γης. Ο Θανατος ειχε πει στον Dean για να τον παει σε αλλον πλανητη αν θυμαστε, δν λεω περισσοτερα για τα Spoilers.

Top