Ποιος είναι ο Robbie Thompson που αναλαμβάνει το “The Winchesters”;

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Και ενώ ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε από την μεγάλη βόμβα της χρονιάς για την συνέχεια του Supernatural Universe με μια Prequel σειρά, ήρθε η ώρα να τα βάλουμε κάτω και να δούμε ποιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από αυτήν.

Για τον Jensen Ackles είναι περιττό να μιλήσουμε, το ίδιο και για τη σύζυγό του Danneel. Ποιος όμως θα γράφει τη σειρά; Ποιος θα είναι η πένα που θα ενώσει τα κομμάτια και θα μας δώσει μια νέα Supernatural ιστορία; Το βάρος είναι μεγάλο…

Ο Robbie Thompson γνωρίζει πολύ καλά το Supernatural, είναι fan και σεναριογράφος και φυσικά λατρεύει τη σειρά.

Μπήκε στον κόσμο μας πίσω στην 7η σεζόν, ενώ μέχρι τότε είχε δουλέψει στις σειρές Jericho Human Target. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με τον Peter Johnson έχουν γράψει τη Comic σειρά Human Target.

Είναι ο δημιουργός των χαρακτήρων του Supernatural Charlie Bradbury, Eileen Leahy και Mildred Baker. Το αληθινό όνομα μάλιστα της Charlie είναι Celeste Middleton, το όνομα δηλαδή της μητέρας του σεναριογράφου.

Ο Robbie έχει γράψει κάποια από τα καλύτερα επεισόδια του Supernatural, όπως το 200ό επεισόδιο(είχε γράψει και τους στίχους των τραγουδιών), το 7×12 Time After Time, το Baby και το αφιέρωμα στην Impala, το First Born που είδαμε για πρώτη φορά τον Κάιν. Ολόκληρη η λίστα επεισοδίων του:

Ο ίδιος έχει δηλώσει για το Supernatural:

Όταν μπήκα στη σειρά και είδα τις πρώτες έξι σεζόν, ήμουν σοκαρισμένος με το πόσο συγκινητική ήταν η ιστορία και πως δέθηκα μαζί της. Είμαι μεγάλος nerd. Ήρθα για τα τέρατα, αλλά έμεινα για το δράμα. Είναι μια πρόκληση για εμένα να σκεφτώ ένα νέο τέρας, αλλά με αυτούς τους 2 ηθοποιούς που υποδύονται αυτούς τους 2 χαρακτήρες, είναι υπέροχο να σχεδιάζεις.

– Robbie Thompson, Source

Μετά το Supernatural μπήκε στην ομάδα Comics της Marvel και δημιούργησε τα εξής:

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα