Supernatural Ιστορία: Συμφωνίες και Συμβόλαια (Deals and Pacts)

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Iro
Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

 

Οι συμφωνίες είναι επίσημες συμβάσεις, τις οποίες συνήθως συνυπογράφουν ένας άνθρωπος και μια υπερφυσική οντότητα. Η συμφωνία απαιτεί τη συναίνεση και από τα δύο μέρη. Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το ποιος μπορεί να κάνει μια συμφωνία. Ακόμη και μικρά παιδιά έχουν κάνει συμφωνίες. Οι δαίμονες συνήθως εμπλέκονται σε τέτοιου είδους συμβόλαια αλλά κάποιες φορές έχουν εμπλακεί και φαντάσματα και άγγελοι, ακόμα και θεοί. Οι λόγοι που οδηγούν σε μια συμφωνία ποικίλλουν. Με αυτή, έχει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος να αποκτήσει ή να επιτύχει κάτι που δεν θα ήταν δυνατόν με φυσικά μέσα. Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα στο πρόσωπο, που την κάνει, να σώσει κάποιον. Για να ολοκληρωθεί μια συμφωνία, κάτι σημαντικό θα πρέπει να υπάρχει ως αντικείμενο ανταλλαγής. Οι δύο πιο κοινές επιλογές είναι μια ανθρώπινη ζωή ή μια ανθρώπινη ψυχή.

“Είναι πολύ απρεπές, να κλείνονται συμφωνίες με τους διαβόλους.” Azazel, 2×01 In My Time of Dying

Οι ψυχές είναι ιδιαίτερα αξιόλογες. Η κύρια ασχολία των δαιμόνων στο σταυροδρόμι είναι να εξασφαλίζουν ανθρώπινες ψυχές για την Κόλαση. Σφραγίζουν τις συμφωνίες  με ένα φιλί και θέτουν ένα αυστηρό χρονικό όριο, συνήθως δέκα χρόνια, για τη ζωή του ατόμου, που κάνει τη συμφωνία. Μόλις περάσουν αυτά τα χρόνια, τα διαολόσκυλα στέλνονται να σκοτώσουν το καταραμένο πρόσωπο. Μόλις φτάσουν στην Κόλαση, οι ψυχές βασανίζονται και διαστρέφονται μέχρι να γίνουν οι ίδιες δαιμονικές.

Τουλάχιστον ένας άγγελος, ο Balthazar, έχει διαπραγματευτεί για μια ψυχή. Οι περισσότερες συμφωνίες μεταξύ αγγέλων και ανθρώπων προϋποθέτουν  τη συναίνεση του ανθρώπου για να χρησιμεύσει ως ένα “δοχείο” για την ουράνια οντότητα. Οι λεπτομέρειες των περισσότερων από αυτών των ρυθμίσεων, ποικίλλουν  και καλύπτονται μεμονωμένες περιπτώσεις ανθρώπων που υπηρετούν, και θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν, σαν “δοχεία”.

Ενώ οι ψυχές είναι ένα κοινό στοιχείο στις συναλλαγές, μπορούν επίσης να διαπραγματεύονται υπηρεσίες και χάρες. Και ενώ οι όροι της συμφωνίας εμφανίζονται με ρητό και ξεκάθαρο τρόπο, απώτερα κίνητρα και πράξεις χειραγώγησης μπορούν να περιπλέξουν τις προσφορές και να δημιουργήσουν νέες, απρόβλεπτες παγίδες για τους ανθρώπους. Οι περισσότερες προσφορές δεν τελειώνουν καλά για το άτομο που συμμετέχει. Αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο 9×06 Heaven Cant Wait  πως κατά την απουσία του Crowley, η Abaddon έχει ανακαλέσει όλες τις συμφωνίες και έχει αποφασίσει να συλλέξει τις ψυχές πριν την ώρα τους διπλασιάζοντας ουσιαστικά το ποσό των ψυχών που εισέρχονται στην Κόλαση.

Mary Winchester

Από πολλές πλευρές, η συμφωνία της Mary είναι η πιο σημαντική, διότι προκαλεί τόσο πολλά τραγικά γεγονότα αλλά και μια σειρά από άλλες συμφωνίες. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου 4×03 In the Beginning ο Dean στέλνεται πίσω στο χρόνο από τους αγγέλους για να παρακολουθήσουν την πρώτη επαφή του Azazel με την οικογένειά του. Η Mary Campbell είναι ένας κυνηγός, όπως και ο πατέρας της Samuel, και εμπλέκονται σε μια έρευνα που σχετίζεται με δαιμονική δραστηριότητα. Ο Azazel είναι υπεύθυνος για την παρουσία των δαιμόνων και όταν αντιμετωπίζει την Mary, προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία μαζί της, σκοτώνοντας τους γονείς της και τον αρραβωνιαστικό της, John. Της προσφέρει τη δυνατότητα να φέρει τον John πίσω στην ζωή με αντάλλαγμα το δικαίωμα να μπει στο σπίτι τους μετά από δέκα χρόνια. Υπόσχεται ότι κανείς δεν θα πάθει τίποτα αρκεί να μην τον εμποδίσει κάποιος. Η Mary συμφωνεί, τον φιλάει για να επισφραγίσει την συμφωνία και ο John επανέρχεται στην ζωή. Ο Dean προσπαθεί να εμποδίσει τη συμφωνία, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Mary και ο John παντρεύονται, αποκτούν τον Dean και στη συνέχεια τον Sam. Όταν ο Sam έγινε έξι μηνών, ο Azazel μπαίνει στο σπίτι τους, όπως παρουσιάζεται στο επεισόδιο 1×01 Pilot και στο 2×21 All Hell Breaks Loose: Part One. Πηγαίνει στο λίκνο του Sam, κόβει το χέρι του και στάζει το αίμα του στο στόμα του μικρού Sam. Η Mary αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και προσπαθεί να παρέμβει αλλά ο Azazel την σταματά, “καρφώνοντάς” την σε έναν τοίχο και στη συνέχεια, στην οροφή του δωματίου ξεσκίζοντας την κοιλιά της. Όταν ο John μπαίνει στο παιδικό δωμάτιο του Sam, βλέπει την Mary να βρίσκεται κολλημένη στην οροφή και φλόγες να ξεσπούν γύρω της. Ο Sam γίνεται ένα από τα Χαρισματικά Παιδιά και ο John γίνεται ένας κυνηγός.

John Winchester

Ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο στο τέλος του πρώτου κύκλου, 1×22 Devil’s Trap,  αφήνει τον Dean σε κώμα. Ο John καλεί τον δαίμονα Azazel σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει τον Dean στο 2×01 In My Time of Dying. Προσφέρει στον δαίμονα το Colt αλλά ο Azazel θέλει κάτι περισσότερο. Ο John τελικά  συμφωνεί με τους όρους του και ο δαίμονας διατάζει την θεριστή Tessa να επαναφέρει το πνεύμα του Dean στο σώμα του. Ο John επισκέπτεται το δωμάτιο του γιου του για να επιβεβαιώσει ότι αυτός είναι καλά και ζωντανός. Προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα δύο αγόρια του, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει πίσω στο δικό του δωμάτιο στο νοσοκομείο για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Azazel. Ο Sam βρίσκει τον πατέρα του νεκρό και το Colt να λείπει.

John: Έτσι, έχουμε μια συμφωνία.
Azazel: Όχι, John, όχι ακόμη. Θα πρέπει ακόμα να “γλυκάνεις” τους όρους της συμφωνίας.
John: Με τι;
Azazel: Υπάρχει κάτι άλλο που θέλω, όσο αυτό το όπλο. Μπορεί και περισσότερο.

Ενώ και οι δύο γιοι του, υποψιάζονται ότι ο πατέρας τους έχει κάνει μια συμφωνία, οι υποψίες τους δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι το επεισόδιο 2×08 Crossroad Blues, όταν ένας δαίμονας χλευάζει τον Dean δίνοντάς του την πληροφορία ότι ο πατέρας του βασανίζεται στην Κόλαση. Ο John καταφέρνει να ξεφύγει από την Κόλαση, όταν ανοίγει η Πύλη του Διαβόλου στο Wyoming στο 2×22 All Hell Breaks Loose: Part Two. Το πνεύμα του εξαφανίζεται πηγαίνοντας, ενδεχομένως, στον Ουρανό. Στο 4×16 On the Head of a Pin, o Alastair αποκαλύπτει ότι οι δαίμονες ήθελαν την ψυχή του John, επειδή είχαν πρόθεση να την χρησιμοποιήσουν για το σπάσιμο των 66 Σφραγίδων, που θα πρέπει να αρχίσει αν ένας δίκαιος άνθρωπος βασανίσει ψυχές στην Κόλαση. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν με τον John, ο οποίος αντιστάθηκε ακόμη και μετά από εκατό χρόνια βασανιστηρίων ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Dean Winchester

“Δεν μπορείτε να δείτε το μοτίβο εδώ; Η συμφωνία του μπαμπά, η συμφωνία μου, τώρα αυτό; Θέλω να πω κάθε φορά που ένας από εμάς είναι-είναι-είναι στο τέλος του γκρεμού ο άλλος είναι έτοιμος να πουλήσει την ψυχή του”. Dean Winchester, 3×16 No Rest for the Wicked

