Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Trivia | Team Free Will

Supernatural Trivia | Team Free Will

Team Free Will

«Ομάδα Ελεύθερη Βούληση» (Team Free Will) είναι το παρατσούκλι που έδωσε ο Dean, στον εαυτό του, τον Sam και τον Cas, όταν γύρισε από το παρελθόν στο επεισόδιο της 5ης σεζόν The Song Remains the Same...

Ο απογοητευμένος Winchester το είπε ειρωνικά, αλλά το παρατσούκλι κόλλησε με τους φανς και είναι το ημι-επίσημο όνομα της τριάδας. Τότε, λοιπόν, η ομάδα αποτελούνταν από ένα «πρώην πρεζάκι αίματος» (ο Sam πάλευε ακόμη με την εξάρτηση στο δαιμονικό αίμα), έναν «αποτυχημένο με 6 δολάρια στο όνομά του» (αχ, ο Dean και η χαμηλή του αυτοπεποίθηση) και τον «Κύριο Κωματώδη» (o Castiel ήταν εκείνη τη στιγμή λιπόθυμος λόγω του χρονοταξιδιού).

Η ονομασία της ομάδας πηγάζει από την πεποίθηση του Μιχαήλ (την οποία είχε εκφράσει περιφρονητικά στον Dean, πριν τον στείλει ξανά στο παρόν) πως δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση.

Αν και ο Dean δεν τον ανέφερε ποτέ, το SPNfandom ανεπίσημα θεωρεί και τον Bobby Singer επίτιμο μέλος της Team Free Will. 

7 χρόνια μετά, στο The Future της 12ης σεζόν, όταν ο Cas αμφισβητεί την σημαντικότητά του, ο Dean του υπενθυμίζει όσα έχουν κάνει οι 3 τους μαζί ως Team Free Will, κι αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ακούγεται το όνομα αυτό στη σειρά.

Στο επεισόδιο Tombstone της 13ης σεζόν, ο Dean ανακηρύσσει τον Jack επίσημο μέλος της Team Free Will, που τώρα πια είναι «δυο πνευματώδεις κυνηγοί, ένα πιτσιρίκι μισός άγγελος, κι ένας τύπος που επέστρεψε από τους νεκρούς – πάλι.»

ΥΓ Αξίζει να σημειωθεί πως 2 από τα 3 αρχικά μέλη της ομάδας έχουν κυριευθεί από τον Εωσφόρο, ενώ κάθε ένας από αυτούς έχει σκοτώσει κι έναν Πρίγκηπα της Κόλασης: ο Dean σκότωσε τον Azazel, ο Sam σκότωσε τον Ramiel, και ο Castiel -με τη βοήθεια του αγέννητου Jack- σκότωσε την Dagon.

ΠΗΓΗ

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

  • ncis merlin like

    Επιτέλους, βγήκε και αυτό το πολυαναμενόμενο αρθράκι. Μικρό, αλλά ωραίο!!!! 😀

  • Cleopatra

    + o DEAN υπηρξε ιπποτης της κολασεως κ εχει σκοτωσει κ εναν την αμπαντον

  • Castiel Lover

    Λατρεύω TFW!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Top