Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural Ιστορία: Το Κενό(The Empty)

Supernatural Ιστορία: Το Κενό(The Empty)

Το Κενό πρώτα αναφέρεται από την Θεριστή Billie, όταν παραδίδει ένα μήνυμα στον Sam όσον αφορά τη θέση του Dean αφού ο δεύτερος σκότωσε τον Θάνατο. Δηλώνει ότι τίποτα δεν είναι σε θέση να επιστρέψει από αυτό, το οποίο τελικά θα διαψευσθεί όταν η Κοσμική Οντότητα, που κατοικεί στο Κενό, ξαναζωντανεύει τον Castiel και τον στέλνει πίσω στη Γη. Πριν από το Σύμπαν και ακόμη και πριν από τον Θεό και το Σκοτάδι, υπήρχε μόνο ένα άπειρο μαύρο κενό.

Κοσμική Οντότητα: Βλέπεις, πριν το Θεό και την Αμάρα, τη Δημιουργία, την Καταστροφή, τον Ουρανό, την Κόλαση, τη μικρή σας Γη, τι υπήρχε εκεί;
Castiel: Τίποτα.
Κοσμική Οντότητα: Ναι. Σωστά. Τίποτα. Τίποτα εκτός από το Κενό. Και λιώνετε μέσα σε αυτό. Άγγελοι και δαίμονες, όλοι έρχονται εδώ όταν πεθαίνουν.

Κοσμική Οντότητα και Castiel, 13×04 The Big Empty

Το Κενό φαίνεται να υπάρχει πριν τη Δημιουργία και είναι η τελευταία κατοικία των αγγέλων και των δαιμόνων, οι οποίοι κοιμούνται ειρηνικά σε μια απόλυτη ανυπαρξία. Μια Κοσμική Οντότητα φαίνεται να το εξουσιάζει και κοιμάται μαζί με τους αγγέλους και δαίμονες. Το σπάνιο γεγονός να ξυπνήσει κάποιος μέσα σε αυτό, θα οδηγήσει και την Κοσμική Οντότητα να ξυπνήσει επίσης από το λήθαργο της, αναγκάζοντάς την να παραμείνει ξύπνια για όσο χρονικό διάστημα ο άγγελος ή δαίμονας παραμένει ξύπνιος μέσα στο Κενό.

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Iro

Από πάντα ήμουν fan των σειρών μυστηρίου αλλά στο Supernatural βρήκα το συνδυασμό που αναζητούσα: αγωνία, χιούμορ και πάλι αγωνία. Αυτό που με κέρδισε στην αγαπημένη μας σειρά είναι ότι τα απίθανα φαίνονται τόσο αληθινά και οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι κλασσικοί σούπερ ήρωες, στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του ίδιου είδους. Από τότε (2007) η σχέση μου με το Supernatural είναι καρμική ιδιαίτερα όταν ανακάλυψα ότι αρέσει και σε κάποιον άλλο ο Bob Seger! (Dean)

Top