Ο Dean έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον εννέα συμφωνίες και έχει αποτελέσει αντικείμενο και άλλων συμφωνιών. Αφού ο πατέρας του θυσίασε τον εαυτό του στη συμφωνία του με τον Azazel  για να τον σώσει, ο Dean βασανίζεται από ενοχές και του δημιουργείται η  αίσθηση ότι δεν θα έπρεπε να είναι ζωντανός. Αυτός βέβαια αντιμετωπίζει με σκληρό τρόπο μια ομάδα ανθρώπων, που δέχτηκαν προσφορές στο 2×08 Crossroad Blues, καθώς  με τις συμφωνίες τους ωφελήθηκαν οι ίδιοι και κανείς δεν τους ανάγκασε να πουλήσουν την ψυχή τους. Ωστόσο, υποχώρησε, λύγισε όταν ανακάλυψε ότι ένας από αυτούς, ο Evan Hudson, έκανε μια συμφωνία για να σώσει την γυναίκα του από τον καρκίνο και όχι (όπως ο Dean αρχικά είχε υποθέσει) για να την κάνει να τον ερωτευτεί. Ο Dean  τότε αποφασίζει να ριψοκινδυνεύσει και καλεί έναν δαίμονα στο σταυροδρόμι σε μια προσπάθεια να σώσει τον Evan. Ο δαίμονας αρνείται να ακυρώσει την συμφωνία του Evan μέχρι που ο Dean καταφέρνει να τον παγιδεύσει κάτω από μια παγίδα του διαβόλου και άρχισε τον εξορκισμό. Ο ίδιος επιδιώκει να ανταλλάξει  την ελευθερία της ψυχής του με τον Evan και δίνει ένα φιλί για να οριστικοποιήσει την συμφωνία. Ο Dean σχεδόν υποχωρεί στο τέλος της συμφωνίας αλλά σπάει την παγίδα στο τέλος και αφήνει τον δαίμονα ελεύθερο.

Η δεύτερη συμφωνία του Dean με δαίμονα γίνεται για να αναστήσει τον Sam, ο οποίος σκοτώθηκε από τον Jake Talley στο τέλος του 2×21 All Hell Breaks Loose: Part One. Αλλόφρων, ο Dean πηγαίνει σε ένα σταυροδρόμι στις αρχές του επεισοδίου 2×22 All Hell Breaks Loose: Part Two. Ο δαίμονας στο σταυροδρόμι συμφωνεί να φέρει πίσω τον Sam αλλά αρνείται να δώσει στον Dean τα δέκα χρόνια που ζητά. Προσπαθεί να διαπραγματευτεί αλλά τελικά δεν του δίνει περισσότερο από ένα επιπλέον έτος ζωής. Και επιμένει επίσης ότι αν κάνει κάθε προσπάθεια για να παρακάμψει την συμφωνία, αυτή θα ακυρωθεί και ο Sam θα πεθάνει. Ο Dean τελικά συμφωνεί. Σε όλη τη διάρκεια του τρίτου κύκλου, ο Sam προσπαθεί να βρει τρόπους για την απελευθέρωση του αδελφού του από την συμφωνία. Μάλιστα καλεί και στη συνέχεια σκοτώνει τον δαίμονα στο σταυροδρόμι, που έκανε τη συμφωνία στο 3×05 Bedtime Stories, αλλά το συμβόλαιο της συμφωνίας το κατέχει ένας άλλος δαίμονας, η Lilith. Καμία από τις προσπάθειες του Sam και του Dean δεν είναι επιτυχής και ο Dean σκοτώνεται από τα διαολόσκυλα στο τέλος του έτους στο 3×16 No Rest for the Wicked. Στο 4×16 On the Head of a Pin, ο Alastair αποκαλύπτει ότι για τον Dean, όπως και για τον πατέρα του, υπήρχε η πρόθεση να χρησιμοποιηθούν για να σπάσει η πρώτη από τις 66 Σφραγίδες.

Οι προσπάθειες των δαιμόνων είναι πιο επιτυχείς με τον Dean, ο οποίος υποχωρεί μετά  από αρκετές δεκαετίες βασανιστηρίων και συμφωνεί να αρχίσει να βασανίζει ψυχές. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια άλλη συμφωνία από μόνη της. Ο Dean απελευθερώνεται από την Κόλαση από τον Castiel και καθ ‘όλη τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου προσπαθεί ανεπιτυχώς να εμποδίσει την έγερση του Εωσφόρου. Κατά τη διάρκεια του πέμπτου κύκλου ο Dean και ο Sam εργάζονται και οι δύο για να επιστρέψει ο Εωσφόρος στη φυλακή του και τελικά ανακάλυψαν ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν χρησιμοποιήσουν τα δαχτυλίδια από τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και με τη σύμφωνη γνώμη του Sam  να γίνει το “δοχείο” του Εωσφόρου. Μπόρεσαν να πάρουν τα τρία από τα δαχτυλίδια με τη βία αλλά το τέταρτο δαχτυλίδι απαιτεί μια διαφορετική συμφωνία. Στο 5×21 Two Minutes Before Midnight, ο Crowley παίρνει μαζί του τον Dean στο Σικάγο για να αποκτήσουν δαχτυλίδι του Θανάτου και τον εφοδιάζει με το δρεπάνι του Θανάτου. Ο Θάνατος παίρνει το δρεπάνι από τον Dean χωρίς προσπάθεια και  τότε τον προσκαλεί να καθίσει μαζί του για να απολαύσουν μια πίτσα. Ο Θάνατος προσφέρεται να δώσει στον Dean το δαχτυλίδι του, αλλά μόνο αν ο Dean συμφωνεί να αφήσει τον Sam να θυσιάσει τον εαυτό του για φυλακιστεί ξανά ο Εωσφόρος. Ο Dean συμφωνεί διστακτικά και ο Θάνατος του δίνει το δαχτυλίδι.

Ο Dean κάνει μια δεύτερη συμφωνία με το Θάνατο στον έκτο κύκλο, αφού ο Sam  έχει επιστρέψει στη Γη χωρίς την ψυχή του. Ο Dean αντιλαμβάνεται ότι ο Θάνατος θα μπορούσε να επιστρέψει η ψυχή του αδερφού του. Πηγαίνει σε ένα κακόφημο γιατρό στο 6×11 Appointment in Samarra για να σταματήσει την καρδιά του για λίγα λεπτά. Κατά τη διάρκεια της επιθανάτιας εμπειρίας του, ο Dean προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τον Θάνατο για να βοηθήσει να επιστρέψουν και τα δύο αδέλφια του από το Κλουβί του Εωσφόρου. Ο Θάνατος του λέει ότι θα επιστρέψει την ψυχή του Sam, αν ο Dean συμφωνήσει να φορέσει το δαχτυλίδι του και να ενεργήσει ως θάνατος για μία μέρα ενώ δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να αφαιρέσει το δαχτυλίδι. Ο Dean συμφωνεί και επανέρχεται στην ζωή. Βάζει το δαχτυλίδι και συνοδεύεται από την Tessa αλλά αρνείται να πραγματοποιήσει το σύνολο των καθηκόντων που του δίνεται και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Ο Dean βγάζει το δαχτυλίδι για να αποτρέψει μια μελλοντική τραγωδία και έτσι σπάει την συμφωνία. Ωστόσο, ο Θάνατος επιστρέφει και εκφράζει την ικανοποίησή του για τον  Dean αφού φάνηκε να έχει κατανοήσει το μάθημα για την φυσική τάξη, που επικρατεί. Ο ίδιος συμφωνεί να επιστρέψει την ψυχή του Sam γιατί θέλει να συνεχίσει να ερευνά τα παράξενα γεγονότα, που σχετίζονται με τις ψυχές.

Στο επεισόδιο 7×22 There Will Be Blood, ο Dean και ο Sam καλούν τον Crowley, προκειμένου να πάρουν το αίμα του και εκείνος τους προσφέρει μια συμφωνία: να πάρει όλα τα άλλα κομμάτια που απαιτούνται για το όπλο, που σκοτώνει τα Λεβιάθαν και θα τους δώσει το αίμα τελευταίος, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να πέσει σε λάθος χέρια. Ο Dean είναι αυτός που κάνει τη διαπραγμάτευση και ο Crowley  τελικά την ακολουθεί, παρά τη δική του συμφωνία με τον Dick Roman, επιτρέποντας στον Dean να σκοτώσει τον Dick με τη βοήθεια του Castiel.

Στο επεισόδιο 8×01 We need to talk about Kevin, ο Dean κάνει μια συμφωνία με το βαμπίρ Benny ενώ βρισκόταν στο Καθαρτήριο. Ο Benny τον σώζει από ένα άλλο βαμπίρ και του αποκαλύπτει ότι ξέρει μια διέξοδο από το Καθαρτήριο, που μόνο οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν και προφανώς δημιουργήθηκε ως μια ασφαλής έξοδος από τον Θεό σε περίπτωση που ένας άνθρωπος παγιδευόταν στο Καθαρτήριο.

