Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Πλάσματα: Πρίγκιπες της Κολάσεως

Supernatural Πλάσματα: Πρίγκιπες της Κολάσεως

The oldest of the old demons. The first generation after Lilith. Lucifer turned them him himself, before the oceans drank Atlantis.

Crowley, 12×12 Stuck in the Middle (With You)

Ιστορία

Οι Πρίγκιπες της Κολάσεως ήταν η πρώτη γενιά δαίμόνων και δημιουργήθηκαν από τον Εωσφόρο μετά την δημιουργία της Λίλιθ, αλλά πριν τους Ιππότες της Κολάσεως. Πρίγκιπες ήταν οι: Azazel, Ramiel, Asmodeus και η αδερφή τους Dagon.

Αυτοί οι δαίμονες δημιουργήθηκαν από τον Εωσφόρο ώστε να δράσουν ως στρατηγοί σε έναν δαιμονικό στρατό, αλλά σε κάποιο χρόνικό διάστημα οι Πρίγκιπες, εκτός του Azazel, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και έζησαν ήσυχα στην Γη. Με την Λίλιθ κλειδωμένη βαθιά στην Κόλαση, ο Azazel έγινε τύρανος κρατώντας σε τάξη την Κόλαση με την απουσιά της. Περιγράφηκε ως «φανατικός» από τον Ramiel, ενώ μεγάλο του σχέδιο ήταν να σιγουρευτεί ότι ο Εωσφόρος θα βγει από το Κλουβί.

Μετά τους θανάτους των Azazel, Alastair, Lilith και τον Εωσφόρο νικημένο, η Κόλαση έμεινε χωρίς εξουσία και ο Κράουλη προσφέρει την θέση στον Ramiel. Αυτός αρνείται, και επιμένει ότι ο Κράουλη πρέπει να γίνει Βασιλιάς καθώς είναι πολύ φιλόδοξος. Του λέει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί γι’αυτόν και τα αδέρφια του για τον θρόνο, καθώς δεν τους νοιάζει πλέον η Κόλαση. Ο Ramiel όμως προειδοποιεί τον Κράουλη ότι αν ενοχληθούν από κάποιον ή κάτι, υπεύθυνος θα είναι ο Κράουλη.

Χαρακτηριστικά

Οι Πρίγκιπες της Κολάσεως, λόγω του ότι είναι από τους παλαιότερους δαίμονες, είναι πιο δυνατοί από τους περισσότερους και έχουν κάποιες ικανότητες και δυνάμεις που δεν έχουν οι απλοί δαίμονες. Οι Πρίγκιπες της Κολάσεως έχουυν κίτρινα μάτια.

Δυνάμεις και ικανότητες

Οι Πρίγκιπες της Κολάσεως, όπως όλοι οι δαίμονες έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις και αντοχές. Μπορούν να δημιουργούν και να χειραγωγούν τη φωτιά μέσω της πυροκίνησης, και είναι και τηλεπεθητικοί. Έχουν την δύναμη να προκαλούν πληγές στους ανθρώπους με το μυαλό τους. Είναι αδιαπέραστοι από πράγματα που αποδυναμώνουν τους κανονικούς δαίμονες, όπως αγιασμένο νερό ή σφαίρες με devil’s trap. Μπορούν να επιβιώσουν από θανατηφόρα χτυπήματα από αγγελικές λεπίδες καθώς και από το μαχαίρι της Ρούμπυ.

Αδυναμίες

Μπορεί οι Πρίγκιπες της Κολάσεως να είναι πολύ δυνατοί, έχουν όμως και τις αδυναμίες τους. Δεν μπορούν να διασχίσουν σίδηρο και μπορούν να παγιδευτούν μέσα σε devil’s traps. Τα μόνα δύο αντικείμενα που φαίνεται να σκοτώνουν έναν Πρίγκιπα της Κολάσεως είναι το Κολτ και η Λόγχη του Μιχαήλ.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • PanosCassLittleHelper

  Μην ξεχνάμε ότι και η πρώτη λεπίδα μπορεί να σκοτώσει πρίγκηπα της Κόλασης

  • Πιθανό, αλλά όχι επιβεβαιωμένο

   • PanosCassLittleHelper

    Έχεις ένα δίκιο σε αυτό, αλλά η πρώτη λεπίδα είδαμε ότι μπορεί να σκοτώσει αγγέλους και τον Μέτατρον, που ήταν πιο ισχυρός από τους αρχαγγέλους, διόρθωσε με αν είμαι λάθος.

   • Castiel Lover

    Αφού η πρώτη λεπίδα, σκοτώνει σχεδόν τα πάντα! 😵

    «The First Blade is a weapon made from the jawbone of a donkey that was once connected to the Mark of Cain. The blade somehow strengthens the Mark, and when held by the bearer of the Mark, is able to kill any known being.»

    «It can kill anything if it is empowered by Mark of Cain»

    https://uploads.disquscdn.com/images/606ce9c7fad0ee04c40d21a162e8aa6614c7d30130c82751bb0ceb097977f8b6.jpg

    • Οι Πρίγκιπες είναι πιο δυνατοί από Ιππότες και από αγγέλους. Οπότε ίσως να μην σκοτώνονται. Αν και πιστεύω ότι όντως σκοτώνονται απλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι

 • Ionlydas

  Ωραίο άρθρο..μαζί με το Ιππότες της Κόλασης….Ξεκαθάρισε η Ιεραρχία και η τάξη των bad ass…και αρχηγός όλων ο Κράουλη ρε φίλε!!!!!!!!!!!

Top