Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > 1×13 Route 666 | Fun facts & Trivia

1×13 Route 666 | Fun facts & Trivia

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις παρασκηνιακές μικρολεπτομέρειες που (πιθανότατα) δεν γνωρίζατε για το 13ο επεισόδιο του Supernatural με τίτλο Route 666, το οποίο γράφτηκε από τους Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner και σκηνοθετήθηκε από τον Paul Shapiro:

Επίσημο πόστερ του επεισοδίου

Ο Αυτοκινητόδρομος 666 (Route 666) είναι η 6η επέκταση του διάσημου Αυτοκινητοδρόμου 66 (Route 66). Ο «Route 66» (ή αλλιώς «Mother Road»), ο πιο διάσημος ίσως δρόμος του κόσμου, που έχει μέχρι και τραγούδι στο όνομά του, κατασκευάστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα (1926) για να συνδέσει το Σικάγο με το Λος Άντζελες και το Ιλινόις με την Καλιφόρνια. 

Την επέκταση 666 βάραινε για πολλές δεκαετίες ο βιβλικός «αριθμός τους θηρίου» μέχρι το 2003 που μετονομάστηκε σε «Route 491», σταματώντας επιτέλους όλα τα ‘διαβολικά’ υπονοούμενα, αλλά και τις κλοπές των οδικών πινακίδων!


Τον Ron Robinson, που έπαιξε εδώ τον νεαρό Martin Robinson, τον είδαμε επίσης 3×12 Jus in Bello στο ρόλο ενός δαιμονισμένου άνδρα.


Ο Eric Kripke έχει δηλώσει ότι αυτό το επεισόδιο είναι ένα από τα λιγότερο αγαπημένα του (μαζί με το Bugs). Αναμεσα στους λόγους ανέφερε το στοιχειωμένο φορτηγάκι που δεν ήταν αρκετά τρομακτικό και έμοιαζε περισσότερο από όσο θα ήθελε σε  «monster truck».


Σε αυτό το επεισόδιο υπάρχει μια ιδιόρρυθμα σεξιστική παρασκηνιακή ιστορία. Το κανάλι απαίτησε να υπάρχει περισσότερο ρομάντζο στη σειρά, όμως αυτό που εξέλαβαν μάλλον δεν τους ευχαρίστησε και πολύ, αν κρίνουμε από το feedback που έδωσαν στους παραγωγούς. Ο Anthony Pinker, ένας εκ των μοντέρ του Supernatural, εξηγεί: «Για τη βία δεν μας κάνουν πολλές παρατηρήσεις.» Για το επεισόδιο Route 666, όμως η παρατήρηση του καναλιού ήταν: «Η γυναίκα δεν μπορεί να είναι από πάνω.»


supernatural_straburst_clock

Το ρολόι-αστέρι κάνει την εμφάνισή του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου των Wincesters. [Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το prop.]


Στο ψευδο-trailer για την ψευδο-ταινία Hell Hazers II: The Reckoning του 2×18 Hollywood Babylon, στα credits του σεναριογράφου Martin Flagg είναι τα Cornfield Massacre και Monster Truck, που παραπέμπουν αντίστοιχα στο 1×11 Scarecrow και στο παρόν επεισόδιο.


Στο meta-επεισόδιο 4×18 The Monster at the End of This Book, «Route 666» είναι ο τίτλος ενός από τα Supernatural βιβλία του Chuck. Καθώς διαβάζει κάποια αποσπάσματα ο Dean λέει: «Όλα είναι εδώ μέσα. Εννοώ όλα. Από το ρατσιστικό φορτηγάκι, μέχρι εμένα να κάνω σεξ. Είμαι τσιτσίδι λέμε, ρε.»


Στο εναλλακτικό δυστοπικό μέλλον του 5×04 The End, η ταινία Route 666 – πιθανότατα βασισμένη στο βιβλίο του Carver Edlund – είναι στην πινακίδα του εγκαταλειμμένου κινηματογράφου.

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top