Η συμφωνία είναι ότι αν ο Benny οδηγήσει τον Dean έξω, ο Dean θα μεταφέρει την ψυχή του Benny μαζί του πίσω στη Γη. Αφού δεν είχε καμία άλλη επιλογή, ο Dean συμφωνεί απρόθυμα με την προϋπόθεση ότι θα έβρισκαν τον Castiel και θα τον έπαιρνε μαζί του. Ενώ ο Castiel αρνείται να τον ακολουθήσει μέχρι το τέλος, ο Dean καταφέρνει να διαφύγει και εκπληρώνει την υπόσχεσή του στον Benny να μεταφέρει την ψυχή του στο χέρι του και στη συνέχεια πηγαίνει στον τάφο του Benny στη Λουιζιάνα, όπου πραγματοποιεί την ανάσταση του βαμπίρ.

Στο επεισόδιο 8×23 Sacrifice, ο Dean σε μια συμφωνία με τον Crowley προσφέρει το εξής: να σταματήσει να σκοτώνει τους ανθρώπους που τα αδέρφια έχουν σώσει στο παρελθόν και σε αντάλλαγμα θα σταματούσαν τις δοκιμασίες. Επίσης αντάλλασαν την δαιμονική πλάκα  για την αγγελική ενώ ο Crowley ήθελε μόνο την πλάκα των δαιμόνων.  Στην συνάντηση στα ερείπια της μάντρας του Bobby, ο Crowley απαιτεί να κάνει τη συμφωνία με τον Sam, καθώς εκείνος έχει πραγματοποιήσει τις δοκιμασίες, αλλά ο Dean απαιτεί να εξετάσει πρώτα το συμβόλαιο. Ο Dean χρησιμοποιεί αυτό ως δικαιολογία για να πλησιάσει τον Crowley και να του φορέσει τις χειροπέδες εγκλωβίζοντάς τον μαζί του στην παγίδα του διαβόλου δεσμεύοντας τον Βασιλιά της Κόλασης και αποδυναμώνοντας τον. Ο Dean αποκαλύπτει ότι η συμφωνία ήταν στην πραγματικότητα ένα τέχνασμα για να συλλάβει τον Crowley ώστε να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για την τρίτη δοκιμασία.

Στο επεισόδιο 9×01 I Think I’m Gonna Like it Here καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Sam, ο Dean κάνει μια συμφωνία με τον άγγελο Gadreel ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιεζεκιήλ: θα αφήσει τον Gadreel να καταλάβει τον Sam και να τον θεραπεύσει εσωτερικά, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον Gadreel να ανακτήσει τον εαυτό του από τους τραυματισμούς του. Ως μέρος της συμφωνίας, ο Gadreel θα παρέμενε κρυμμένος στο παρασκήνιο και θα επέτρεπε στον Sam να έχει τον έλεγχο, ενώ θα διέγραφε την αλήθεια από την μνήμη του και έτσι δεν θα μπορούσε να απορρίψει τον Gadreel. Μόλις ο Sam θα επουλωνόταν, ο Gadreel θα άφηνε τον Sam  για ένα νέο “δοχείο”. Για λίγο χρονικό διάστημα, ο Gadreel τηρεί την συμφωνία, μόνο που εμφανίζεται όταν ο Sam βρίσκεται σε κίνδυνο ή ο Dean χρειαζόταν τη βοήθειά του αλλά τελικά την καταπατά για να εργαστεί ως υπολοχαγός του Metatron, που σχεδιάζει να φέρει την τάξη στον Ουρανό. Τελικά, ο Gadreel αποβάλλεται βίαια από τον Sam αφού μαθαίνει την αλήθεια.

Στο επεισόδιο 9×10 Road Trip, καθώς προσπαθεί να σώσει τον Sam από την κατοχή του Gadreel, ο Dean κάνει μια άλλη συμφωνία με τον Crowley: να βοηθήσει τον Sam να αποβάλει τον Gadreel για να τον απελευθερώσει προσωρινά, επιτρέποντάς του να κινηθεί, καθώς βρισκόταν αιχμάλωτος υπό τον έλεγχο των δεσμευτικών χειροπέδων. Παρά τις προσπάθειές του να αποβάλει ο Sam τον Gadreel, αρχικά αποτυγχάνει αλλά ο Crowley καταφέρνει τελικά μετά από μια σύντομη κατοχή του Sam να του αποκαλύψει την κατάστασή του, επιτρέποντάς του να αποβάλει τον άγγελο σε αντάλλαγμα την πλήρη ελευθερία του. Στη συνέχεια, ο Dean κρατά μέχρι τέλους την συμφωνία τους και δίνει την δυνατότητα στον Crowley να φύγει αλλά τον προειδοποιεί ότι αν συναντηθούν και πάλι, θα τον σκοτώσει.

Sam Winchester

Ο Sam έχει γίνει δύο φορές το αντικείμενο συμφωνιών που έχουν πραγματοποιηθεί από τον αδελφό του Dean. Ο μικρός αδερφός ανασταίνεται μετά από συμφωνία του Dean στο 2×22 All Hell Breaks Loose: Part Two και την εκ νέου συμφωνία του Dean στο 6×11 Appointment in Samarra. Ο Sam έχει προσπαθήσει να κάνει τις δικές του συμφωνίες αρχίζοντας στο επεισόδιο 3×05 Bedtime Stories. Σε αυτό το επεισόδιο απειλεί μία δαίμονα σε σταυροδρόμι με το Colt  προσφέροντας την δυνατότητα να  την αφήσει να ζήσει αν θα ελευθέρωνε τον Dean. Εκείνη του απαντάει ότι δεν μπορεί να το κάνει και δεν θα συνεργαστεί και έτσι ο Sam την σκοτώνει. Μετά το θάνατο του Dean, ο Sam προσπαθεί να κάνει τη δική του συμφωνία για να ανταλλάξει τον εαυτό του με τον Dean, αλλά ο δαίμονας στο σταυροδρόμι, που ο ίδιος καλεί, αρνείται να κάνει την συμφωνία. Ο Sam τον σκοτώνει όπως υπονοείται στο 4×09 I Know What You Did Last Summer.

Μετά την επιστροφή του Dean από την Κόλαση, ο Sam αισθάνεται όλο και περισσότερο ότι εναπόκειται σε αυτόν να ρυθμίσει τα πράγματα σωστά και να σταματήσει την Lilith, που σχεδιάζει να απελευθερώσει τον Εωσφόρο. Στο 4×18 The Monster at the End of this Book, η Lilith προσεγγίζει τον Sam με μια συμφωνία ώστε να δώσουν ένα τέλος στις διαμάχες τους και να διατηρήσουν την κατάσταση όπως έχει. Ο Sam της λέει ότι θα συμφωνήσει αλλά προσπαθεί αντίθετα να σκοτώσει την Lilith (Αργότερα σχολιάζει ότι ποτέ δεν πίστευε ότι η Lilith θα τηρούσε  οποιαδήποτε συμφωνία που έκαναν, εικασίες ότι θα μπορούσε να βρει κάποιο παραθυράκι επιτρέποντας της να συνεχίσει να τους κυνηγά). Η συμπλοκή τους  διακόπτεται από την άφιξη του προφήτη Chuck και την παρέμβαση του Αρχαγγέλου του.

Μετά την έγερση του Εωσφόρου και την εξάντληση των μέσων για να τον νικήσει, ο Sam κάνει μια συμφωνία με τον Εωσφόρο και συναινεί να χρησιμεύσει ως το “δοχείο” του. Αν ο Sam θα μπορούσε να του αντισταθεί, τότε θα έμπαινε στο Κλουβί του, αλλά αν ο Εωσφόρος κερδίσει, τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Sam ως το “δοχείο” του για την καταπολέμηση του Michael στο Stull νεκροταφείο. O  Sam κέρδισε τελικά και εκ νέου φυλακίζεται ο Εωσφόρος.

Ο Sam προσφέρει μια άλλη συμφωνία με την Leprechaun στο 6×09 Clap your hands if you beleive …. Η ψυχή του είναι παγιδευμένη στο Κλουβί του Εωσφόρου και το Leprechaun προσφέρεται να του την επιστρέψει αν ο Sam θα συμφωνήσει ότι δεν θα διώξει τις νεράιδες που σπέρνουν τον όλεθρο. Ο μικρός αδερφός αρνείται την συμφωνία λέγοντας στον Dean αργότερα ότι το έκανε επειδή οι συμφωνίες ποτέ δεν έχουν καλό τέλος. Ο Sam καλεί τον άγγελο Balthazar στο 6×11 Appointment in Samarra για να μάθει πώς να αποτρέψει την ψυχή του από το να επιστρέψει μετά την συμφωνία του Dean με τον Θάνατο, πιστεύοντας ότι η ζημιά που η ψυχή του έχει υποστεί στο Κλουβί είναι τεράστια και θα τον καταστρέψει αν επιστρέψει στο σώμα του. Συμφωνεί να θεωρείται ότι χρωστάει χάρη στον άγγελο, όταν ο Balthazar του δίνει ένα ξόρκι. Ο Dean εμποδίζει τον Sam να ολοκληρώσει τα μάγια και η ψυχή του επιστρέφεται. Ο Balthazar ποτέ δεν αναφέρθηκε στο χρέος πριν σκοτωθεί από ον Castiel, ο οποίος καθαρίζει το χρέος.

Στο 8×19 Taxi driver ο Sam κάνει μια συμφωνία με τον αδίστακτο θεριστή Ajay για να μεταφερθεί από και προς την κόλαση ώστε να μπορεί να σώσει μια αθώα ψυχή και να την αφήσει να οδηγηθεί στον Ουρανό για να ολοκληρωθεί η δεύτερη δοκιμασία με απώτερο στόχο να κλείσει τις Πύλες της Κόλασης. Ο Ajay συμφωνεί να μεταφέρει τον Sam αν οι Winchesters κάνουν μια χάρη για αυτόν σε έναν μελλοντικό χρόνο. Αντί για τη μεταφορά του Sam απευθείας στην Κόλαση, ο Ajay τον οδηγεί στο Καθαρτήριο όπου υπάρχει μια πύλη, που λειτουργεί ως κερκόπορτα ώστε να μπορεί να γλιστρήσει μέσα μόνος του και του λέει να τον συναντήσει στο ακριβές σημείο που τον άφησε ακριβώς μετά από είκοσι τέσσερις ώρες . Δυστυχώς, ο Crowley σκοτώνει τον Ajay, εμποδίζοντάς τον να μεταφέρει πίσω τον Sam και τον Bobby Singer και έτσι ο μικρός αδερφός καταλήγει ότι πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο να ξεφύγουν από το Καθαρτήριο με τη βοήθεια του Benny.

Στο επεισόδιο 8×23 Sacrifice, o Sam για να σώσει την σερίφη Jody Mills και όλους τους άλλους ανθρώπους,  που ο ίδιος και ο Dean έχουν κατά καιρούς σώσει, κάνει μια συμφωνία με τον Crowley. Η συμφωνία αναφέρει ότι ο Crowley θα σταματήσει, αν  τα δύο αδέρφια σταματήσουν τις δοκιμασίες και να ανταλλάξουν την δαιμονική πλάκα για την αγγελική.

Στο επεισόδιο 9×06 Heaven Cant Wait, ο Crowley προσφέρει στον Sam μια συμφωνία για να μεταφράσει την αγγελική πλάκα  για τον ίδιο και τον Kevin: να του επιτρέψουν να καλέσει την Abaddon και αυτός θα κάνει τη μετάφραση. Αν και είναι αρχικά διστακτικοί, ο Sam συμφωνεί και ετοιμάζει ένα κύπελλο αίματος που ο Crowley επιμένει να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το αίμα του Kevin αντί του Sam. Αν και είναι εξοργισμένος από την αποκάλυψη ότι η Abaddon μεταμορφώνει την Κόλαση και ανακαλεί σε όλες τις συμφωνίες που έχει κάνει ποτέ, ο Crowley τηρεί μέχρι τέλος την συμφωνία λέγοντας ότι αυτό κάνει πάντα και μεταφράζει το κείμενο, ενημερώνοντας τον Sam και τον Kevin ότι το ξόρκι του Metatron είναι μη αναστρέψιμο.

Στο επεισόδιο 10×18 Book of the Damned και στο επεισόδιο 10×19 The Werther Project, ο Sam κάνει μια συμφωνία με την Rowena για να αποκωδικοποιήσει το Βιβλίο των Καταραμένων και να σώσει τον Dean από το Σημάδι του Κάιν. Η Rowena συμφωνεί να σώσει τον Dean αν ο Sam δεχτεί να σκοτώσει τον Crowley γι ‘αυτήν. Αργότερα, ο Sam δένει με αλυσίδες την Rowena μέχρι να σώσει τον Dean λέγοντάς της ότι εξακολουθεί  να ισχύει μέχρι τέλους  η συμφωνία τους αλλά αυτό το κάνει απλώς για να διασφαλίσει ότι εκείνη δεν θα χρησιμοποιήσει το Βιβλίο για οτιδήποτε άλλο.

Bobby Singer

Ο Bobby είναι έξαλλος όταν ανακαλύπτει ότι ο Dean έκανε μια συμφωνία για να φέρει τον Sam πίσω στη ζωή στο 2×22 All Hell Breaks Loose: Part Two.

Bobby: Ηλίθιε! Τι έκανες; Τι έκανες;! Έκανες μια συμφωνία … Για τον Sam, έτσι δεν είναι; Πόσο καιρό σου δώσανε;
Dean: Bobby.
Bobby: Πόσο καιρό ;!
Dean: Έναν χρόνο.
Bobby: Να σε πάρει, Dean.
Dean: Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βρούμε αυτό το κιτρινομάτικο κάθαρμα. Γι ‘αυτό θα θυσιάσω τον εαυτό μου. Δεν έχω τίποτα να χάσω τώρα, έτσι δεν είναι;
Bobby: Θα μπορούσα να σε στραγγαλίσω!
Dean: Και να με στείλεις κάτω παραβιάζοντας το χρονοδιάγραμμα;
Bobby: Τι συμβαίνει με σας Winchesters, ε; Εσείς, ο πατέρας σου. Τρώγεστε τόσο πολύ να ρίξετε τον εαυτό σας κάτω από το λάκκο.
Dean: Αυτό είναι το θέμα μου. Ο μπαμπάς μου με έφερε πίσω, Bobby. Υποτίθεται ότι δεν θα έπρεπε να είμαι καν εδώ. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό, το ξέρεις; Είναι σαν η ζωή μου θα μπορούσε να σημαίνει κάτι.
Bobby: Τι; Και δεν είχε νόημα πριν ;! Έχετε τόσο χαμηλή εκτίμηση για τους εαυτούς σας; Σας έχει λασκάρει βίδα στο κεφάλι ;!
Dean: Δεν μπορούσα να τον αφήσει να πεθάνει, Bobby. Δεν θα μπορούσα. Αυτός είναι ο αδελφός μου.
Bobby: Πώς θα είναι ο αδελφός σου όταν το ανακαλύψει, όταν μάθει ότι πρόκειται να πας στην Κόλαση; Πως ένιωσες όταν κατάλαβες ότι ο πατέρας σου πήγε για σας;

Παρά την επιμονή του ότι οι συμφωνίες είναι μια κακή ιδέα γενικά, καταλήγει ο ίδιος να κάνει μία για τον εαυτό του. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου 5×20 The Devil You Know, ο Crowley προσεγγίζει τον Βοbby με μια προσφορά: σε αντάλλαγμα για την ψυχή του Bobby, ο Crowley θα του αποκαλύψει την θέση του Θανάτου, έτσι ώστε οι Winchesters να έχουν την ευκαιρία να πάρουν το δαχτυλίδι του Καβαλάρη της Κόλασης. Ο Crowley υπόσχεται να δώσει την ψυχή πίσω στον Bobby το συντομότερο και η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί. Ο Bobby είναι διστακτικός αρχικά αλλά  στο τέλος συμφωνεί.

Bobby: Ο κόσμος θα τελειώσει. Φαίνεται ανόητο να πάρει όλα τα πολύτιμα και όχι μια ασήμαντη ψυχή.

Ο Crowley συμφωνεί  επίσης με τον Bobby, ο οποίος είχε παραλύσει μήνες νωρίτερα, για να  μπορέσει να περπατήσει ξανά. Ωστόσο, ενώ ο Crowley είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Bobby και τους Winchesters να σταματήσουν τον Εωσφόρο, δεν φαίνεται να επιθυμεί να επιστρέψει την ψυχή του Bobby αφού τα καταφέρουν. Στο 6×04 Weekend at Boobys, ο Bobby τον παγιδεύει και προσπαθεί να τον κάνει να τον απελευθερώσει από την συμφωνία αλλά τα διαολόσκυλα αναγκάζουν τον Bobby να απελευθερώσουν τον Crowley. Ο δαίμονας του λέει ότι έχει δέκα χρόνια για να ζήσει και αναχωρεί. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, ο Bobby προσπαθεί να βρει μια διέξοδο από την συμφωνία του.

Ο ίδιος βασανίζει έναν άλλο δαίμονα σε σταυροδρόμι για να μάθει το ανθρώπινο όνομα του Crowley και με τη βοήθεια του Rufus Turner καταφέρνει να έρθει σε επαφή με το φάντασμα του γιου του Βασιλιά της Κόλασης, Gavin MacLeod. Το πνεύμα λέει στον Bobby που βρίσκεται ο τάφος του πατέρα του. Ο Bobby καλεί τον Crowley και με τον Sam και τον  Dean απειλεί να κάψει τα οστά του δαίμονα. Με αυτόν τον τρόπο απειλεί να καταστρέψει τον ίδιο. Στο τέλος ο Crowley αποδέχεται το αίτημα για την επιστροφή της ψυχής του Bobby. Ο Bobby του υπενθυμίζει να υποχωρήσει και για το θέμα με τα πόδια του Bobby. Αν και ο Crowley σπάει την συμφωνία, ακόμα χρησιμοποιεί την επιρροή του πάνω στον θεριστή  Ajay να στείλει την ψυχή του Bobby στην Κόλαση πριν ο Sam και ο Dean την διασώσουν και την στείλουν στον Ουρανό.

Samuel Campbell

Ο Samuel σκοτώνεται από τον Azazel το 1973, για να διασφαλίσει την συμφωνία της Mary στο 4×03 In the Beginning. Κάποια στιγμή μετά την εκ νέου φυλάκιση του Εωσφόρου, ο Samuel απομακρύνεται από τον Ουρανό από τον Crowley. Σε κάποιο σημείο μετά την επιστροφή του στη γη, ο Samuel κάνει μια συμφωνία με τον Crowley για να φέρει την Mary Winchester πίσω στη ζωή σε αντάλλαγμα την βοήθειά του στον εντοπισμό του Καθαρτηρίου. Οι προσπάθειες του Samuel να εκπληρώσει την συμφωνία του με τον Crowley θα τον φέρουν σε σύγκρουση με τον Sam και τον Dean. Τελικά τους προδίδει στο επεισόδιο 6×10 Caged Heat, επιτρέποντας στον Crowley να τους φυλακίσει και παραλίγο να σκοτώσει τα δύο αδέρφια. Ο ψεύτικος θάνατος του Crowley άφησε την κατάσταση της συμφωνίας του με τον Samuel άγνωστη αλλά και η μελλοντική διάλυση του Samuel με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, την κάνει ακόμη λιγότερο πιθανή να τηρηθεί.

Συμφωνίες με Δαίμονες

Bela

Στο 14, η Bela προσεγγίζεται από έναν δαίμονα στο σταυροδρόμι που έχει καταλάβει ένα άλλο παιδί, όπως φαίνεται σε ένα flashback στο 3×15 Time is on My Side. Ο δαίμονας προσφέρεται να “αναλάβει” τον βάναυσο πατέρα της, αν η ίδια συμφωνεί να πουλήσει την ψυχή της, την οποία ο δαίμονας θα συλλέξει σε δέκα χρόνια. Η Bela κάνει τη συμφωνία και οι γονείς της πεθαίνουν σε ένα δυστύχημα με το αυτοκίνητο, που προκλήθηκε από χαλασμένα φρένα. Η Bela γίνεται προμηθευτής  σπάνιων αποκρυφιστικών  αντικειμένων. Κλέβει το Colt από τον Sam και τον Dean και προσπαθεί να το ανταλλάξει για να απελευθερωθεί από την συμφωνία της. Ο δαίμονας που κατέχει το συμβόλαιό της, όμως, θέλει περισσότερα: η Bela πρέπει να σκοτώσει τους Winchesters. Εισβάλλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και πυροβολεί τα σεντόνια στα κρεβάτια τους. Αλλά οι αδελφοί έχουν ήδη φύγει και έχουν αφήσει κάποιες κούκλες στις θέσεις τους. Η συμφωνία της Bela πλησιάζει να ολοκληρωθεί και αφήνεται να εννοηθεί ότι τα διαολόσκυλα την σκότωσαν.

Crowley

Ο Crowley είχε το ανθρώπινο όνομα Fergus MacLeod. Ήταν ένας ράφτης, που ζούσε στην Σκωτία και μια μέρα έκανε μια συμφωνία με ένα δαίμονα για “για επιπλέον τρεις ίντσες κάτω από τη ζώνη”, δηλαδή για ένα μεγαλύτερο …εργαλείο. Μετά το θάνατό του, ο Fergus πήγε στην Κόλαση και μετατράπηκε σε ένα δαίμονα που πήρε το όνομα Crowley.

Evan Hudson

Ο Evan Hudson προσεγγίστηκε από έναν δαίμονα σε σταυροδρόμι στο Bar LLOYD’S. Θα πουλήσει την ψυχή του για να θεραπεύσει τον καρκίνο της συζύγου του. Δέκα χρόνια αργότερα, όταν το συμβόλαιο του πρόκειται να κλείσει, ο Sam και ο Dean ερευνούν σχετικούς θανάτους στην περιοχή του. Ο Evan ξέρει πως ο θάνατός του πλησιάζει, καθώς ο ίδιος έχει ακούσει το ουρλιαχτό από τα διαολόσκυλα. Ο Sam και ο Dean έρχονται στο σπίτι του αφού η σύζυγός του έχει φύγει. Ο Sam μένει με τον Evan μέσα σε ένα δαχτυλίδι από  χώμα νεκροταφείου (σκόνη hoodoo), ενώ ο Dean πηγαίνει σε ένα σταυροδρόμι και διαπραγματεύεται για την απελευθέρωση του Evan. Ο Evan απελευθερώνεται τελικά από την συμφωνία του.

George Darrow

Ο George Darrow κάλεσε έναν δαίμονα σε σταυροδρόμι έξω από το μπαρ LLOYD’S. Ήταν ένας καλλιτέχνης ο οποίος πούλησε την ψυχή του για το ταλέντο. Όταν οι αδερφοί Winchesters  τον συναντούν δέκα χρόνια αργότερα, έχει μπλοκάρει την είσοδο στο διαμέρισμά του με μια σειρά από χώμα νεκροταφείου, ώστε να μπορεί να τελειώσει το τελευταίο έργο του. Ενώ έκανε την συμφωνία για να αποκτήσει ταλέντο, ωστόσο δεν ήταν πετυχημένος και δημοφιλής ως καλλιτέχνης. Ο δαίμονας που είχε καλέσει ο ίδιος, έμεινε στο LLOYD’S κι άλλες μέρες για να κάνει άλλες προσφορές. Ο George αισθάνεται ένοχος για την γνωριμία των άλλων ανθρώπων με τον δαίμονα ενώ δέχεται τη μοίρα του ως τιμωρία και αρνείται την βοήθεια των Winchesters.

Mr. Pendleton

Ο Mr.Pendleton είναι υπεύθυνος για μια μεγάλη τράπεζα αλλά έχει κάνει σοβαρά οικονομικά λάθη. Για να αποκτήσει ένα σχέδιο διάσωσης για την τράπεζά του, ο Pendleton πουλάει την ψυχή του στον Crowley, ο οποίος του δίνει δέκα χρόνια, στο 5×10 Abandon All Hope ….

Robert Johnson

Στο Μισισιπή το 1930, ο Robert πουλάει την ψυχή του σε έναν δαίμονα σε σταυροδρόμι για να γίνει “ο καλύτερο μπλουζίστας που έζησε ποτέ”. Οκτώ χρόνια αργότερα, ενώ παίζει κιθάρα σε ένα κλαμπ, ο Robert ακούει τα διαβολόσκυλα. Τρέχει από το μπαρ και κλειδώνεται μέσα σε ένα σπίτι. Όταν οι φίλοι του μπαίνουν στο σπίτι, ο Robert είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, παραμιλώντας για μαύρα σκυλιά.

Sean Boyden

Αυτός ο αρχιτέκτονας έκανε μια συμφωνία με τον δαίμονα, που είχε καλέσει ο George Darrow. Άρχισε να σχεδιάζει εντυπωσιακές κατασκευές και κέρδισε την επιτυχία και την επαγγελματική αναγνώριση. Πέθανε καθώς έπεσε από την κορυφή ενός κτιρίου δέκα χρόνια μετά την συμφωνία που είχε κάνει. Ο Sam και ο Dean εικάζουν ότι πήδηξε για να ξεφύγει από τα διαολόσκυλα.

Dr. Silvia Pearlman

Η Dr. Pearlman πούλησε την ψυχή της στον δαίμονα, που είχε καλέσει ο George Darrow. Μετά από δέκα χρόνια ευημερίας, η Dr Pearlman έγινε η επικεφαλής του χειρουργικού τμήματος σε ένα νοσοκομείο. Καθώς το τέλος της δεκαετίας πλησίαζε, άρχισε να βλέπει τα διαολόσκυλα. Εκείνη κρύφτηκε σε ένα ξενοδοχείο αλλά τελικά αυτά την βρήκαν και την σκότωσαν.

Μάγισσες

Η κα Renee Van Allen, η Elisabeth και η Amanda Burns είναι μέλη μιας ένωσης μαγισσών στα προάστια στο 3×09 Malleus Maleficarum. Χρησιμοποιούν ξόρκια και τελετουργικά για να εξασφαλίσουν την ευημερία για τις ίδιες και τις οικογένειές τους. Μία από αυτές κέρδισε μια σειρά από εκθέσεις τεχνών και ο σύζυγος μιας άλλης πήρε προαγωγή. Κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους με την μαγεία, δεσμεύουν τις ψυχές τους στους δαίμονες με αντάλλαγμα την εξουσία. Το γεγονός ότι δεν πίστευαν σε δαίμονες ή ότι δεν θεωρούσαν πως οι συμφωνίες που έκαναν δεν ήταν αληθινές, δεν κάνει τις συμφωνίες λιγότερο σημαντικές. Ένα μέλος της παρέας, η Tammi, είναι στην πραγματικότητα ο δαίμονας στον οποίο οφείλουν τις ψυχές τους. Όλα τα μέλη της παρέας σκοτώθηκαν και προφανώς τα έστειλε στην Κόλαση.

Ruby

Η Ruby ήταν μια μάγισσα κατά τη διάρκεια των μεσαιωνικών χρόνων που πούλησε, επίσης, την ψυχή της στον δαίμονα που ονομάζεται Tammi. Πήγε στην Κόλαση μετά το θάνατό της και έγινε ένας δαίμονας.

Castiel

Ο Crowley έκανε μια συμφωνία με τον άγγελο Castiel για να εντοπίσει το Καθαρτήριο και να μοιραστεί με αυτόν όλες τις ψυχές εκεί και έτσι ο καθένας να διαθέτει πολύ περισσότερη δύναμη ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν την εξουσία τους  στις αντίστοιχες θέσεις τους στον Παράδεισο και την Κόλαση. Ως “προκαταβολή” για να βοηθήσει τον Castiel τώρα, ο Crowley προσφέρει 50.000 ψυχές από την Κόλαση για να τον βοηθήσει στην πόλεμό του ενάντια στον Raphael. Ο Castiel συμφώνησε και οι δύο συνεργάστηκαν το επόμενο χρονικό διάστημα για να βρεθεί ένας τρόπος  να ανοίξουν το Καθαρτήριο, με τον Castiel να προδίδει τον Sam και τον Dean. Τελικά ανακάλυψαν έναν τρόπο για να ανοίξει το Καθαρτήριο αλλά τελικά ο Castiel προδίδει τον Crowley με την πρόθεση να πάρει όλες τις ψυχές για τον εαυτό του. Ο Crowley, στη συνέχεια, κάνει την ίδια συμφωνία με τον Raphael αλλά ο Castiel προσποιείται ότι θα τους δώσει το αίμα που χρειάζονται και προδίδει και τους δύο εκτελώντας το τελετουργικό για τον εαυτό του κατορθώνοντας να συλλέξει όλες τις ψυχές. Ο Castiel μπόρεσε τότε να σταθεροποιήσει τη θέση του μετά  την δολοφονία του Raphael αλλά τελικά επιστρέφει τις ψυχές, αλλά όχι πριν οι Leviathans ξεφύγουν.

Becky Rosen και 15 ακόμη άνθρωποι

Ο δαίμονας, που κάνει συμφωνίες σε σταυροδρόμι Guy άρχισε να συλλέγει συμβόλαια με τους ανθρώπους και στη συνέχεια, με τον υποτακτικό του Jackson  τους σκοτώνει σε “ατυχήματα” έτσι ώστε να μπορεί να συλλέξει τις ψυχές τους νωρίς και να αποκτήσει περισσότερη εξουσία για τον εαυτό του. Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Guy παρουσίασε τον εαυτό του ως μάγο αντί για ένα δαίμονα και πρόβαλλε τις ικανότητές του για να προσελκύσει πελάτες. Ωστόσο, όταν ο Guy προσπάθησε να κάνει μια συμφωνία με την Becky, η οποία χρησιμοποίησε ένα προσωρινό φίλτρο αγάπης από τον Guy για να παντρευτεί με τον Sam, συνειδητοποιεί πως ο ίδιος είναι ένας δαίμονας και τελικά τον παγιδεύει σε μια παγίδα του διαβόλου για να προσπαθήσει να τον αναγκάσει να σπάσει τις συμφωνίες. Εκείνος αρνείται και τον ελευθερώνει ο Jackson αλλά η Becky σκοτώνει τον υποτακτικό του στην σύγκρουση, που ακολουθεί. Ο Crowley φτάνει και προσφέρει στους Winchesters μια συμφωνία: να του παραδώσουν τον Guy και ο Crowley θα ακυρώσει όλες της προσφορές του Guy. Ο Crowley επικυρώνει την συμφωνία και συλλαμβάνει τον Guy γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αφού καταπάτησε τις συμφωνίες του.

Dick Roman

Γνωρίζοντας ότι το αίμα του Crowley είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί ένα όπλο ικανό να τον σκοτώσει, ο Dick καλεί το δαίμονα εγκλωβίζοντάς τον σε μια παγίδα του διαβόλου για να συζητήσουν το θέμα. Ο Dick προσφέρει τον Καναδά στον Crowley για να τον χρησιμοποιήσουν οι δαίμονές του με αντάλλαγμα ο Crowley να δώσει στους Winchesters λάθος αίμα και να αφήσει την Αμερική στα Leviathans. Ο Crowley, ο οποίος αργότερα ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλη επιλογή, λόγω εγκλωβισμού, συμφωνεί με τους όρους. Αντί να σφραγίσει την συμφωνία με ένα φιλί, ως συνήθως, ο Crowley βγάζει ένα τεράστιο συμβόλαιο που ο ίδιος και ο Dick θα περάσουν όλη τη νύχτα εκεί ​​και μετά από τροποποιήσεις καταλήγουν σε συμφωνία και υπογράφουν. Παρά τη σύμβαση, ο Crowley προδίδει τον Dick, δίνοντας το αίμα του στους Winchesters ενημερώνοντάς τους για τη συμφωνία και ότι θέλει τον Dick  νεκρό.

Kevin Tran

Μετά τον εντοπισμό Kevin, ο Crowley του προσφέρει μια συμφωνία: να γυρίσει πίσω σε αυτόν και ο Crowley θα αφήσει ελεύθερη την κοπέλα του Kevin Channing, που κατέχεται από έναν δαίμονα. Ο Kevin προσποιείται ότι συμφωνεί αλλά παρασύρει στην πραγματικότητα  τους δύο δαίμονες στο πίσω δωμάτιο, όπου τους ραντίζει με  αγιασμό και δραπετεύει με τον Sam και τον Dean. Εξοργισμένος από αυτό, ο Crowley δολοφονεί την Channing. Ενώ είναι αιχμάλωτος των Winchesters, ο Crowley προσφέρει στον Kevin μια δεύτερη συμφωνία: να τον ελευθερώσει και θα οδηγήσει τον Kevin στην μητέρα του, που ισχυρίζεται ότι είναι ακόμα ζωντανή. Ενώ ο Kevin μπαίνει στον πειρασμό, δεν αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Crowley και δεν τον απελευθερώνει τελικά.

Carl Granville

Τον Φεβρουάριο του 2003, καθώς θέλει να παντρευτεί την Alice Cassity, ο Carl αποφασίζει να καλέσει έναν δαίμονα σε σταυροδρόμι για να κατακτήσει την γυναίκα της καρδιάς του. Καταλήγει να καλέσει τον Crowley, τον Βασιλιά των συμφωνιών σε σταυροδρόμι, με αποτέλεσμα η Alice να τον αγαπήσει και να τον παντρευτεί. Ωστόσο, ο Crowley δεν του είχε ομολογήσει ότι σε δέκα χρόνια θα πρέπει να συλλέξει την ψυχή του και ο ίδιος δεν το γνώριζε αυτό μέχρι που ένα  διαολόσκυλο τον σκοτώνει δέκα χρόνια αργότερα.

Margot Cassity

Θέλοντας να έχει τα πάντα η οικογένεια της και να είναι ευτυχισμένη και πιστεύοντας ότι θα το πετύχαιναν αν ήταν πλούσιοι, η Margot κάνει μια συμφωνία με τον Crowley όταν του πρόσφερε γεύμα τότε που είχε παρουσιαστεί στην οικογένεια ως  περιοδεύων πλασιέ. Εκείνος της πρόσφερε την δυνατότητα να βρει πετρέλαιο ώστε να μπορούν να γίνουν πλούσιοι. Ο Crowley δεν την ενημερώνει βέβαια ότι την ψυχή της θα συρθεί στην κόλαση σε δέκα χρόνια και ενώ ψάχνουν στο δάσος για τον λύκο, που πιστεύει ότι σκότωσε τον γαμπρό της  Carl, τελικά σκοτώνεται από ένα διαολόσκυλο παρά τις προσπάθειες, που κατέβαλε ο Sam.

Ellie

Αφού ανακάλυψε ότι η Margot είχε κάνει μια συμφωνία με τον Crowley, η Ellie  αποφασίζει να κάνει και η ίδια μια συμφωνία για να θεραπεύσει τη μητέρα της από τη νόσο του Πάρκινσον, καθώς δεν ήθελε να την βλέπει να υποφέρει. Η μητέρα της πια δεν υποφέρει ως αποτέλεσμα της συμφωνίας αλλά ο Crowley αμέλησε να την ενημερώσει για το γεγονός ότι θα επιστρέψει για να πάρει πίσω την ψυχή της σε δέκα χρόνια. Όταν το διαολόσκυλο έρχεται γι ‘αυτήν, ο Sam καταφέρνει να το σκοτώσει και οι Winchesters την παρακινούν να φύγει μακριά με ένα μαγικό σακουλάκι ώστε να παραμείνει κρυμμένη και να μην μπορεί να την εντοπίσει ο Crowley και συλλέξει την ψυχή της. Αν και εξακολουθεί να προορίζεται για την κόλαση όταν πεθάνει τελικά, ο Dean πιστεύει ότι αν καταφέρει να σφραγίσει την πύλη,  αυτή θα είναι μια χαρά.

Lester Morris

Αφού συνέλαβε την γυναίκα του να τον απατά, ο  Lester εντοπίζεται από τον Sam μεθυσμένος σε ένα μπαρ θρηνώντας γιατί καταστράφηκε η ζωή του. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Lester συνειδητοποιεί ότι θέλει εκδίκηση για τη σύζυγό του αλλά ξέρει ότι δεν θα κάνει τελικά τίποτα. Ο Sam του λέει τότε ότι υπάρχει ένας τρόπος για να πάρει την εκδίκησή του καθώς και ό, τι άλλο θέλει. Ο Sam οδηγεί τον Lester σε ένα σταυροδρόμι, όπου έχει καλέσει έναν δαίμονα σε μια  παγίδα του διαβόλου αλλά πριν ο Sam μπορέσει να παρέμβει, ο Lester κάνει μια συμφωνία με το δαίμονα Dar να σκοτώσει την γυναίκα του. Ωστόσο, όταν ο Crowley στέλνει τον δαίμονα – Dean για να σκοτώσει τη γυναίκα του Lester, ο Dean λογομαχεί με τον Lester για τους λόγους που επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η  συμφωνία, χλευάζοντας την έλλειψη θάρρους του, με αποκορύφωμα ο Dean να μαχαιρώσει τον Lester με την Πρώτη Λεπίδα, με αποτέλεσμα ο Crowley να μην μπορεί να διεκδικήσει την ψυχή του Lester αφού εκείνος πέθανε πριν την εκπλήρωση της συμφωνίας.

Gunner Lawless

Θέλοντας άλλη μια ευκαιρία για έναν τίτλο στην πάλη, ο Gunner έκανε μια συμφωνία με έναν δαίμονα τον Duke . Ο Gunner κέρδισε τον τίτλο αλλά αυτό κράτησε μόνο για μια εβδομάδα. Δέκα χρόνια αργότερα, ο δαίμονας προσφέρει στον Gunner την ευκαιρία να αποφύγει τα διαολόσκυλα βοηθώντας τον να συλλέξει ψυχές, για να έχει ένα γερό “κομπόδεμα”. Όταν φθάνουν οι Winchesters, ο Gunner επιλέγει να τους βοηθήσει και να σκοτώσει τον Duke. Στη συνέχεια, τα διαολόσκυλα έρχονται για τον Gunner που αποφασίζει να τα αντιμετωπίσει καθώς αισθάνεται ότι αξίζει να πάει στην Κόλαση για κακές πράξεις του.

Noel

Το 2006 ένας άνδρας με το όνομα Noel έκανε σε ένα σταυροδρόμι μια συμφωνία με τον Crowley και σύμφωνα με τον Noel αυτό του επέτρεψε να μάθει πολλά από τα μυστικά του κόσμου. Έχοντας βρει το Κέρας του Ιησού και καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση της συμφωνίας του, ο Noel θα προβεί σε μια άλλη συμφωνία με τον Crowley. Θα του δώσει το Κέρας σε αντάλλαγμα την ακύρωση της σύμβασής τους. Ο Crowley υποχρεώνεται να  καταστρέψει το έγγραφο τη στιγμή που αποκτά το Κέρας. Ωστόσο, ο Crowley αποφασίζει να τον σκοτώσει έτσι κι αλλιώς και του σπάει το λαιμό του.

Συμφωνίες με Πνεύματα

Jake Devins

Όταν ήταν μικρό παιδί, ο Jake και ένας από τους φίλους του, έπνιξαν κατά λάθος ένα άλλο αγόρι, τον Peter Sweeney σε μια λίμνη. Στη συνέχεια, απέκρυψαν το θάνατό του. Χρόνια αργότερα, όπως φαίνεται στο 1×03 Dead in the Water το εκδικητικό πνεύμα του πνιγμένου αγοριού αρχίζει να παίρνει εκδίκηση, με αποκορύφωμα την επίθεση στον εγγονό του Jake, Lucas. Ο Lucas τραβιέται κάτω από την επιφάνεια της λίμνης και ο Jake βουτάει στο νερό, φωνάζοντας στο πνεύμα να πάρει τον ίδιο και να ελευθερώσει τον εγγονό του. Το πνεύμα παίρνει τον Jake και ο Dean βρίσκει τον Lucas και τον τραβά έξω από το νερό.

Rose Thompson

Η Rose, η κόρη της Suzan και η εγγονή της Tyler ζουν στο Pierpont Inn. Η αδελφή της Rose, Maggie πνίγηκε πριν χρόνια στην πισίνα του πανδοχείου και το πνεύμα της παρέμεινε. Η Rose την κράτησε στο κόλπο για χρόνια με Hoodoo αλλά μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο δεν μπορούσε πλέον να ελέγξει το φάντασμα. Όταν το πανδοχείο βρέθηκε προς πώληση στο 2×11 Playthings, το πνεύμα της Maggie αρχίζει να σκοτώνει. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα είναι μόνη της, η Maggie προσπαθεί να σκοτώσει την Tyler. Εμποδίζεται από την Rose, η οποία συμφωνεί να πεθάνει και να παραμείνει πίσω με το πνεύμα, αν η Tyler γλιτώσει. Η Tyler ζει και το πνεύμα της Rose παρουσιάζεται να παίζει με την Maggie.

Συμφωνίες με Αγγέλους

Aaron Birch

Ο αδελφός του Aaron, Christopher σκοτώθηκε κατά λάθος από μια ομάδα αστυνομικών που στη συνέχεια του τοποθέτησαν ένα όπλο στο σώμα. Για να πάρει εκδίκηση, ο Aaron πουλάει την ψυχή του στον Balthazar σε αντάλλαγμα ένα μέρος από το Ραβδί του Μωυσή, που του επιτρέπει να πέσουν πληγές στους αξιωματικούς στο 6×03 The Third Man. Τα υπόλοιπα μέρη από το Ραβδί περνούν στην κατοχή του Castiel. Ο Sam και ο Dean παγιδεύουν τον Balthazar σε έναν κύκλο ιερής φωτιάς και εξαναγκάζουν τον Balthazar να ακυρώσει την συμφωνία του με τον Aaron.

Adam Milligan

Ο Adam έκανε μια συμφωνία με έναν άγγελο μιλώντας για τον Zachariah και τον Michael: ο Adam θα συναινέσει στην ανάσταση του Μιχαήλ και θα γίνει το “δοχείο” του με αντάλλαγμα ο Adam να ξαναδεί την μητέρα του. Ο Zachariah πιθανότατα προθυμοποιείται να δώσει συνέχεια στο θέμα του Adam και να δει και πάλι τη μητέρα του αλλά ουδέποτε είχε την πρόθεση να γίνει ο Adam ως “δοχείο” του Michael. Ο Adam αναστήθηκε για να είναι δόλωμα για μια παγίδα για τον Dean. Ο Michael καταλαμβάνει τον Adam ως εναλλακτικό “δοχείο” και οι δύο τελικά παγιδεύονται στο Κλουβί του Εωσφόρου.

Cain

Αφού έμαθε ότι ο αδελφός του Avel μιλούσε με τον Εωσφόρο, ο Cain κάνει μια συμφωνία με τον Εωσφόρο: να επιτρέψει στον Abel να πάει στον Ουρανό και θα πάρει εκείνος τη θέση του αδελφού του στην Κόλαση. Ο Εωσφόρος συμφώνησε με την προϋπόθεση ότι ο Cain θα σκότωνε τον Avel, κάτι που έγινε τελικά. Ο Cain έγινε τελικά  ένας από τους πιο ισχυρούς και φοβερούς δαίμονες που έχουν υπάρξει.

Συμφωνίες με Νεράιδες

Mr. Brennan

Ο κ Brennan είναι ένας ωρολογοποιός το εμπόριο των οποίων απειλείται, όταν αναπτύσσεται η νόσος του Πάρκινσον. Χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο που κληρονόμησε από τη γιαγιά του, καλεί τον Leprechaun, ο οποίος συμφωνεί να παρέχει  νεράιδες για να εργαστούν στο μαγαζί του Brennan με την προϋπόθεση ότι μπορεί να πάρει το “φρούτο και το λίπος της γης”. Ο Brennan συμφωνεί. Οι νεράιδες φτάνουν και άρχισε την απαγωγή πρωτότοκων αγοριών συμπεριλαμβανομένου και του δικού του γιου, του Patrick. Ο Brennan αργότερα προσπαθεί να στείλει τις νεράιδες μακριά αντιστρέφοντας το αρχικό ξόρκι και σκοτώνεται από τον Leprechaun. Μετά το θάνατο του Brennan, ο Sam καταφέρνει να πετύχει την αντιστροφή των μαγικών σταματώντας τις νεράιδες.

James Haggerty

Αφού υπολόγισε ότι το εκχύλισμα σπόρων παπαρούνας μπορεί να βλάψει την Κακιά Μάγισσα της Δύσης, ο James Haggerty κάνει μια συμφωνία με μια νεράιδα για να προμηθευτεί κάποια. Αργότερα χρησιμοποιήθηκαν από τον Sam, τον Dean, την Charlie  Bradbury και την Dorothy για την καταπολέμηση της μάγισσας όταν ξεφεύγει από το 2013.

Συμφωνίες με θεούς

Κάτοικοι της Burkitsville, Ιντιάνα

Οι κάτοικοι της Burkitsville, Ιντιάνα, μετά την οργάνωση της πόλης, έκαναν μια συμφωνία με τον νορβηγό θεό γνωστό ως The Vanir. Σε αντάλλαγμα για τις ετήσιες θυσίες προς αυτόν, τους δόθηκε καλοκαιρία και μια καλή συγκομιδή. Αν δυσαρεστήσουν τον Θεό με το να μην του προσφέρουν τις θυσίες και εκείνος την συγκομιδή και τέλος η πόλη τους θα αρχίσουν να παρακμάζει. Αυτό συνεχίστηκε για αιώνες μέχρι τον John Winchester, που θα το πληροφορηθεί αυτό και ενημέρωσε τον  Sam και τον Dean. Μετά την καταπολέμηση του Vanir, με τη βοήθεια της Emily, ο Sam και ο Dean κατέστρεψαν το θεό και έσπασαν τη συμφωνία με τον εντοπισμό του πρώτου δέντρου, το δέντρο με το οποίο ο θεός ήταν συνδεδεμένος και πρέπει η  Emily να το κάψει. Με νεκρό τον Vanir, η πόλη θα μαραζώσει και θα παρακμάσει μέχρι να καταστραφεί εντελώς.

Linda Tran

Σε μια δημοπρασία  με αποκρυφιστικά αντικείμενα, ο Πλούτος αρπάζει τον Kevin και τον προσθέτει στη δημοπρασία μαζί με τον Λόγο του Θεού. Η Linda κερδίζει τη δημοπρασία, προσφέροντας την ψυχή της, την οποία προειδοποιεί ο Sam ότι δεν θα την σκοτώσει ο δαίμονας αλλά θα την έκανε να επιθυμούσε να είναι  νεκρή, γνωρίζοντας από τη δική του εμπειρία όταν ήταν άψυχος (ο Crowley προσπάθησε να δημοπρατήσει την ψυχή του για τον Λόγο αλλά ο Πλούτος απέρριψε αυτή την προσφορά καθώς ο Crowley δεν είχε ψυχή).

Μετά τη δημοπρασία, ο Samandriel προσπαθεί να την πείσει να αφήσει τους αγγέλους να κρατήσουν τον Kevin, αλλά εκείνη αρνείται, καθώς την τελευταία φορά που οι άγγελοι το προσπάθησαν, έχασαν τη ζωή τους και ο Kevin είχε απαχθεί. Τότε καταλαμβάνεται από τον Crowley αφού ο Beau καίει το τατουάζ της. Κατέχοντας το σώμα της, ο Crowley προσποιείται να σφραγίσει την συμφωνία της και στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Beau για να σκοτώσει τον Πλούτο και τους φρουρούς του και να πάρει στα χέρια του τον Λόγο του Θεού. Στην σύγκρουση που ακολουθεί, ο Dean σκοτώνει σχεδόν τον Crowley και την Linda με το μαχαίρι της Ruby αλλά ο Crowley φεύγει το σώμα της πρώτος, αφήνοντας της σε σοκ και εντελώς αναίσθητη. Ο Sam και ο Dean πιστεύουν ότι θα ανακάμψει, καθώς αυτή είναι μια ισχυρή γυναίκα αλλά ο Kevin με ύπουλο τρόπο εξαφανίζεται μαζί της. Ο ίδιος αφήνει ένα σημείωμα ζητώντας από τα δύο αδέρφια να μην τους ακολουθήσουν.

Brick Holms

Ο Brick είναι ένας πρώην Μάγια αθλητής, ο οποίος έκανε μια συμφωνία με τον Θεό Cacao για την αιώνια ζωή και την ενίσχυση των ικανοτήτων του μέσω του αρχιερέα του θεού. Προκειμένου να διατηρηθεί το ξόρκι, έπρεπε να καταναλώνει δύο ανθρώπινες καρδιές το χρόνο, μία φορά κάθε έξι μήνες ως φόρο τιμής στο θεό. Μεταξύ των δυνατοτήτων που χορηγήθηκαν ήταν υπεράνθρωπη δύναμη αρκετή για να σχίσει μια ανθρώπινη καρδιά με τα γυμνά χέρια του. Τελικά μετά από σχεδόν χίλια χρόνια, ο Brick δεν άντεχε άλλο και αυτοκτόνησε αλλά τα όργανα του επέζησαν και μεταμοσχεύθηκαν σε οκτώ ανθρώπους και τα μάγια μεταφέρθηκαν σε αυτά. Για το επόμενο έτος, οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν άλλους ανθρώπους  για τις καρδιές τους αλλά αφού έμαθε ότι η καρδιά Brick ήταν το κλειδί για το ξόρκι, ο Dean σκότωσε την Randa Moreno, το άτομο με την καρδιά του Brick καταλύοντας την  επιρροή της συμφωνίας σε όλα τα επιζώντα επτά άτομα, σκοτώνοντας όλους αλλά προφανώς το ίδιο έγινε και με τον Arthur Swenson που τραυμάτισε το μάτι, που είχε αποκτήσει μετά από μία μεταμόσχευση.

Hayley

Σε μια προσπάθεια να σώσει τον γιο της Oliver από την κατάρα του Δία, που τον κάνει να πεθαίνει κάθε μέρα και να επανέρχεται στη ζωή, η Hayley συμφωνεί να απελευθερώσει τον Δία από την παγίδα του Sam και του Dean, που τον κρατάει σε περίπτωση που σπάσει την κατάρα. Ωστόσο, ο Δίας πηγαίνει  συνεχίζει την διαπραγμάτευση, έχοντας μόλις χρησιμοποιήσει την Hayley για να ελευθερωθεί. Η κατάρα θα σπάσει, όταν ο Προμηθέας σκοτώσει τον Δία.

Συμφωνίες με Μάγισσες

Για να κερδίσει τον πόλεμο για τη Σμαραγδένια Πόλη, η Charlie έκανε μια συμφωνία με τον Μάγο του Οζ να χωρίσει τον εαυτό της σε καλή και σκοτεινή πλευρά της για να κερδίσει. Η σκοτεινή Charlie κέρδισε τον πόλεμο μόνη της και στην συνέχεια ταξίδεψε στη Γη για να πάρει εκδίκηση από τον Russell Wellington, τον άνθρωπο, που σκότωσε τους γονείς της και έχει συγκαλύψει το έγκλημα για να κρατηθεί  έξω από την φυλακή. Σπάει το κλειδί για τη χώρα του Οζ, έτσι ώστε να μην μπορεί η Charlie να επιστρέψει και να πάρει τη βοήθεια του μάγου ενώνοντας τα δύο μέρη του εαυτού της και πάλι μαζί.

Οι Winchesters συνεργάστηκαν με την Charlie για να βρουν έναν τρόπο να διορθώσουν το κλειδί ώστε να μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του Οζ και να σπάσει τη συμφωνία. Στο τέλος, ο μάγος καλείται στη Γη από τον Clive Dillon και στη συνέχεια δολοφονήθηκε από την Charlie επιτρέποντας στον Sam να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό κλειδί του Οζ για να ενώσει ξανά τις δύο Charlie και να σπάσει τη συμφωνία.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest
2 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Klaus
Klaus
3 years ago

Sam & Dean, έχουν πάει σε παράδεισο, έχουν βασανιστεί στη κόλαση απο δαίμονες ψηλά στη ιεραρχία και απο τον ίδιο τον Διάβολο, εχουν καταλήξει στο καθαρτήριο είτε κάνοντας visitor tour, είτε ξεμένοντας εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο, έχουν κάνει εχθρούς δαίμονες, αγγέλους, Αρχαγγέλους, Λεβιάθαν, καβαλάρηδες της Αποκάλυψης, θεριστές, αρα τώρα που ζυγωνει το τέλος, θα πρεπει σιγά σιγά να αναπτυξουν ενα plan ηπιας συνταξιοδοτησης. Για να συμβει αυτό πρεπει να κανουν μια τελική συμφωνία με τα μεγαλα ψάρια (Θεός & Αμάρα), εαν δεν δεχτουν, τοτε με τον Χάρο (εαν και αυτος είναι αρνητικος) τότε με Μιχαήλ ή τον Τζάκ(Νεφελίμ). οποιος τους εξασφαλίσει τη καλυτερη δυνατη συμφωνία τη δεχεσαι, αλλιώς τα παιζεις double or nothing (κλεινεις τις πυλες παραδείσου & κολάσεως, απενεργοποιεις με τις πλακετες του Θεού τους δυνατους παικτες του παιχνιδιου) και αποσυρεσαι απο τη ενεργο δράση ή διαλεγεις αναμεσα στις εναλλακτικες πραγματικοτητες τη καλυτερη δυνατη και αντε γεια!!!

Castiel Lover
3 years ago

Η πρώτη μου σκέψη:
Χεχε, ο Castiel δεν έχει κάνει συμφωνία.
Δεύτερη σκέψη:
I’m an angel you ass…

Και σχετικά με την συμφωνία του Crowley… ασχολίαστο…αλλά έχω ένα πολύ ωραίο video με ένα κοριτσάκι… (πανέξυπνο, αλλά ντροπή της που είπε πως τον αγαπά περισσότερο από τον Castiel! 😛😛😛)

https://www.youtube.com/watch?v=dpMvQ8R5kSA

Τελευταία Άρθρα

Περισσότερα Άρθρα

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x